Hjem / Verden / Theresa May beskylder nationalisme for coronavirus

Theresa May beskylder nationalisme for coronavirus

Mange har forsøgt at fastslå årsagen til corona-pandemien. Årsagen er afhængig af hvem du spørger. Spørger man Ungarns premierminister Viktor Orbán så kommer svaret fluks: Masseindvandring og globalisering. Et fornuftigt og retvisende svar som jeg også selv anser for korrekt. Spørger du derimod den notoriske folkeforræder, Theresa May, så er det faktisk nationalisme, der bærer skylden for corona-pandemien.

I sit indlæg i The Times, ”Nationalism is no ally in this battle without borders”, peger hun utvetydigt fingeren mod populistisk nationalisme samtidig med, at hun priser internationale organisationer som Verdenssundhedsorganisationen (WHO), FN og WTO.

May anklager samtidig nationalister for at underminere disse internationale institutioner, som hun hævder, “er bedst rustede til at håndtere krisen.” 

Vi ser bare lige gennem fingre med, at WHO er blevet fundet skyldig i at sprede kinesisk regeringspropaganda, som bagatelliserede truslen fra virussen i de tidlige stadier af udbruddet. Den slags sker jo, ikke sandt? Globalistiske organisationer er stadig fremtiden, goyim.

Theresa Mays had mod nationaluafhængighed samt kærlighed til multinationale globalistiske organisationer ses tydeligt, såfremt man kigger på hvad hendes administration rent faktisk opnåede, da hun besad posten som premierminister, som er ikke en pind. Hun besluttede ikke at levere Brexit til det britiske folk, der ellers havde valgt at fuldføre det.

Tryk S.


Theresa May på vej hen for at hente sin check udstedt af globalistiske interesseorganisationer.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Hvad tænker en normie? Er vedkommende forvirret?

Når en nyhedshistorie der udstiller den store jødiske magt i USA viser sig, så er …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenClaus BoatsinkerTorstenOversætterenSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Ja, selvstændighed og selvforsyning ville have sikret os, men klart nok at helte igen skal gøres til skurke.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

æs!

Oversætteren
Skribent

Heldigvis har hun ikke reproduceret sig selv..

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

>Kvinde
>Leder

LOL