Hjem / Danmark / Burgerløgne om Danmark: STOP JER SELV!

Burgerløgne om Danmark: STOP JER SELV!

Der er en bizar fetish at iagttage blandt nationale, mestendels i Murica. Det drejer sig om folk der har en begrænset viden om hvad der foregår i Europa, men som opsniffer diverse memes og detaljer, hvor en fjer i den grad bliver til fem fede høns. Et bedre billedsprogseksempel ville være at en dampende hundelort blev til en upåklageligt udsmykket, delikat lagkage.

Weimardanmark i kageform.

Danmarks status i forhold til Sverige, hvor “Sweden YES” har været en på mange måder passende standardhån i årevis, med et Sverige i forfald, plaget af uhæmmet masseindvandering, er nok årsagen til de vedholdende myter om Danmark. I realiteten er svenskerne nok bedre stillet til fremtiden grundet den usammenlignelige kvalitet og størrelse på deres nationalistiske fløj og dennes aktiviteter.

Arisk manbun vs. muggi-manbun. Sådan ser udlandet os.

Med Venstre, Konservative og DF som parlamentarisk grundlag, har Danmark ad flere omgange været udsat for den største masseindvandring i landets historie, og sideløbende har vi haft en ypperligt tåkrummende og gennemført retarderet symbolpolitik, der skal være en luns kød for “Tag dEn iSlaM!!11!”-segmentet. Ghettoombygning, håndtryk, tøjregler, øboliger. Pinlighederne står i kø.

Fremmedandelen under såvel Venstre-styrede som socialdemokratiske regimer er alle år steget eksplosivt, og hele den falske og fornærmende stupide ide om at vi har haft “strammerregeringer” er…ja, falsk og homoseksuel.

Denne fantasifortælling om vores symbolpolitik, bliver, når den når til udlandet, til at Danmark er et land fri for masseindvandring, og vi fremstår som en rask nation med politikere der varetager folkets interesser og arbejder via demokratiske midler for folkets og fædrelandets trivsel.

Det er altsammen meget trættende. Meget.

I valgkampen hvor multikulturalisten og folkeforræderen Løkke blev væltet af pinden, gjorde Socialdemokraterne en dyd ud af at fortælle at de ville fortsætte den symbolpolitiske “strammerkurs”, der altså betød fortsat masseindvandring. Det var den retorik der skulle sikre dem sejren hos de bekymrede vælgere, der trods endnu en årrække med “hård udlændingepolitik”, kunne observere fremmedandelen i Danmark passere de 20% med stor hast.

Så hørte vi Europa Report køre løs med historien om bæsjd Danmark, hvilket endelig fik en ende da en brav, dansk nationalist fik lov at irettesætte dem med fakta.

Men Striker…. Han har en fantasi, gud velsigne den glade dreng, der går ud på at Danmark har styr på det, og at Mette fører en socialistisk politik på et nationalistisk grundlag. Føreren Mette, natsoc-dronningen fra det Høje Nord. Det er uden tvivl virkeligt i Strikers sind.

En verbal lussing skal også uddeles til No White Guilt, der taler om orden og redelighed i Danmark, et homogent land, i skarp kontrast til negerghettoerne, der trækker våben for at få en rulle lokumspapir. Nej, fætter Guf, det land du og Striker fantaserer om findes ikke. Det er en hån mod ofrene for multikultur, og det er et benspænd for informerede nationalister, der forsøger at samle opbakning bag initiativer baseret på realiteter.

De eneste to tilladte fantasier om dejlige Danmark.

Intet godt kommer ud af at ventilere sine egne kugler eller pynte sig med utopiske fjer. Kun et usminket syn på tingenes tilstand og vedholdende aktivisme baseret på lutter fakta, er vejen frem. Så sig til Jason og Eric at Danmark ikke er et smørhul, hvor vi er gået en tredje vej, og lever i et muggifrit paradis. Det er skadelig misinformation, og det er ikke et velkomment meme. Det skal kvæles og puttes i en blender én gang for alle. Men det er nok nemmere sagt end gjort når visse personer igen og igen får stiv pibe over deres egne indbildte narrativer omkring Fører Mette. Jøsses.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Generation Identitær VS Bønnekald

Generation Identitær hang i lørdags et rigtig flot banner op over Gellerup med teksten “Stop …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
71 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Laeser11Lars Agerbaek med AeEvolationLarsLarsenSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

For at være ærlig, så er meget af deres viden baseret på at pressen maler, bare et lidt skridt på vejen, op som den værste form for nazisme. Når Uffe Elbæk sidder i radioer i udlandet og fortæller om den nazistiske politik der bliver ført i Danmark, så det svært ikke at hoppe med på vognen.

Der er en der skal fortælle dem at Mette Frederiksen er psykosefeminist og engang stod på talerstolen i Folketinget og ville have en lov specifikt rettet mod mænd. Man skal fortælle at hendes feministiske gruppe HELGA sørger for inkompetence, i sådan en græd at de fleste flover sig (Radio Loud, Joy Mogensen og AFA Pernille Rozenkrenz-Theil er gode eksempler på dette.)

Man skal også fortælle at bag enhver stor kvinde er der en mand eller flere, i Socialdemokratiet sørger typer som Stig Rossen og Henriks Sass-Larsen for at den skingre tilgang ikke kammer helt over.

Hvornår skete det at en Fleegaard reklame-kampagne blev til en national-kampagne for at få flere børn?

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

case in pointcomment image

Svend Goenge
Skribent

Hver gang man hører sådanne misinformerede udtalelser fra den anden side af Atlanten, er det så uhyre vigtigt at give dem ren besked, så folk ikke bliver grebet af en falsk følelse af tryghed.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Min RRRRRRRRRRRÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ’ning er hed og hård, og starter næsten med det samme når jeg hører burgere fejlposte om Danmark.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Kunne dårligt være mere enig! Det er uendelig frustrerende når (især amerikanske) nationalister tegner et billede at Danmark som noget nær et mono-etnisk utopia.

Det værste er dog næsten, at der også er danskere (!) som i kommentarfelter rundt omkring fremkommer med diverse løgne om at vi i Danmark ikke har de store problemer med masse-indvandring og multi-kultur .. WTF?

Laeser11
Blæser læser
Laeser11

Når en statsminister begår folkeforrædderi hedder det ( også ) “højforrædderi”