Hjem / Danmark / Læger gider ikke skodghetto

Læger gider ikke skodghetto

Forestil dig mit chokeret hvide fjæs, da jeg fandt ud af, at absolut ingen læger gider at arbejde i Vollsmose. Efter to års intensiv kamp om at få oprettet en lægeklinik i dette rottehul, har Odense Kommune og Region Syddanmark nu måtte konstatere, at det ikke kommer til at ske.

Der har ikke været et lægehus i denne skodghetto siden 2004, og man kan ikke bebrejde lægerne. Aldrig i livet om jeg havde taget en +7 års uddannelse for at sidde på en klinik i Vollsmose og hjælpe Fatima med at få bugt med hendes skedesvamp.

Derudover må der vel være en vis risiko forbundet med at opbevare forskellige former for medicin på en klinik i Vollsmose. Det ville da ikke være utænkeligt, at kebabspiserne målrettet ville forsøge at stjæle hostesaft, benzodiazepiner eller lignende der kan misbruges som et rusmiddel.

Endvidere kan jeg heller ikke forstå, hvorfor ingen af de læger der allerede er bosatte i Vollsmose har lyst til at stå i spidsen for en sådanne klinik? Jeg var ellers af den opfattelse at mange af de indvandrer og flygtninge som vi har fået til landet besidder en lang videregående uddannelse – var der ikke tale om atomfysikere, raketforskere osv.?

Set i bakspejlet er en somalisk doktorgrad i halshugning af geder, måske heller ikke det samme som en medicinsk doktorgrad i Danmark – men hey, giv det et skud! Bogstavelig talt.

Du kan ikke vaske perkerlugten af uanset hvad du gør, Abdallah!

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Den store ludderprofet

Jeg har altid tænkt at Paludan, ud over at være sjov, var pænt cringe når …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
voltairLars Agerbaek med AeLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Lol. Alle hader perkere. Sådan er det bare.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Det kan de sagtens klare selv.
Jeg har hørt at der er mange toilet-slagterier i lejlighederne i Vollsmose. Og hvis det er sådan, så kan der vel også være toilet-ambulatorier, toilet-tandlæger, toilet-anæstasi-afdelinger, toilet-skadestuer og toilet-kirurgiske afdelinger for den sags skyld.

voltair
Blæser læser

Det ironiske er, at et flertallet af de læger sikkert stemmer venstre for midten eller radikale, og at de selv samme mennesker fravælger brune skoler og bosætter sig i hvide rigmandsenklaver.

De siger én ting og gør det stik modsatte. Hvis man stemmer for mere indvandring, bør man også kunne sende sin børn i en niggerskole uden den mindste tøven eller tage et job i en pakighetto.