Hjem / Verden / FORBUD mod hjælp til seksuelt misbrugte børn i Tyskland(!)

FORBUD mod hjælp til seksuelt misbrugte børn i Tyskland(!)

Tyskere i Tyskland i dag: “Pyyyha, i det mindste taler andre lande ikke tysk.” Det er trods alt det vigtigste. Åbenbart.

Det kan godt være at man for 87 år siden fik lukket (((Hirschfelds))) seksualinstitut, der lavede de første transoperationer, og promoverede de mest syge, perverse elementer indenfor seksuelt afvigende individer. Magnus Hirschfeld er en hyldet figur for hans ubeskriveligt vamle perversioner, og den jødiske avis Haaretz har beskrevet ham som “the Einstein of sex“.

Måske fik man med lukningen af dette arnested for kulturnedbrydende udskud, givet Tyskland og hele Europa fred for en stund. Men som sagt går man ikke ustraffet imod den globale magtstruktur, og som vi ved vandt det syge, det onde og det grusomme, og den brand man slukkede dengang hærger nu over hele Vesten, og homo- og pædofile nyder statslig beskyttelse på stadig flere absurde fronter.

Man må ikke tale om den som de samfundsskadelige elementer de er. Det har man ofret ytringsfriheden for at opnå. Det er slemt nok for at sige det mildt.

Men nu har man i Tyskland forbudt ved lov at homoseksuelle unge, ofte ofre for homofiles misbrug og voldtægter, gennem terapiforløb kan opnå normale liv igen.

Germany’s parliament has passed a law banning so-called “gay conversion therapy” for young people nationwide.

The legislation is intended to stop groups offering the service – which claims to be able to change a person’s sexual orientation – to under-18s.

Those breaking the new law can face up to a year in prison, or a €30,000 ($32,535; £26,268) fine.

Research suggests the controversial practice can lead to depression and increase the risk of suicide.

Under the law, passed on Thursday evening, minors will not be allowed to take part in medical interventions aimed at changing or suppressing their sexual orientation or gender identity.

Parents and legal guardians can also be punished for making their children take part through deception, coercion or threats.

“They should feel strengthened when the state, when society, when Parliament makes it clear: we do not want that in this country,” said Mr Spahn, who is gay himself.

Til alles chok vil den homofile Spahn ikke have omvendt nogen af dem han selv eller andre fra hans rådne subkultur har misbrugt, fordærvet og ødelagt som mennesker. Anholdelse, dom og galge/blender bør snarest blive hans skæbne.

However critics argue the law does not go far enough. Germany’s opposition Green Party has called for the age limit to be raised to 26 – the Left Party wants it to be 27.

Around 1,000 people are subjected to conversion therapy in Germany every year, according to the Magnus Hirschfeld Foundation, a Berlin-based human rights organisation.

…SIGER (((MAGNUS HIRSCHFELD FONDEN)))…!!! Bare hvis nogen skulle være i tvivl om at dem Tyskland en kort stund blev befriet for, efter Weimar-republikkens fortjente endeligt, atter har magten og spreder det værste, fornedrende smuds og bræk, med børnene som de store ofre. Og at et parti vil have forbudt at sende homoseksuelle en redningskrans helt op til de er 27 år, bevidner en ondskab der kendetegner et bundråddent, dekadent samfund.

Svansen Spahn: “ingen skal tage de børn fra os som vi med møje og besvær har gjort uoprettelig psykisk skade på. Enden er nær. Dit barns ende.”

Blandt undersøgelser lavet hos bøsser, svarer langt de fleste at de er blevet misbrugt som børn, og mange beretter at have oplevet disse misbrugs- og voldtægtssituationer i en meget, meget ung alder. At nogen ofrer tid og ressourcer på at redde disse unge, fra deres plageånde og et liv i et parafilt helvede, burde belønnes med medaljer og øknomisk støtte, sideløbende med en streng samfundskrig mod homolobbyen.

I stedet gøres helte til forbrydere, og skurke til dommere. Er du i tvivl om hvorfor nationalismens kamp for kernefamilien, folket og nationen er så evigt vigtig, så se blot på hvad de gør ved vores børn og vores samfund, mens vi er undertrykte dissidenter i modsætningsforhold til en folkefjendsk stat.

Kampen er kun lige begyndt. I det små og på længere sigt det store vil vi skabe trygge rammer for os selv og vores nære og kære.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Asylaktivist myrdet

Ja, det er en sand overskrift. Og den bekræfter faktisk noget fremmedlobbyen altid har postuleret. …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Weimar 2.0 incoming

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Fuck det er vildt…

>MAGNUS HIRSCHFELD FONDEN
Ehhhhh…. Den her verden kunne ikke blive mere gay. Først lærer man at Magnum is er blevet 50% mindre, men stadig har samme pris som da de var fuld størrelse. Nu dette.