Hjem / Verden / Wigger-told fuldt betalt.

Wigger-told fuldt betalt.

At svælge i vold mod europæere er som regel noget af det værste man kan foretage sig. Som regel. Det er derimod et stort t-boost at se en hvid heltefigur give brunlinger tæv, f.eks. i en elevator eller en gangtunnel.

I dag er dog en mindre undtagelse, da en vaskeægte wigger, der i Sverige er gået fuld bix nood muhfugga saleimaleikum walla i sit rollespil som gangsterperker, og som nød stor succes som rapper, har fået en brutal vasker i det multikulturelle snevejr.

Einar, denne pistolviftende, pengebundtsdinglende narkosalgsforherligende, sportsvognsoptrædende muggiimitator, der optræder med brunhudede statister i sine videoer, færdedes i sin bundløse dumhed i det besatte Rinkeby, og blev kidnappet af en flok af hans muhamedanske heltefigurer fra de varme lande.

Rapparen Einar var Sveriges mest spelade artist förra året och har under lång tid romantiserat ett gängkriminellt leverne. Nu cirkulerar bilder där artisten själv fallit offer för ett kriminellt gäng. Bilderna visar hur han kidnappats i ett ’utsatt område’ och sedan utsatts för misshandel, övergrepp och förnedring.

Bilderna visar hur rapartisten är blodig i ansiktet och även får ett knivliknande föremål upptryckt i ansiktet. Gärningsmännen har klätt av artisten och sedan satt på honom en peruk, kvinnounderkläder och även ett hundkoppel. Vidare uppges artisten ha våldtagits genom att penetreras med sexleksaker, vilket ska ha filmats.

At forherlige perkerbanders skyderier og kriminalitet gav altså ikke pluspoint i bogen, noget hans røvhul kan skrive under på. Og tænker man “lektie lært”, så må jeg skuffe med et ubetinget “øh…nej”. Jeg vil pointere, selvom man nok ikke tror jeg skriver sandt, at det følgende ikke er en parodi, men Einars egne tåkrummende ord.

Yo yo yo, vad händer Instagram, yo. Eran broder här. Walla, jag har en sak att säga till er bara. Alla där ute kan bli kidnappade, alla där ute kan bli slagna. Jag mår bra, jag är vid liv och ingen kan göra det jag gör så jag kommer fortsätta det jag gör så länge jag står på benen”.

Ovenstående siges med en tyk, påtaget arabisk accent. Ja. Tjek selv hans insta, link i artiklen. “Det var lige godt odders”, tænkte jeg selv da jeg hørte det (bonus til dem der værdsætter den obskure reference).

Denne IKEA-klovn har 120 millioner afspilninger på Spotify (jøsses), og har fået Sveriges Radios P3 Guld. Det er intet under at vores pilrådne kultur forherliger fordummende, fornærmende, retarderede rapspassere som Einar, som unge, der ellers kunne være baserede zoomerchads, så får den ufine fornøjelse af at se op til.

Da Ali K. og co. slap ham løs spurgte de nok om de skal lave en video mere med ham. Det vil tiden så vise. Codreanu, rumænsk nationalist, sagde engang: “Hvis jeg kun har én dragedildo, og valget står mellem at proppe den op i 2’eren på den fremmede fjende, og forræderen blandt mine egne, så er valget altid åbenlyst”. Vi forstår hvor han ville hen med de visdomsord.

Yo, yo, 1488, woot woot, hvad sker der DB, yo. Jeres bådfætter her, hil sejr, yo. Jeg har bare en ting at sige. Alle kan få nyt arbejde, iggå, alle kan få beslaglagt deres fritid, yaah mand. Jeg har det godt, sy’t mand, jeg i live. Ingen gør det jeg gør, jeg fortsætter så længe jeg står på benene, eller du finder mig på badeværelset, N.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
EvolationMorningstarvoltairLarsLarsenLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Codreanu har en evne til altid at være relevant.

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Amerikanske niggeres lortekultur blandet med det bedste fra islamistan – what could possibly go wrong?

Jeg har oplevet at høre danske unge bruge perkersvinenes elskede “Jeg sværger!”, og hørt dem tale med samme påtagede perkeraccent, som den analudblokkede svensker. Det er fandme til at blive dårlig over.

“Det var lige godt odders” … joh … det er den skønne kvinde, der mistede sin mødom til en bryggerhest.

Torsten
Gæst
Torsten

Der var engang en dansk gut i Paradise Hotel der sagde til en af pigerne: “lad være med at snak som en perker”….det er præcis det der skal siges.

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Netop. Og har det ikke umiddelbart en virkning, så kan man gå videre til hån, spot og latterliggørelse. Det er ikke svært at ydmyge en dansker, der ikke engang kan tale sit eget sprog korrekt.

voltair
Blæser læser

Based

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

mon ikke hans svar vil anspore dem til at færdiggøre arbejdet næste gang…

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Faktisk ret morsomt at se hans musikvideo. Hans “crew” foretager sig absolut ingenting i den video. Normalt vil jeg mene at “backuppen” rapper en del af nummeret eller gentager nogle fraser fra hovedpersonen men her bliver det ikke til mere end et par håndtegn og en fuckfinger.
Fårk!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Kriiiingggee

Wiggere og plastikperkere fortjener det værste. Sammen med, i øvrigt, niggere og perkere.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Clown-wiggers som Einar kommer så småningom få lära sig att arbeit macht frei. Om han inte hinner bli mördad av riktiga muggier först förstås. Men den dagen kommer.

Evolation
Blæser læser
Evolation

“For My Legionaries” (Dragon-Dildo Edition)

trackback

[…] Wigger-told fuldt betalt. […]