Hjem / Danmark / Nyt parti: Lykkeriddernes Frihedsparti

Nyt parti: Lykkeriddernes Frihedsparti

Nyt og nyt, det er det nok ikke. Partiet er fra 1995 og det hedder formelt ikke Lykkeriddernes Frihedsparti, men er registreret under partinavnet “Dansk Folkeparti”. Og ja, dette er anden artikel i streg der peger fingre af cancerkarbonadekultens væste organ, og deres udanske, ufolkelige kurs mod total kapitulation.

Hvad end der har været af sunde tanker, og denne antagelse er på spekulationernes overdrev, så er DF i dag endnu et fremmedleflende skodparti med en tynd fernis af forloren patriotisme.

Jeg mener at navnet Lykkeriddernes Frihedsparti™ er godt valgt, da det partiet ønsker er, at fremmede kan boltre sig, og leve et “frit liv” i overensstemmelse med “fælles værdier” og “frihed”. Det eneste det stilles i modsætning til er bussemanden “radikal islam”, som værende det vi skal (godt må) være imod.

Ovenstående er blevet skåret meget tydeligt ud i halalfrit pap i forbindelse med præmieperkeren Bibi Amina Sardar, der er medlem af og kandidat for Dansk Folkeparti, og i kraft af at være Sekulær Muggi®, har fået alle prominente DF’ere til at begrave deres tunge dybt i denne afghaners røvhulshul (sorry Povl, det er mainstream nu).

Muh værdier: Martin “tag tørklædet af og vælg Danmark til” Henriksen og hans våde drøm af en perkerpokal.

Som muslim fik hun med mild postning mod islam alle boomerne fra DF Thailand til at klappe i takt på partiets landsmøde i 2018, “huN er bAr så SEJ!!1 , klar tAle mOD iSLAM og miNaReteR og vi sKal HaVE fleRe af , hends SlaGs!!!1!!”.

Klart at Tulle, det menneskelige svar på muggen leverpostej, er kæmpe fan af Bibi. “HUN HAR JO IKKE TØRKLÆDE PÅ, HVAAAD! Hø-hø, ku’ godt!

Det var i 2018 at /voresskodmuggi/ blev dellernes superheltinde, og nu er hun så oven i købet frafaldet islam, og det har givet kollektiv udløsning hos alle i partitoppen (tryk F for den der gør rent i deres gruppelokale på Borgen). Hendes søgen mod et rodløst liv, at være en fri fisk i Weimardanmarks vande, er den drøm DF søger for de fremmede.

Boomernes frikadelledronning var naturligvis ved at flække af stolthed over denne nydanske scoring.

Du kan læse om hendes karriere i DF her.

Du kan læse om hendes farvel til islam her.

Skaarup i gang med at løbe fra enhver snak om at stoppe befolkningsudskiftningen.

Da DF kom til verden i 1995 var her i omegnen af 4-500.000 fremmede. Problemerne var allerede dengang særdeles tydelige, konsekvenserne horrible og den demografiske katastrofe havde allerede 10 år tidligere været udråbt som en kendsgerning, hvis ikke massive hjemsendelser blev iværksat; hvis ikke det politiske flertal besluttede, at Danmark fortsat skulle tilhøre alene det danske folk.

Det var som bekendt ikke noget DF valgte at have på deres tallerken. I stedet hoppede de ganske hurtigt på det multikulturelle tog, og kastede deres energi på integration og danskificering af alverdens tilvandrede affaldsfolk. Et svig der er svært at begribe. Men at de vitterligt har solgt deres sjæl, og ikke er bedre end en venligboer eller en katolik der savler over negerkristne, viser deres afskyelige leflen for denne shariakritiske perker, der omfavner “hendes Danmark”.

“Fedt mand, at hun lever SIT liv som HUN vil! Okay, godt nok på bekostning af danskernes ret til at leve i deres eget land, men fuck hvor er det det hele værd!” t. DF

At være imod sharia er i dag nok til at få DF-spyt på dine brune tæer, når de kysses af landsledelsen. Dansk Folkeparti har stirret sig blinde på islam og har ikke opmærksomhed tilovers for det folk der har boet her i tusinder af år. At noget så simpelt som at arbejde kompromisløst for danskernes ret til deres eget land OGSÅ ville løse deres islam-fetish, er ikke noget de har mod til at erkende, og det ville jo også betyde et farvel til deres højtelskede skodmuggier som er imod stening og burka. “My precious….

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

18
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
14 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
lebensraumScandinavianheritageLord of the FrogsLarsLarsenSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Gad vide om promoveringen af hende, er noget af det der har været med til at sætte gang i det der oprør der skulle være i DF?

Torsten Tor
Blæser læser

Er det eneste oprør ikke bare at NB og SK blev dannet? NB har jo også deres fejlfarvede som de skubber frem så de i hvertfald ikke kan kaldes for racister. NB KBH opstillede følgende til folketinget til at redde DK efter de fleste selvtænkende danske mænd enten var blevet smidt ud eller havde forladt projektet (som det sker i alle politiske partier, så kun hardcore normies og NPCere er tilbage):
– En kvinde
– En bøsse
– En neger (Tom)
– En perker
– En jøde

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Nej, der er folk i DF’s bagland der har underskrevet et brev til Tulle, hvori de kræver mere indflydelse og en re-organisering af parti strukturen – hvis man kan sige det på den måde.
Der er masser af artikler om det på internetet. Jeg synes bare ikke de nævner nogle specifikke emner og så er det jeg tænker, at den her dame fra de varme lande, kan være noget af det der har fået bægeret til at flyde over. Har svært ved at tro at det står i brevet men det kan jo godt ligge og nage i underbevidstheden på de der oprørske DF’er.

Torsten Tor
Blæser læser

Der kan bare ikke være mange oprørere tilbage i DF efter 25 års leflen for regimet og slet ikke på racespørgsmålet. Men vi må se om der sker noget!

Lord of the Frogs
Administrator

Problemet har aldrig været Islam i sig selv. Problemet er kapitalismens uendelig trang til vækst kræver indvandring og både de nyttige pis-idioter på “venstrefløjen” og hos de borgerlige er gaslit her til og indtil næste århundrede.

Liberalisme og kapitalisme er en dødskult.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

abrahamismen er en dødskult og af Lokes horder – (Loke) forårsagede )Balders( død

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

A hva?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum
SorteSlyngel
Redaktør

»vi sKal HaVE fleRe af, hEnDs SlaGs« er utvivlsomt blevet sagt ordret af samtlige DF-vælgere. Det er decideret ÆKELT.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Svend Goenge
Redaktør

Jeg har intet horn, og jeg må båtte.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Bar viser at det ik hanler om hudfarve , skakmat dr !

Evolation
Blæser læser
Evolation

sEjT! DeT BeViSeR aT rAsMuS iKkE eR rAcIsT!

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg kan til nød gå med til, at vi i etnostaten har omtrent 20 yndlingsnegere fordelt rundt i landet, hvis lod det er at vaske og polerere vore biler.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Perkere eller yndlingsnegere, kald dem hvad du vil, de skal bare ikke vaske mine biler.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

I Sydstaterne i Amerika var de jo også glimrende til at klare det fornødne arbejde problemet er så bare at de før eller siden bliver oprørske, så vi skal nok ikke have for mange af dem af denne herkomst til klare vores fornødne opgaver. For bare at nævne det havde vi også problemer i sin tid på de dansk vestindiske øer med oprør hvilket endte med at Peter von Scholten i sidste ende måtte frigive de sorte neger arbejdere og i dag har de jo nærmest overtaget øerne.

Lord of the Frogs
Administrator

Jep…

8b19726b25b42971b53bce7516cbbb7e.jpg