Hjem / Andet / En Hvid Pille i Kina-Krise

En Hvid Pille i Kina-Krise

Nu hvor vi alle sammen har travlt med at undgå at dø til en influenza der dufter af stjerne anis og kanel; får vi som befolkning et indblik i hvad vore medmennesker får deres karantæne til at gå med. Nogen laver daglige opslag på Facebook om deres tilstedeværelse i deres consumer-livsstil som en forbandet krønike, mens andre klager over ikke at kunne købe sko.

Dog kan en særdeles hvid pille findes i denne kanyle-sauna af Ping Pong Pest, selv-isolation og for meget tid: nemlig den daglige gåtur.

Den Chad gåtur fylder alle sanser med gode indtryk og er sundt for sjælen, hvor imod en Virgin røv-i-sædet kun medføre til en YouTube historik af bibelsk længde.

Som en af de privilegerede der stadig kan befinde mig på arbejdsmarkedet, tager jeg mig den frihed at gå på arbejde. Det er en solid 9 kilometer med rullende højder, udsigt over en stor sø, samt et smut forbi min gamle folkeskole.

Til trods for at være omgivet af Boomer kvinder i 8 timer så holdes mit humør oven vande fra de endogfiner min gåtur har bragt mig.

En gåtur om dagen holder galskaben ved døren og supplere sindet med ro, men hjælper også på den lille pest-delle der nok har sat sig på de fleste af os.

Om det er med musik i hørebøfferne, en Warhammer 40K lydbog, Radio 266B eller bare fugle-sang så opfordre jeg alle til at vandre ud i fædrelandets skønne natur.

Hold jer muntre og husk, det kunne være værre

Om Kommissaren

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenOgier le DanoisClaus BoatsinkerHavregryn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Havregryn
Gæst
Havregryn

GIV MIG MIT FUCKING TRÆNINGSCENTER TILBAGE METTE REEEEEEEEEEEE

Ogier le Danois
Blæser læser

Gibs barbell NU!!!!!1!!

Havregryn
Gæst
Havregryn

Jeg var dog en af de heldige, der nåede at købe et billigt squat rack inden alt blev udsolgt. MEN HVORDAN SKULLE JEG KUNNE LAVE MINE SNAP CITY DØDLØFT I EN LEJLIGHED METTE!? REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ogier le Danois
Blæser læser

Claus Boatsinker
Administrator

Måske var den virkelige coronakrise de gains der forsvandt undervejs. Men udenforpillen er klart en alle skal tage. På nær i dag. Fuck vejret stinker.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Han løfter ikke store sten og karatehugger træer i sin have for peak gains… WEW

LaughingGirls.jpg