Hjem / Samfund / Historielærer fyret for at lade elever stille spørgsmålstegn ved Holocaust

Historielærer fyret for at lade elever stille spørgsmålstegn ved Holocaust

Jason Mostafa Ali, en egyptisk historielærer fra New Jersey, fik afvist sin appel i en retssag med påstand om forskelsbehandling på grund af sin fyring. Sagen begyndte allerede i 2017, da Woodbridge High Schools jødiske rektor, Glenn Lottman, ved hjælp af lobbyering af den lokale skoledistriktsleder, Robert Zega, fik læreren fyret. 

Zega og Lottman fyrede historielæreren, eftersom han lod de studerende i sin klasse sætte spørgsmålstegn ved Holocaust, og om hvorvidt Mossad hjalp Al Qaeda under terrorangrebene den 11. september. Ali opmuntrede kun de studerende til at engagere sig i kritisk tænkning uden at komme med ideologiske input, og eleverne satte angiveligt spørgsmålstegn ved Holocaust på egen hånd

Alligevel blev Ali straffet for at give de studerende mulighed for at læse deres opgaver højt. En af opgaverne var baseret på dokumentaren “Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told “, der viser, hvor langt revisionister har formået at påvirke hele narrativet omkring Anden verdenskrig.

En engelsklærer overhørte en af elevernes oplæsning og videregav herefter informationen til skolens rektor. Efter at have været blevet forhørt af Zega og Lottman, om hvorfor han ikke straffede eleverne for at “benægte” Holocaust, fortalte Ali, at han havde givet eleverne lov til at sætte spørgsmål ved alt. Han blev derefter fyret.

Under sin retssag argumenterede Ali for, at han havde ret til at opstille sine egne lektionsplaner, og hans studerende havde ret til at undersøge historien fra det perspektiv, de anså for at have de mest troværdige beviser. Det mente dommeren i sagde ikke og gav Lottmann medhold i fyringen. Jennifer Rich, jødisk professor i “folkemordstudier”, blev indkaldt for at afgive ekspertbevis i sagen. Hun hyldede undertrykkelsen af ideer, som ikke stemmer overens med hendes verdensbillede, og fordømte Ali i en op-ed for det liberale medie, Raw Story.

Sagen blev analyseret i den seneste episode af Strike & Mike Ep. 109 og hvis man ønsker et godt grin med på vejen, kan det klart anbefales at lytte til. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Bøsseri mod iSLAM

Denne artikel er skrevet af Asbjørn Nielsen og indsendt gennem Blæserens artikelindsendelse. For at indlægget …

30
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
25 Tråd kommentarer
14 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenScandinavianheritageSchnaz BeakSorteSlyngelTorsten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Hil Ali!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

P.S

Genialt header billede. Kan du uploade det for sig selv så man kan nappe det?

Evolation
Blæser læser
Evolation

Never forget the 6 fantasyllion! Shut It Down!

Claus Boatsinker
Administrator

Lyt til Stroike and Moike, i hvert fald de seneste 5 afsnit (suppleret af TDS). Det arbejde Mike udfører med holocaust er fuldstændig fantastisk og puster nyt liv i dette vigtige emne. Det er selve grundstenen i vores udslettelse og disse patetiske, vamle jødeløgne må og skal udstilles.

Torsten
Gæst
Torsten

Har du link?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Ved ikke, om I har hørt om det her.. Men en venstresnoet svensk wigger rapper, der glorificerer gangsterlivet osv. har lige været blevet bortført af en perkerbande i Sverige, hvor de har ydmyget ham og iklædt ham dametøj, analvoldtaget ham med en dildo osv. haha. Det er for komisk og er i den grad en blæser-artikel værdig.

Rapartist romantiserade kriminellt liv – kidnappades och förnedrades

I kan finde ucensurerede billeder flere andre steder.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

>I kan finde ucensurerede billeder flere andre steder.

Hard pass…

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

De er sgu ellers ret morsomme. De har givet ham læbestift og dametøj på, haha. Nok hader jeg muggier, men jeg hader wiggers og venstresnoede forrædere endnu mere, så det er guld værd.

Se denne video (eller de 10 sekunder, som du sikkert kun kan holde til pga. max cringe), og fortæl mig, at han ikke har fortjent hvert et sekund af det.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jo. Hvert et sekund. Mit had til den slags hvide raceforrædere blev lagt omkring 1990 hvor lefty boomerbørn lavede hvide nigger hiphopbander i min provinsby.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Man må sige at han blot er blevet ofre for sin egen medicin nemlig multikulturen. Men når det kommer til rap musik er Mr. Bond et stykke meget underholdende rap musik lyt blot til. www.bitchute.com/video/AJy1NRmuNnVy/

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Har han funnet sitt hjem?