Hjem / Verden / Ussel neger i viral voldsvideo på plejehjem

Ussel neger i viral voldsvideo på plejehjem

Skulle du være så uheldig at have set videoen af den usle neger, Jaydon Hayden, tæske løs på gamle sengeliggende hvide mennesker i fredagens afsnit af TDS, så har du min dybeste medfølelse.

Jeg har ikke tænkt mig at viderebringe billeder eller video af denne slags voldsporno – jeg har tiltro til, at samtlige blæser-læsere er klar over, at dette ikke er et nyt fænomen samt at dette er hverdag i klovneverdenen. Hvis man imod al forventning skulle have lyst til at se det, kan det nemt findes ved at google affaldnegerens navn.

Den unge neger skulle ifølge sin far være indkvarteret på plejecentret, fordi han er blevet diagnosticeret med covid-19. Herfra har han haft mulighed for at tæske løs på gamle hvide kvinder og mænd samtidig med, at han selv filmede volden og offentliggjorde den. 

Negeren blev anholdt d. 21. maj og på trods af, at politiet endnu ikke har indgivet nogle formelle anklager imod ham, så er der en voksende opfordring fra mange amerikanere om, at dette skal ses som en hadforbrydelse. Vi har utallige sager hvor hvide mænd er blevet anklaget for hadforbrydelser og andre tossede ting og må ofre adskillige år af deres liv som politiske fangere – se nu med joggersagen. Sådanne love og paragraffer er ment som et våben mod folk som os – og jeg tvivler på, at selvsamme våben vil blive brugt mod en sort mand, på trods af at hans angreb tydeligt var racemotiveret.

For at gøre det hele endnu mere tosset, så har National Justice en artikel hvor det omtalte plejecenter gennemgås og der ligeledes kastes lys over hvordan plejehjem som disse yder suveræn dårlig pleje på grund af lave lønninger, markante nedskæringer i personalet – alt sammen for at maksimere rentabiliteten. Elendige indiske ejere og et skødesløs, dårligt betalt og utålmodigt sort eller indvandrerpersonale udgør staben.

Ifølge et websted, der sporer misbrug ift. plejehjem modtog det omtalte center 15,9 millioner dollars i indtægter i 2018, men er stadig kritisk underbemandet. 

Vi fortsætter bare med at klovne videre.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Eddie Van Halen

Umiddelbart forestiller jeg mig at de yngste zoomerlæsere, der udelukkende hører amatørtechno på Soundcloud ala …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Torsten TorEvolationLarsLarsenClausIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Af samme grund stillede hende Pernille der er SOSU, op til valg for Stram Kurs. Hendes erfaring var også, at de fremmede i sundhedsektoren ikke passede godt nok på de ældre. Det nok ikke så grelt herhjemme, da vi ikke har et så sygt jødisk system som i USA.

Svindlen findes dog stadig det kan vi takke vækstmongolerne i R, LA, Venstre og Konservative for, deres satans privatisering er skyld i mange ulykker.

www.foa.dk/forbund/presse?newsid=D48C25FE-3F34-401F-8C4C-77BA2CB5D737

www.fagbladetfoa.dk/Artikler/2019/04/02/Viceforstander-koebte-vikarer-for-133-millioner-kroner-af-ven-Nu-er-han-fratraadt

Torsten Tor
Blæser læser

Da min mormor blev indlagt blev hendes smykker selvfølgelig sjåldet den første nat bla. vielsesring hun havde båret siden 1945.

Claus
Blæser læser
Claus

Ligger på indisk ejet plejehjem og får tæsk af en afrikaner: “I DET MINDSTE TALER VI IKKE TYSK!”.
Very cool, Weimerica.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Han er på et plejehjem fordi han har wuhflu?

Hvordan giver det mening?

Evolation
Blæser læser
Evolation

Men det har ikke noget med race at gøre! Det kunne lige så godt være en hvid mand, som tæskede løs på gamle sorte mennesker! Det sker nemlig hele tiden!