Hjem / Radio / Radio *indsæt titel* – næste skridt fremad!

Radio *indsæt titel* – næste skridt fremad!

Radio Bubla, Hem och Härd, Passningen, Vita Pillret, Sverige Vaknar, Svegot Plus, Radio Nordfront, Kväll med Svegot, Radio Framåt, Lögnarnas Tempel, Den här Dan, Motgift, Daniels Time, Stabsläge med mange flere.

Disse er navne på svensksprogede podcasts, enkelte hedengangne, og bevidner det voldsomme udbud den sprudlende nationalistiske bevægelse i Sverige fremavler som noget helt naturligt.

Mediesatsninger er vigtige, og et åbenlyst middel til at være en levende modkultur; et alternativ til gal- og råddenskaben i det globale foretagende Danmark A/S. Vi har cirka to pods i Danmark og alt har en udløbsdato – lyt til seneste Radio 266b og hør nærmere.

Skal vi bare en? Eller nul? Nej! Vi skal da have 4. Eller 14. Kaldet går igen ud til talenterne derude, der har noget at byde ind med, som vil lave produkt på samlebånd, også når lysten viger. Som vil påtage sig glæden såvel som byrden og levere til danske ører.

Man kan lave den selv, lægge den op selv, eller få den skampromoveret på Dagens Blæser, formentlig få teknisk assistance og endda hosting-bistand. Vil man lave politisk analyse? Fint! Vil man snakke lutter skidpostning? Ålrajt, også fint. Vil man lave radioteater? Mkay, godt nok. Vil man producere dybdykninger på specifikke emner? Glimrende!

Der er højt til loftet i det nationalistiske mediebillede, og det er et stort tag selv bord, eftersom alle nicher stort set er ubenyttede. Der er nok at lade sig inspirere af fra udlandet. Frygt ej doxen, folk er hamrende ligeglade med dig. Det er den reelle virkelighed. Det er ikke gavnligt at leve et liv i permaparanoid tilstand, så få brugt de få dage vi er sat på planeten Danika til at gøre noget konstruktivt – hvilket i høj grad kunne være at lave underholdende netradio. Vi håber ugentligt at høre din stemme!

Den følelse når man har lavet et godt produkt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
simonAsbjørn NielsenOgier le DanoisOversætterenSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Radikaliseret ungdom
Blæser læser
Radikaliseret ungdom

MUSSSSEEEEE!! Man bliver jo helt glad når det første mand ser om mandagen er Musse der smiler 🙂

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

1, 2, mange. Opråb er tilbage. www.nordfront.dk/podcastet-opraab-genopstaar/

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg er lidt fan af ham Asbjørn.

AsbjoernNielsen
Blæser læser

Asbjørn her 🙂 Mange tak for de søde ord, man bliver jo helt varm indeni. Jeg er også stor fan af dine artikler, forsæt det gode arbejde SorteSlyngel.

SorteSlyngel
Redaktør

Skulle der sidde en derude, der er villig til at give det et forsøg men som ikke vil tage rejsen alene – så hit me up, nibba.

Svend Goenge
Redaktør

Kæmpe respekt herfra, makker.

Oversætteren
Skribent

Vil nu lige sige at, hvis man springer ud i et projekt, så er det vigtigt, at kvaliteten er nogenlunde, og man er konsistent.

Ogier le Danois
Blæser læser

Enig. Hvis ikke man har hjertet helt med sig, skal man ikke tvinge sig selv til at lave noget, som ingen gider høre på alligevel.

Kvalitet > kvantitet

simon
Gæst
simon

excellente article. fll