Hjem / Verden / Asylaktivist myrdet

Asylaktivist myrdet

Ja, det er en sand overskrift. Og den bekræfter faktisk noget fremmedlobbyen altid har postuleret. Nemlig at de fremmede udfører det arbejde vi ikke selv vil.

Så spørger du hvorfor Løkke, Thorning, Nyrup, Frederiksen, Schlüter og Fogh med flere hver især lod titusindvis eller hundredtusindvis af fremmede strømme ind som lønpressere, nassere og forbrugere, så er det nu påvist at det er fordi disse eksotiske, tobenede væsener simpelthen gør det beskidte arbejde for os.

Jeg stiller syv lag af krav for ikke at gøre noget. Det holder bare ikke. Jeg ville jo mene at en asylaktivist/venligbotype skulle anholdes, der skulle laves et grundigt anklageskrift, kattedamen m/k skulle dømmes og en passende hård straf skulle udmåles. Det sker jo aldrig. Mig og mine gammeldags forestillinger om en velfungerende retsstat. Nibba please.

En afghaner derimod, lader sig logere gratis hos folkeforræderen og smadrer hans hoved med en jernstang. Han har en anden kultur.

Retired teacher and former director of Gonneville School, Jean Dussine, 63, was president of Itinérance, a group that helped vulnerable migrants.

Dussine was found dead this morning at his home, believed to be beaten with an iron rod as he slept.

Migrants, who Dussine was hosting, sounded the alarm when they found the educator’s dead body, according to Ouest France.

Since the brutal murder, a young twenty-year-old Afghan migrant, who Dussine had been housing, has been arrested and placed under local police custody.

It has been reported that the migrant in custody cannot speak French.

Detectives and criminologists are reportedly at the scene of the crime, processing the former teacher’s home for evidence.

According to Valeurs Actuelles, it was reported that Dussine “was sleeping when [the alleged assailant], an Afghan migrant barely 20 years old, attacked him with an iron rod. He could not be revived.

Ok, det var nok ikke just afghanerens iboende retfærdighedsfølelse og ønske om oprejsning for de indfødte franskmænd, der fik ham til at ty til jernrørets argument. Nærmere sandheden er det nok, at han blev nægtet kontanter, ikke fik sit suvie-kogte fårehoved med jasminris, ikke fik lov at spille Mario Maker 2 efter SMB2-opdateringen eller noget andet som får en slamperker med en næsetipstidshorisont til at gå baguette.

Alle får nok på et tidspunkt, også franskmænd.

Uanset hvad der det for en sjælden gangs skyld ikke et uskyldigt menneske der blev offer for multikulturens og masseindvandringens rædsler, men derimod en landsforræder, der gerne ofrede sit folks sikkerhed og overlevelse for at kunne føle sig god på et lummert, personligt plan. Så jeg kan ikke gøre så meget andet end at trykke S for at spytte, og håbe mod håb at dette er en tendens.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

FORBUD mod hjælp til seksuelt misbrugte børn i Tyskland(!)

Tyskere i Tyskland i dag: “Pyyyha, i det mindste taler andre lande ikke tysk.” Det …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Tom VensterLarsLarsenTorstenDr. ShekelgrublerSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Skribent

øøøøh, BÆJSD jogger?

SorteSlyngel
Skribent

Altid en fryd når deres kæledyr kommer Lars Løkke i forkøbet.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Lol. House the coal, pay the toll.

Torsten
Gæst
Torsten

Joggers will be joggers

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

S in the chat boys

Tom Venster
Gæst

“Han har en anden kultur.” Han må da få lov til å uttrykke takknemlighet på sin egen måte. De har bare litt annerledes skikker, egentlig er de akkurat det samme som oss.