Hjem / Andet / Ny klon af Alternativet etableret til Kattedamedanmark

Ny klon af Alternativet etableret til Kattedamedanmark

Efter det homoseksuelle parti Alternativet imploderede under betonlebbens rædselsregime (Fock, ikke Elbæk), så er denne politikertype, der ikke lever i virkelighedens verden hvor meget konkrete problemer skriger på løsninger, desværre ikke forsvundet fra det politiske landskab.

Den tidligere tosse fra Alternativet, René Gade, har taget Elbæks koncept om et parti uden ideer, men kun følelser, spelt og fed karma mand, og dannet det nye parti Lykkepartiet. Det burde være en meget dårlig og upassende joke, Danmarks katastrofesituation taget i betragtning, men det er ganske virkeligt og promoveres i en lang artikel på TV2.

“Politikere skal lære at samarbejde gennem leg og idræt”, siger partistifter og rablende retardohippie René Gade.

Et parti uden ideer eller et program, men mere et metaparti om det at være parti og politiker. Foruden deres regnbuefarvede logo opererer de med ekstremt navlepilleri og rundkredspædagogik som værktøjer til at blive en bedre fisk i Weimardanmarks vande.

– Der er behov for en helt ny måde at være politiker på, en helt ny måde at være parti på og for vælgerne nogle helt andre at stemme på. Lykkepartiet kommer til at være et parti, der har demokratiske programmer, som man comitter sig til som politiker, siger partistifteren.

Det nye politiske projekt tegnes indtil videre ikke af andre kendte navne end René Gade, og det skal ikke have en vælgerorganisation i ryggen. Partiet bekender sig hverken til en ideologi eller et partiprogram.

Det er derimod meningen, at partiets politikere skal være enige om nogle demokratiske spilleregler (se bunden af denne artikel, red.). Blandt vil partiet afskaffe statsministerposten, som vi kender den, og erstatte vedkommende med en erfaren leder udefra. Statsministeren skal heller ikke kunne udskive folketingsvalg, når det passer ham/hende. Og alle folketingsmedlemmer skal deltage i en udviklingsdag om året, hvor de øver samarbejde med hinanden på tværs af partierne gennem leg og idræt.

 

Sloganet for Lykkepartiet er “Trygge, når vi går i seng – og frie, når vi vågner”.

Hvis det er det der arbejdes ud fra, så kan man måske gå med i partiet og føre en politik der vil gøre én tryg og fri?

Jeg føler mig tryg, når samfundet består af mine landsmænd, som jeg ved hvor jeg har; folk der handler og tænker som jeg. Straksudvisnig af en million fremmede = sand lykke er nær.

Jeg føler mig fri, når retfærdighed er sket fyldest. Straksdomme til de forrædere og elementer, der har bragt os masseindvandring og elendighed i hver en krog af kongeriget. Reb, kæder og kran skal føre Lykkepartiets frihedstrang ud i livet.

Tryg og fri er man i et samfund bygget op om kernefamilien, hvor homofili og LBGTP+ er bandlyst og undertrykt og hvor propaganda om raceblanding og multikultur ikke eksisterer. Med Lykkepartiet skal vi gå trygge i seng i et etnisk rent Stordanmark. Indmeldelse hvornår?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

En dansk helt: Rasmus Rask

D. 6-10-2020 skrev min nyligt afdøde fader Christian Lindtner (1949-2020) følgende til mig i en …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Lars Agerbaek med AeDr. ShekelgrublerLarsLarsenClausSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Er jeg den eneste der syntes at logoet ligner et hagekors lidt? Er det Brenton Tarrant’s økofascistisk folkeparti?

Svend Goenge
Redaktør

Til det kan jeg kun sige: forhåbentligt.

Claus
Blæser læser
Claus

“For at værw heeeeelt sikre på ar vores intentioner er klare, klasker vi regnbuefarver på” t. svans

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Jeg tænkte på 4chan.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Nej, det tænkte jeg også. Og så lyder Lykke Partiet lidt hen ad Trivselspartiet.
Måske man skulle tage en chance med ham René. Med ham Sambo’en i Stram Kurs, bliver man nød til at satse lidt.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Der er jeg uenig. Jeg vil klart sige Fock Elbæk…