Hjem / Verden / Muggie øjner mulighed for at forsøde muggie-livet

Muggie øjner mulighed for at forsøde muggie-livet

»Regeringen skal indsamle dataene og offentliggøre dem, så denne uretfærdighed kan løses.«

Sådan indleder, Sadiq Khan, Londons borgmester, muggie-importør, syrefan og generel forfærdelig person sit indlæg i The Guardian.

Hvad fabler manden om, tænker man straks. Men idet man ser Khan ridende på sin sorte hest gennem Londons brændende gader, imens han skingert skråler: »Hvid mand dum!« om og om igen, så ved man godt hvad klokken er slået. Hvad skal englænderne nu have skylden for? De har foræret deres hovedstad væk (som så mange af os har) til fremmede skabninger, der intet andet bidrager med end skadeligheder.

»Det er den strukturelle racisme, der er skyld i, at størstedelen af de engelske dødsfald består af fremmede!« Bliver der råbt ind fra venstre side af.

Hvem råbte? Sadiq Khan selvfølgelig, på nær han nok ikke havde brugt ordret ‘fremmede’. Som enhver anden lefler for muggieimport, så finder Sadiq Khan årsagen til dødsfaldene i de ”dårlige socioøkonomiske betingelser”, som de fremmede lider åh så hårdt under.

I følge Sadiq Khan besidder de fremmede nemlig primært lavtlønnede, usikre jobs på forreste linje – altså buschauførrer, butiksansatte og lignende udsatte stillinger. Derudover bor de ofte mange mennesker under samme tag og har et generelt dårligere helbred end gennemsnitet. 

Sadiq Khan opfordrer derfor til sidst i sit indlæg til en ”ny social kontrakt, der skal fremme muligheden for racemæssig og økonomisk ligestilling.” 

Samtidig kaldte han det for ”den mest passende hyldest, vi kunne betale til alle de modige mennesker, der har mistet deres liv ved frontlinjen af denne kamp, og det ville være den eneste måde, hvorpå vi kan skabe et land, hvor nogens race, baggrund eller socialøkonomiske status aldrig igen vil bestemme forskellen mellem liv og død.”

Yikes – tyg lidt på den…

Den gennemsnitlige Khan-vælger.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Torsten TorvoltairLarsLarsenBåt BåtsenWuhan...Hvorhenne? Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Mit Frækhedsometer eksploderede lige… Fucking perker.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Godt spottet. Krisen bliver forsøgt udnyttet til mere omfordelingspolitik og positiv særbehandling.

Det er ren gift, som kan indtage forskellige former:
– Fremmede kommer først i boligkøen.
– Fremmede kommer ind på gode uddannelser, selvom de har lavere karakterer.
– Virksomheder får kun CV-støtte, hvis de har en tilpas “god” diversitets-profil. I USA arbejder demokraterne for dette, og lur mig om EU ikke vil forsøge det samme.

Selv hvis alle disse punkter opfyldes, så skal det ikke få os til at slå op i banen. Tværtimod, indfri jeres gudsgivne uanede potentiale som nordeuropæer, og vind på trods. Men det kræver hårdt arbejde, hver f***** dag.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

” hvorpå vi kan skabe et land, hvor nogens race, baggrund eller socialøkonomiske status aldrig igen vil bestemme forskellen mellem liv og død.”

Tænk stadig at spille på den fløjte i 2020. Sindsygt.

voltair
Blæser læser

De spilder virkelig ikke én chance for at fremme udvaskningen af vestlig europæiske folkeslag.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Overvejer han mon bare i 1 sekund om måneden at han ikke er hjemme?