Hjem / Andet / Tommie Lindh mindes

Tommie Lindh mindes

Lige nu er franske forstæder i brand igen-igen-igen-igen fordi en muggi i Argenteuil kørte galt på sin motorcykel og døde under flugt fra politiet. Disse rottereder står sammen om at gå Fuld Abe, fordi en af deres hårdkogte kriminelle dør af egen kriminalitet. Dette står i kontrast til den totale tavshed skandinaviske medier viser, når en helt lider en vaskeægte martyrdød, i mødet med statens højt promoverede multikultur.

Tommie Lindh prøvede forgæves at forhindre en voldtægt og blev i stedet stukket ihjel. Det er klart at staten og pressen ikke vil kaste lys på hans heltegerning, for den stiller dem i forbryderens lys, og afslører deres store medskyld i drabet på Tommie Lindh. Er du for multikultur, så er du villig deltager i det folkemorderiske eksperiment, der dels er skyld i endnu en af titusinder af voldtægter, og dels er skyld i Tommies død.

Nationale forstår heldigvis at hylde den 19-årige svenske helt, og det er helt nødvendigt. Ikke kun at mindes sine egne døde, men også i hans ånd at føre hans kamp videre, og give hans død mening i en fortsat kamp for vores egen overlevelse; fri for statsimporteret, statssanktioneret multikultur og dets rædsler. Vi skal leve i værdighed blandt vores egne i vores eget fædreland, og sikre trygge rammer til næste generationer.

Her ses en aktion fra Stockholm.

Mange var også mødt frem i Härnösand, hvor udåden fandt sted, for at mindes Tommie Lindh.

Et par klip fra DFS’ banneraktion:

Æret være hans minde.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Out of Bayern: Fund bekræfter at mennesket er europæisk

Altså, om de fandt en gammel knogle med bidemærker i en grusgrav i Rwanda, der …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ogier le DanoisLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Rest in Power, makker

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Martyrdøden. En påmindelse om altid at være beredt.

Ogier le Danois
Blæser læser