Hjem / Samfund / Boomer-retorik til skræk og advarsel

Boomer-retorik til skræk og advarsel

Vi snakkede i den kommende 266b og en lille artikel på Snaphanen, der gjorde at jeg måtte på skadestuden med seks brækkede tæer på grund af akut krumning. Vi gennemgår den egentlig på fortræffelig vis, men det har også fortjent lidt spalteplads, idet den tankegang er sigende for det der refereres til som dellefløjen, karbonadebrigaden eller – i sjældnere tilfælde – Guardians of Juelsminde Strand Camping.

Læs denne Henrik Jensens ord om Lenin. Vikl eventuelt dine fødder ind i gaffatape først.

En 150 års dag til skræk og advarsel

I dag fylder V.I.Lenin 150 år. Fødselsdagen skal ikke fejres her, men dog erindres, idet fødselaren utvivlsomt er den enkeltperson, der har gjort størst skade i det 20.århundrede.

Hans statskup i 1917 og indsættelse af et totalitært antiparlamentarisk, antiliberalt og antireligiøst diktatur blev i Italien den store inspiration for socialisten og leninisten B.Mussolini. Og for A.Hitler, der i 1920 meldte sig ind i DAP, (Det tyske arbejderparti, senere Det nationalsocialistiske tyske arbejderparti).

Leninister, fascister og nationalsocialister har vandret arm i arm til stor gensidig inspiration, men lige som shiaer og sunnier trods samme udspring strides om den rette fortolkning af den muhammedanske ideologi, har også kommunister og fascister været i blodig konkurrence om den rette fortolkning af Lenins totalitære vej.

Fra 1945-89 led Lenins totalitære arvtagere skibbrud i Europa, men i Asien hersker leninismens kinesiske arvtager, maoisterne, stadig på 70.år. Til stor skade for kineserne og hele verdens sundhedstilstand.

Det er historieløst, useriøst, pinligt og viser at man er fanget i 7 lags af ismer, der lammer en fuldstændig fra at tage et objektivt syn på tingenes tilstand. Ekskluder ubelejlige fakta og drag paralleller der er så stupide, at man får kuldegysninger. Fedt mand.

Ydermere kan folk med denne type cementhjerne ej heller komme til brugbare konklusioner, da en redning af Danmark vil betyde nationalisme, og hårde beslutninger truffet til gavn for folket og til skade for mindst en million fremmede. Og det er en fy-fy-isme vil jeg garantere dig.

Der er folk i kommentarfeltet til artiklen, der konkurrerer med forfatteren om at blamere sig, men den underholdning kan man selv opsøge.

Vi har p.t. et indskrænket samarbejdsgrundlag med dellerne, og informationsspredning samt tiltrækningen af folk til vores side, hvor et Danmark for danskerne er lig med kærlighed, må være vejen frem. Der er intet fornuftigt eller brugbart i det tankefængsel af mugbelagte narrativer bygget på ufortyndet idioti, som er at finde ovenfor. Der er ikke meget håb.

Personligt går jeg ind i en hård omgang arbejde, og vender tilbage om nogle uger. Hold gang i Blæseren om så det gjaldt jeres liv.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Historielærer fyret for at lade elever stille spørgsmålstegn ved Holocaust

Jason Mostafa Ali, en egyptisk historielærer fra New Jersey, fik afvist sin appel i en …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
EvolationSøg dog indsigt, menneskeValdemar den llSorteSlyngelzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

FACEBOOK OG YOUTUBE ER NAZISTER FORDI DE LUKKEDE MINE KONTI!!!!

Eller noget…

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

De frikadelle-nationales regel Nr.1 :

Kommunisme=Nazisme=Islamisme.

Rens skyl og gentag.

SorteSlyngel
Skribent

Jeg må indrømme, at jeg bogstavelig talt sad måbende tilbage. Det er jo det rene idioti, som de selv siger Claus, så er det jo fuldstændigt historieløst. Delle-nationalister har jeg ikke meget tilovers for.

Valdemar-ll
Blæser læser
Valdemar-ll

Snaphanen og uriasposten er hovedkvarteret for den idiotiske tankegang og de kommer nok aldrig videre. Det er nok bare bedst for dem, at de stå og råber af den lokale pizzabager, så kan de rigitg føle, at de har udrettet noget.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Begge sites er velsagtens ejet af jøder.
Tåben bag uriasposten er da i hvert fald gift men snude.

Evolation
Blæser læser
Evolation

“Anti-Fa er de rigtige fascister!”
“Ud med muslimerne, ind med Thai-pigerne”
“Hvis du ikke elsker og forsvarer Israel 24/7 er du enten nazist eller kommunist”