Hjem / Danmark / Idiotiske navne er idiotiske

Idiotiske navne er idiotiske

Det er såmænd ærgeligt at tage emner op som får en til at slå huller i væggene af deres absolutte idioti, men forældres hjernedøde navngiveri til deres stakkkels afkom må og skal have spyt med på vejen.

Nu læste jeg lige sidste artikel på Dagens Blæser der beskrev dette voldsomt provokerende fænomen, og den er faktisk gennemført fremragende, så stor ros og 88 skulderklap til vores hæderkronede redaktion. Den er værd at læse eller genlæse som en introduktion til dette horrible emne. Men synes vi stadigvæk forældre skal have tæsk med en glasskårsindsmurt superpisk?

Til det kan der kun svares ubetinget ja.

Nye navne godkendt: Nu kan dit barn hedde Piphat.

Hvert år lander der omkring 3000 nye navne på listen over godkendte muligheder til nyfødte, og onsdag var det blevet tid til dette års tilføjelser. Det skriver Politiken.

Nogle af de mere opsigtsvækkende navne på årets liste inkluderer drengenavne som Piphat, Zenith, Magnusdakki og Julianvitus, mens piger nu blandt andet kan kaldes Zozo, Everest og Persephone.

Antallet af nye navne der havner på en liste over godkendte navne skal være nul. Og året efter skal det være nul. 12 måneder yderligere passerer og rigtig gættet, der skal være lige præcis nul nye godkendte navne.

Navneforsker Michael Lerche Nielsen forventer, at navnelisten vil blive ved med at vokse med navne i den mere kreative kategori. Både udenlandske navne, men også fra kulturens verden.

– Man vænner sig til, at man ser mærkelige og unikke navne, fordi samfundet er ved det punkt, hvor det er okay at opkalde sit barn efter en Star Wars- eller Ringenes Herre-figur, siger han til Politiken.

Navnelisten indeholder nu godt 44.000 godkendte navne, og det er Familieretshuset, der står for den endelige godkendelse. Typisk kommer nye navne på listen, når et forældrepar søger om tilladelse til at kalde deres barn noget, der ikke i forvejen er godkendt.

Navnelisten kan man søge efter navne, og hvis de ikke dukker op, kan man så forsøge at få det godkendt. Og det er formentlig det, forældrene til lille Piphat og Zozo har gjort i år.

Michael Lerche Nielsen fortæller til Politiken, at det i dag er meget sjældent, der bliver givet afslag på et navn.

Vi kan snildt klare os med omtrent 744 navne pr. køn. I Stordanmark, som nævnt i sidste vredesartikel, vil dette egocentrerede, psykopatiske fænomen ikke eksistere. Jeg vil endda sige, at ikke engang en rotte skal have lov at blive kaldt Piphat.

Vi kan ikke alle hedde Chad.

Denne sygdom, dette identitetstyveri, er helt symptomatisk for det atomiserede og parterede samfund vi har fået. I dag søger folk ikke at blive en del af den danske nation, det danske folkefællesskab, men prøver i stedet at finde måder at ekskludere sig selv fra det på. At ikke ville give sit barn et dansk navn, som alle kender og kan stave til (fuck dig, Jyytthe), er et klart tegn på at noget er helt galt.

At frasige sig familie, folk og fædreland er ikke helt hvad man gør, for at starte familien er jo forudsætningen for at kunne kalde sit barn for Tågegryde McSpaghet van der Storkebræk, men det er en afvisning af Danmark og et bevidst (eller ubevidst) forsøg på at kappe båndene til sine forfædre, sin æt. Navne binder os sammen over generationer, og at ville kaste det i kummen for at føle sig speciel, gennem at navnetorturere sin unge, er væmmeligt. Retarderede speltmødre.

Det skal forbydes, og vi kan i stedet have en navneamnesti hvor folk der har fået idiotiske navne, ved en ceremoni (med borgmesterhåndtryk? Årh, bæjsd) kan få et normalt dansk navn og fred i sjælen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Man bør beholde sit slægtsnavn og ikke foretage ændringer på må og få. En essentiel del af de danske familiers identitet er blevet dem frarøvet, og det er et slag i deres stolthed.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“fordi samfundet er ved det punkt, hvor det er okay at opkalde sit barn efter en Star Wars- eller Ringenes Herre-figur”

Mmm-hmm. Behøver der at siges mere?