Hjem / Indsigt / Danmarks “Befrielse”

Danmarks “Befrielse”

Den 5. maj 1945 – Danmarks befrielse. Tyskland har kapituleret dagen forinden, og de tyske besættelsestropper har nedlagt våbnene. En besættelsestid der primært havde været til Danmarks fordel er sluttet. Der er mange misforståelser, løgne og falske narrativer der knytter sig til d. 5. maj og Besættelsen generelt. Årsagerne til Danmarks Besættelse har jeg tidligere skrevet om her.

En af disse løgne, misforståelser, kald det hvad du vil, er at Danmark og danskerne var undertrykte af besættelsesmagten og dermed besad et indebrændt had til tyskerne. Det passer ikke. Kigger man på folketingsvalget d. 23. marts 1943, kan man klart se hvorfor. Modstandsbevægelserne havde opfordret danskerne til ikke at deltage i valget – på trods af dette opnåede man en stemmeprocent på 89,5%, hvilket var en stigning på mere end 10% i forhold til valget i april 1939. Selve valgresultatet blev, at 96% af vælgerne bakkede op om de partier, der tegnede samarbejdet med tyskerne. Dansk Samling (engelskvenligt parti) fik omkring 2% af stemmerne.

Heri ligger flere ting. Dansk Samlings opstilling er i sig selv et eksempel på de frie forhold, som Danmark var under. Herudover er det en tydelig afstandtagen til de engelsk-venlige kræfter samtidig med er det en tilkendegivelse af befolkningens opbakning til samarbejdet. Folket saboterede ikke valget ved at blive væk men gav i stedet et tillidsvotum til den politiske kurs. 

En af de mest prominente løgne er omhandlende modstandsbevægelsen. Eller modstandsbevægelserne som de med rette bør kaldes i stedet. De fortjener ikke at krediteres som en samlet organisation, for det var de ikke. Den første modstandsbevægelse blev dannet i 1942 og gik under navnet KOPA (Kommunistiske Partisaner). De ændrede dog senere navnet til Borgerlige Partisaner (BOPA) i et forsøg på at opnå folkelig sympati. Kommunister var de dog stadig. 

Den røde kommuniststjerne skilte de sig aldrig af med

Ikke før 1944 kom der andre nævneværdige modstandsgrupper ifm. medlemsantal – så indtil da bestod modstanden udelukkende af kommunister. Selvfølgelig grundet implementeringen af kommunistloven der forbød DKP.

I 1944 er vi dog som de fleste bekendt på et tidspunkt i krigen, hvor Tyskland har lidt enorme tab. Stalingrad er faldet, Italien er besat af amerikanerne og den tyske civilbefolkning bliver tæppebombet af Amerika og England. Enden på krigen var nær. Man kan derfor med al rimelighed sige, at disse modstandsgrupper der nu stikker hovedet frem er opportunister der forsøge at få del i sejren. 

Disse modstandsfolk nyder godt af titler som patrioter og frihedskæmpere. Helt og aldeles ufortjent. Disse modstandsgrupper besad for de fleste ikke et nationalt motiv. Derimod handlede de på vegne af fremmede krigsførende magter samt egne opportunistiske grunde. BOPA tog ordre direkte fra Sovjetunionen, og de ikke-kommunistiske modstandsfolk kæmpede for England og modtog også ordre herfra.

Mængden af rovmord, plyndringer og ubegrundede likvideringer er ligeledes overvældende, såfremt man kigger sagerne igennem. Peter Øvig Knudsens bog, Efter Drabet, kan her anbefales. ”Stikkerlikvideringer” blev brugt som en undskyldning for at fremme personlige agendaer og tilegne sig andre menneskers penge. Et godt eksempel herpå er drabet på julesparekassemanden.

En Gallupundersøgelse fra 1948 viste at omtrent 300.000 danskere mente at have deltaget i modstandskampen. Såfremt læseren ikke selv kan gennemskue, at dette er et helt abnormt antal, så lad mig slå fast at dette er helt urealistisk højt. At være i besiddelse af et ulovligt magasin er ikke modstandskamp – ej heller er det modstandskamp at sælge rationeringsmærker. Et klart billede af det danske folks opportunistiske tilgang til Tysklands nederlag.

Man nyder godt af “Besættelsen” men i det øjeblik, at Tysklands nederlag er uundgåeligt, så forsøger man at skifte side. Man forsøger stadig den dag i dag, at argumentere for, at vi var i krig med Tyskland. Det var vi ikke. Men det er en anden snak.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Europæisk samarbejde – ja tak!

Undertegnede har ofte, ikke mindst i Radio 266b, talt dunder mod andre europæere. Det har …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
TorstenLars Agerbaek med AeLarsLarsenClaus BoatsinkerPeder Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Er der nogle der alvorligt tør hævde at vi ikke er besat idag ?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

nej -vi er besat af jøder og penge er deres magt over os

Peder
Gæst
Peder

Egentligt sjovt, at national socialister har sådan et “jamen vi arbejder jo for den samme sag” holdning til Churchill liderlige “national konservative” zionister nu om dage.

Beviser meget godt, at den såkaldte højrefløj er et kaotisk sammenrend af bundskrabet fra et svovlhul.

Fluks
Gæst

Var Churchill ikke bare en opportunist og så en krig imod Tyskland som en måde han kunne ride på den ophidsede folkestemning og skabe sig et navn i historien?

Han var jo inderst inde ærkeimperialist og hvid identitær. Churchill er der såmen ikke noget galt med. Problemet er systemet som han valgte at operere i, der belønner politikeren som følger folket og pressens luner i stedet for i Englands tilfælde, Imperiets bevarelse og selvinteresse, som kunne se en fordel i en fredsaftale med Tyskland i juli 1940. Hitler var i øvrigt en tilhænger af det Britiske Imperiums fortsatte eksistens i dets gængse udbredelse.

Peder
Gæst
Peder

Churchill fik en stor fed langemand af sit eget folk ved det første valg efter krigen, derudover var han demografisk analfabet, hvilket Stalin udnyttede til det yderste. Han var faktisk en katastrofe på alle tænkelige måder.

Ps. Han havde dog en vis succes med hævn over civile i krigen, men det var vist også alt.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Jeg læste tilfældigvis en artikel om befrielsen på TV2. Den nævnte flere eksempler på “frihedskæmpere” der var kommet til at affyre skud under tyskernes forsøg på at overgive sig. Mange af dem havde aldrig holdt et skydevåben i deres hænder før. Flere af de her uagtsomme affyringer, var blevet misforstået af tyske soldater og havde ført til kampe med ofre på begge sider – der røg langt flere frihedskæmpere end tyske soldater dog.
Der var også et billede i artiklen med nogle “frihedskæmpere” der havde et kæmpe banner hvor der stod “Welcome to liberated Denmark”. Det var sat op som en velkomst til de britiske soldater der ankom efter tyskerne havde overgivet sig.
Altså nærmest som om at “frihedskæmperne” havde nedkæmpet den tyske besættelsesmagt og det var derfor de havde overgivet sig.

Danmarks rolle i anden verdenskrig kan opsummeres med disse ord:
“vi overgiver os”.

Claus Boatsinker
Administrator

Danmark tabte krigen, Europa tabte krigen. Efterkrigstidens børn tabte krigen. Med det selvstændige Europa nedlagt, kunne hævnen begynde. Overstatslige organisationer skulle herske, indvandring af racefremmede til Vesten blev sat på dagsordenen og kulturel nedbrydning blev nådesløst implementeret i vores lande. Måske bliver vi en dag befriet. Er du en person som fremtiden vil huske og beskrive som en helt? Det er vores lod, og det er svært. Men skubbes det uløst på næste generation bliver det meget værre end blot svært. S for “befrielsen.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Rigtig god artikel med god information!

Torsten
Gæst
Torsten

Det samme kommer vi til at se ved et nyt regimeskifte. Pludselig vil alle påstå at de var imod invasionen fra Afrika og Mellemøsten men vi vil også se horder af landsforrædere vil flygte fra vid og sans.