Hjem / Verden / Tyskland gør det igen: Pensionist smidt på gaden

Tyskland gør det igen: Pensionist smidt på gaden

Endnu en tysk pensionist er blevet smidt på gaden for at gøre plads til asylansøgere. Denne gang har vi at gøre med en 75-årig gammel mand og hans 73-årige kone fra Nürtingen.

Retten besluttede, at mandens lejlighed bestående af seks værelser fordelt på 150 m2 skal beslaglægges og ombygges til et modtagelsescenter, der skal bruges til at rumme endnu mere muggie-affald. Manden forsøgte forgæves at kæmpe imod rettens afgørelse.

Efter at have boet 25 år i lejligheden er han nu blevet påtvunget at afgive sin lejlighed inden september. Manden har lidt flere hjerteanfald og har endda også astma og diabetes. Han er angiveligt vellidt i landsbyen, hvor han frivilligt hjælper sine medborgere.

Det er tragisk, at et land kaster sine egne borgere på denne måde under bussen for at kunne tilfredsstille en flok fremmede. Men man kan dog ikke lade være med at sige, at den pågældende mand har skyld i egen ulykke. I 2015 udførte han frivilligt arbejde for en lokalgruppe, hvis opgave var at finde boliger til asylansøgere, da flygtningekrisen lige var påbegyndt. Paradoksalt at det fem år efter er ham selv der må pakke kufferten. Men det er den hårde virkelighed for boomere.

Konfiskering af ejendomme er efterhånden blevet en almindelig metode for Tyskland til at håndtere deres evigt voksende muggie-projekt. Det er dog især et problem i disse tider, da flere pro-indvandringsgrupper har insisteret på, at muggierne får adgang til større rum og værelser, så de kan holde bedre socialafstand.

Obligatorisk Boatsinker-tegning, mkay

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenSvend GoengeLars Agerbæk med Æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nightmare mode – engaged.

Fååårk det ville være nederen hvis hans lejlighed brændte ned. Totalt øv hvis det skete.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Poetisk retfærdighed.
Man ligger, som man har redt.

Svend Goenge
Redaktør

Gennemført zyt.