Hjem / Danmark / Generation Identitær VS Bønnekald

Generation Identitær VS Bønnekald

Generation Identitær hang i lørdags et rigtig flot banner op over Gellerup med teksten “Stop bønnekald”. En aktion der burde appellere til en stor del af befolkningen, for hvis der er noget boomer-Danmark afskyer så er det muggie-tørklæder, bønnekald og iSLAM! Aktionen kommer som en reaktion på et meget omdiskuteret bønnekald for nylig i Gellerup foretaget af “Fredens” Moske. Yiiiiikes, sikke et paradoks.

Politiet modtog klokken 06:34 en anmeldelse omkring aktionen, mens den stadig var i gang. Det medførte at to unge mænd på henholdsvis 18 og 26 år blev anholdt og sigtet for at overtræde Ordensbekendtgørelsen. De resterende medlemmer af Identitær der deltog, men ikke blev anholdt, kan ifølge Østjyllands Politis vagtchef se frem til et besøg på hjemmeadressen samt en sigtelse.

Der gik ikke længe, så havde historien om aktionen spredt sig i rottereden. En gruppe muggier besluttede derfor at samles i adskillige biler og køre rundt og afspille muggie-larm fra en højtaler. Hornene blev trykket i bund, hvilket var en rar afveksling fra den arabiske skrålen, og som man kan se på videoen hænger mange af passagererne ud af vinduer. Hertil vil jeg lige medgive muggierne, at det er super flot, at de ikke samtidig viftede rundt med ISIS-flag, som jo var tilfældet i 2015.

Se selv videoen af muggie-optøjet, hvis du tør. 

Generation Identitærs aktion i Gellerup er et led i deres nyeste kampagne, som åbenlyst har til formål at få bønnekald forbudt. I den anledning udfører de deres almindelige prisværdige aktivisme og samtidig spiller de bolden over i dit og mit hjørne, kære Blæser-læser. 

Identitær tilbyder nemlig, at man kan få tilsendt gratis materiale til at sprede det gode budskab. Man skal blot selv betale for portoen på små 29 kr. En pakke indeholder følgende: 50 x Løbesedler, 25 x Klistermærker samt 3 x badges. Bestil en pakke, tag en rask gåtur rundt i dit nabolag og gør noget godt for en god sags tjeneste. Jeg har allerede bestilt min pakke, og jeg forventer, at du gør det samme. Læs mere her

»No more brother wars.«

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
13 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenBåt BåtsenGermansk overherredømmeSorteSlyngelClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Vil Østjyllands politi give perkerne samme omgang som GI?

Tryk ‘æks’ for at tvivle.

Claus Boatsinker
Administrator

Fedt at tage ud i rottereden og lave en aktion. Men… deres bønnekaldssnak er bare mere symbolpolitik som Venstres burkaforbud. Det er helt og aldeles irrelevant og har ingen positiv effekt på Danmarks situation. 1,2 millioner fremmede, 2,4 millioner fremmede, 4,8 milllioner fremmede. At detaljeregulere slamperkere er ikke hvor man skal bruge energi. Sig dog til hr. og fru. Håndspritsdanmark at de skal UD og at Danmark er VORES land og kun vores. Det er da der GI kunne score seriøse point. Bønnekald? Gab.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

stor overraskelse at han er muggi -https://www.politikfakta.se/2019/11/24/22-ariga-flyktingbarnet-ahmed-fran-irak-haktad-for-mordet-pa-17-ariga-wilma-i-uddevalla/

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Godt spottet, jeg undersøgte netop det samme.
Og sikke en overraskelse!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg er enig med Boatsinkers kommentar. Jeg har dog alligevel bestilt en pakke fra GI.