Hjem / Andet / NEJ TIL ISLAMISK BØNNEKALD I STARTEN AF MATADOR – ENIG? DEL GERNE!!!1!

NEJ TIL ISLAMISK BØNNEKALD I STARTEN AF MATADOR – ENIG? DEL GERNE!!!1!

Kender du det når du har sat dig ned med en skål popcorn og friskstegte frikadeller for at se et afsnit af Matador på dr.dk, og så har de erstattet introsangen, det smukke Matador-tema, med iSLAMisk bønnekald for at være politisk korrekte under ramadanen!? Det skal bare være løgn skal det!

Eller… det kunne være et tænkt eksempel på noget som ville kunne kunne få DF helt op under loftet, eller udløse en hip banneraktion fra taget på Lise Nørgaards barndomshjem.

Faktisk er det svært at overgå virkeligheden, for hvis man har malet sig selv op i et hjørne, hvor man grundet politisk opportunisme ikke kan kalde en spade for en spade, så står absurditeterne åbenbart i kø.

Følgende er IKKE satire, men et faktisk opslag fra Dansk Folkeparti. Kære læser, du må tage mit ord for gode varer, selvom det virker som spøg og skæmt. Dette findes.

Det ska’ bare vær’ SLUUUT mæ de helvedes muSLIMeRs koranpis og ørkenlort i kirkerne NUUUU!!1. Nej, det skriver DF ikke som medfølgende tekst. De skriver i stedet følgende: “Den muslimske musiker Isam B læste op fra Koranen under en gudstjeneste i Risskov Kirke i mandags. I Dansk Folkeparti mener vi ikke, at islamisk prædiken hører til under gudstjenester i danske kirker!

Dybt at falde, hvis DF da nogensinde har fløjet højt. Vil de så søge at være Venstres regeringsgrundlag for syttende gang, og få indført ved lov at perkere ikke kan koranposte i en kirke? Selvfølgelig alt mens titusinder, hvis ikke hundredtusinder, fremmede strømmer ind i landet og Danmark på alle tænkelige parametre bliver et værre sted at være dansker dag ud og dag ind. Eller hvor vil de hen med det opslag? De gør uden nogensinde at bide.

Der er ikke noget værre end tandløs, fornærmende idiotisk symbolpolitik, og det skal være min udsøgte fornøjelse med jævne mellemrum at sige, at det ikke på nogen måde er en erstatning for sand nationalisme, en tredje politisk position der i alle relevante samfundsspørgsmål sætter folkets tarv først, og ikke går på kompromis med kravet om den ubetingede ret til vores eget fædreland.

“NEJ TIL HALALSLAGTNING UNDER KONFIRMATIONSFORBEREDELSE!!!!!”

Hvad med bare at kræve et Danmark for danskerne, Dansk Folkeparti? Så undgår I at ligne totale, pinlige idioter.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Lord of the FrogsOgier le DanoisClaus BoatsinkerEvolationSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Blæser læser

Det værste er at majoriteten (90%) af kritikere af indvandring hopper på det. De tænker “ej hvor er det godt vi har DF og Støjberg til at kæmpe vores kamp – og når medierne og de røde er efter dem, så må det betyde de gør det godt og rigtigt”

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

INGEN MINARETTER PÅ DANSKE FODERBRÆTTER!!! BENTES PØLSEVOGN ER DANSKKK!!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

min perkerblodstilsølede kølerhjelm trænger til vask pia –

SorteSlyngel
Redaktør

ENIG!!11!!!1 DELT PÅ FASCIST-BOOK, HØHØHØ
#FREETOMMY

Evolation
Blæser læser
Evolation

DFs loyalitet ligger hos nationen … men det er desværre ikke den danske nation …

Evolation
Blæser læser
Evolation

UD med iSLAM! IND med Thai-Piger! NU!!!!

Ogier le Danois
Blæser læser

Jamen, selve udsagnet fejler vel ikke noget? Kan godt være, at DF er nogle faux-nationale vatpikke, men det er da for klamt, at en perker skal læse op fra koranen i en kristen kirke.

Lord of the Frogs
Administrator

Det er ikke andet end rødt kød for pøblen og folk falder for det hver gang.

trackback

[…] NEJ TIL ISLAMISK BØNNEKALD I STARTEN AF MATADOR – ENIG? DEL GERNE!!!1! […]