Hjem / Video / Martin Sellner afbildet som morder på tysk tv

Martin Sellner afbildet som morder på tysk tv

Troede du, at Danmarks Radio var det eneste statsfinansieret affaldsmedie, hvis opgave er at skide dårligt produceret propaganda ud i hovedet på folket? Nej, vel?

Das Erste (Etteren, til alle jer der aldrig har set tysk tv) har nemlig brilleret i denne forbindelse. De sender nemlig den tudsegamle tv-serie, Tatort, der er tyskernes bedste bud på elendig politi-drama. I søndags kørte den mest tåkrummende episode til dato over skærmen, og hvis jeres tyskfærdigheder stadigvæk er nogenlunde, kan I se episoden her.

Men jeg advarer på det kraftigste, det er virkelig ækelt.

Kort fortalt handler afsnittet om, en klog ung pige, der er en af hovedfigurerne i den fiktive ”Junge Bewegung”, hvilket er en meget tydelig pendant til Generation Identitær. Denne unge pige bliver myrdet af en stalker, politiet forsøger at opklare mordet imens ’Generation Identitær’-kopien gør den unge pige til martyr og skaber en fjendtlig stemning mod politiet, staten og demokratiet.

Tager I noter Generation Identitær? Få nogle større bannere og stil jer på taget af Københavns Politigård, så er der mediedækning.

Lederen af denne ’Generation Identitær’-kopi spilles af Martin Sellners
venstreliberale tvillingebror, som ingen nogensinde har hørt om. Eller det
skulle man i hvert fald tro – for de ligner pænt meget hinanden.

Fiktive-Sellner har en kæreste, der er gravid med deres barn, og han ender med at være hende utro med den afdøde kvinde. Det viser sig, at Fiktive-Sellner myrdede hende for at holde deres affære skjult. Ikke nok med at han slog sin elsker ihjel, så udnyttede han også drabet politisk. Han afsløres i dette af en kronraget negerkvinde fra Uganda, der spiller rollen som politikommisær. Hun får hjælp af sin kollega, den stærke enlige mor som har fuld smæk på karrieren og i virkeligheden forsømmer sit barn derhjemme – men det er selvfølgelig ikke noget serien fokuserer på.

Denne frastødende negerkvinde er faktisk den eneste skinhead i hele afsnittet. Så cadeau til producerne for at undlade at barbere alle de unges hoveder for at fremstille dem som de ægte nazister, de helt sikkert er.

Har man set afsnittet, så er det meget tydeligt, at skaberne bag har forsøgt at portrættere denne “fiktive” patriotiske ungdomsbevægelse særdeles negativt. De unge mænd fremstilles som om, at de ikke ser kvinderne som andet end fødemaskiner og er samtidig kalkulerende, beregnende og hamrende usympatiske. De grænser til det psykopatiske.

Det er sørgeligt, at vi er nået til et punkt, hvor statsfinansierede medier så åbenlyst propagandere for fædrelandets fordærv. Omend det forhåbentlig vil vække nogen op.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Radio 266b – For første gang er der ikke et afsnit

Overskriften passer. En ligedele mangel på nyheder grundet Coronavirus, mangel på Johnnis dagbog grundet Boatsies …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Torsten TorSorteSlyngelSchnaz BeakBøhmandenSøg dog indsigt, menneske Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Mennesker er blot aber. Gør man sig denne indseelse, lader man sig ikke længere forbavse over dette.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Ja hvis man tror på den jødiske perversion af videnskaben, så må man vel komme til den fejlagtige konklusion.

Bøhmanden
Gæst
Bøhmanden

Har hørt at der snart kommer en opdateret version 2 af Tatort. I denne er politikommisæren en transkønnet, blind, retarderet, skaldet negerdværg. Bare lige for at serien skal virke mere troværdig.

trackback

[…] er næsten to angreb om dagen og mere end alle andre partier tilsammen. Martin Sellner er lige blev afbildet som morder i en serie på Das Erste […]

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

sellner er et jødesvin

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det værste er at medierne i vesten har hvide ansatte som de fleste og som forråder sine egne. Jeg så denne igår og jeg er ikke kommet mig over det endnu omend jeg har set det værste overhovedet på nettet twitter.com/i/status/1254982258852868100