Hjem / Andet / Optics og fællesskab

Optics og fællesskab

Jeg har været politisk interesseret siden 2016 hvor jeg blev rødkalket på 8chan/pol, og jeg har ledt efter et politisk fællesskab lige siden. Først var jeg med i NB ungdom, men syntes deres linje var for blød. Jeg var ved at melde mig ind i Danskernes Parti, men de gik i opløsning.

Efterfølgende overvejede jeg først ODIN, som jeg godt kunne se var lidt overdrevne, men som jeg mente talte om problemernes rødder. Heldigvis stoppede min kone mig, og igen da jeg overvejede den Nordiske Modstandsbevægelse.

Jeg prøvede at komme med i GI, men blev afvist, da jeg afslørede mit power level. Til sidst endte jeg hos Dagens Blæser, men jeg må indrømme at et kommentarfelt ikke tilfredsstiller mit behov til et politisk fællesskab.
Selv om jeg synes det er forkert at gå til medierne for at lave en skræmmekampagne, sympatiserer jeg med de to tidligere medlemmer fra NMR som tidligere i år gik til DR. De ledte også efter et politisk fællesskab, og troede de havde fundet det. Problemet var, at der ikke var andre som ville associere sig med dem. Tabuet er for stort, risikoen for at blive doxxet er reel, og de sociale konsekvenser generelt er for store til at folk gider.

Almindelige mennesker forstår det slet ikke, de er programmeret til at være defensive over for idéerne, og barrieren for at blive omprogrammeret er høj. ”Læs lige Hitler’s War, Culture of Critique, Talmudden, osv”. Alternativt hvis man koger stoffet ned til jøder = onde, så tiltrækker man lav IQ mennesker uden noget at miste, som heller ingen vil associeres med, og som uvidende saboterer den politiske sag ala de 84 gravsteder. Min egen blog White Ragnarok havde tendens af sidstnævnte, hvorfor jeg har valgt helt at slette den.

Det ærgerlige er, at hvis éns privatperson bliver forbundet med disse idéer, kan man ikke i fremtiden være talsmand for mere moderate og populære synspunkter. Daniel Carlsen fra Danskernes Parti forblev ”tidligere nynazist” i mediernes og offentlighedens øjne, selv om han tilskrev sig gaskamrene og de 6 millioner, hvilket var en hæmsko for hans ellers gode politiske arbejde.

Jeg tror at man er nødt til at finde nogle standpunkter, som man tør stå frem med offentligt med eget navn og ansigt. Dette både i forhold til at tiltrække andre til sit politiske fællesskab, men også for at bygge bro mellem almindelige mennesker og de mere kontroversielle idéer. Selv hvis flertallet var oplyste men ingen turde stå frem, ville kejseren få lov at gå rundt uden klæder. Med tiden må man arbejde for at flytte Overton vinduet, så både politiske aktører og almindelige mennesker gradvist kan tilslutte sig mere ”radikale” idéer.

Jeg tilkendegiver at Dagens Blæser og Radio 266b bidrager til at normalisere idéerne gennem satire, og at det nok bare er mine egne tørre indlæg der rammer skævt i forhold til formatet. Jeg tager mig ihvertfald lige noget betænkningstid.

Om Alexander

Tjek også

Side opdatering

Ohøj fellow islamo-marxistiske duginister. ONE STRUGGLE Der arbejders pt. på at få bugt med spambotterne, …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
OversætterenOlmerAlsaceFelix KrullIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Man kan altid som udgangspunkt sige helt åbenlyst normale ting som at Danmark er danskernes fædreland, og vi skal kræve retten til at have et folkehjem. Det kan vi ikke dele med hele verden.
Selv et så rent, sandt og smukt budskab er hård tale for de fleste, fordi ingen siger de helt åbenlyse ting. Jeg kan sige direkte at min drømmeorganisation, og det jeg håber at se i Danmark, er et projekt som Det Frie Sverige. Det er et fyrtårn og får i mine øjne andre bevægelser til at blegne. Det har vi ikke nu, men måske i fremtiden. Ønsker OP at møde andre kan han skrive til vores mail, og så kan man da som det mindste få nationalistiske bekendtskaber i sin nærhed.

Oversætteren
Skribent

Man kan jo sige meget af det samme på forskellige måder. Mange at de ting som fx Rasmus Paludan og Nick Fuentes siger ville være utænkelige for bare 5 år siden, men hvordan kan de så slippe afsted med det? Fordi de siger tingene på en ny måde, som mange kan forholde sig til. Derudover har det selvfølgelig også en del af gøre med andre faktorer som deres arbejdsmoral osv.

Altså sådan noget som hagekors, hvide race, primitivt racehad etc. er no go. Folk kan simpelthen ikke forholde sig til det. Glem det. Det giver desuden heller ingen intellektuel mening.

Men at sige til en normie: “Er det ikke nemmere, hvis vi alle bare var danskere i Danmark?”.
Eller: “Er det ikke lidt underligt at langt de fleste mennesker vælger venner og partnere, der minder ekstremt meget om dem selv?”.
Eller: “Gener har jo nok en betydning for adfærd, når langt de fleste mennesker har nogenlunde samme personlighed for deres forældre”.
Eller: “Hvad sker der, hvis man henholdsvis laver hærværk på en kristen, muslimsk eller jødisk kirkegård?”.

Hver gang man udtaler sig politisk eller gør noget politisk så tænk over: Hvordan ville ens modstandere ønske, at man opførte sig? De elsker jo primitive mennesker, der opfører sig idiotisk. Man skal opføre sig som ens politiske modstandere IKKE ønsker, at man opfører sig.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Oversætteren skrev: “… hvordan kan de så slippe afsted med det?”

Er udelukkelse fra det almindelige arbejdsmarked, censur, trusler, udskamninger og politibeskyttelse at “slippe afsted med det”?

Oversætteren
Skribent

Min pointe var bare, at de har opnået et signifikant publikum med et budskab, der ville have været anset som ekstremt for ikke så længe siden og derved ikke havde tiltrukket det antal mennesker, som de har på nuværende tidspunkt.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Det er ligemeget hvad andre mennesker uden for din familie tænker. Det er ligemeget hvad du opnår med dine handlinger. Det eneste der betyder noget er at du gør noget.
Du må selvfølgelig prioritere din familie og dig selv før kampen, men så må du gøre noget inden for de rammer. Hvad som helst. Bare du gør noget. Nu har du skrevet den her artikel. Det tæller. Du er igang.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Jeg vil lige påpege at de to som gik til DR ikke har været medlem af Modstandsbevægelsen som den ser ud i dag. Den ene af dem er et hashvrag.

Hvis du har sympati med folk som går til medierne for at lyve om Modstandsbevægelsen er du fucking dum.

Hvis din kone vil have noget betænkningstid er det fint nok. Måske giver hun dig lov til at skrive flere artikler.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Alexander, hvad var det ved dit “powerlevel” som GI ikke kunne acceptere ?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De kan ikke tåle sandheder om semitterne.

Olmer
Blæser læser
Olmer

Jeg er overbevist om at langt de fleste GI folk udemærket kender til tingenes tilstand. Det er ganske enkelt en taktisk strategi fra deres side ikke at ville forholde sig til disse spørgsmål. Og når der nu er andre der gør det i stedet så er det måske heller ikke helt dumt. Det giver mulighed for at kæmpe på flere fronter og lag og dermed vække flest muligt. Og tager man først den røde pille så er der kun en vej og det er frem.

Felix Krull
Gæst
Felix Krull

Jeg tror at man er nødt til at finde nogle standpunkter, som man tør stå frem med offentligt med eget navn og ansigt.

Det skal være forbudt at kønslemlæste børn i Danmark?

100% Normie-kompatibelt.

voltair
Blæser læser

Hvide mænd holder deres kæft i frygt for social-ekslusion. Post-modernismen i fuld effekt! Bare en skam af det bliver enden på vores fædreland, da mussierne stemmer udelukkende på venstre-partier. Det er 2 klasses matematik at konservativ blok er komplet død.

GG, det var 1000 gode år – det tog kun 40 års boomer politik at ødelægge det fine arbejde.