Hjem / Samfund / Vælgererklæring til Stram Kurs

Vælgererklæring til Stram Kurs

Kære brødre,

Som mange af jer nok ved, så blev Stram Kurs udelukket fra at samle vælgererklæringer sammen af en flok jurister, der er udpeget af social- og indenrigsministeren. De har endda den hånende frækhed at kalde sig uafhængige. De er vantro og landsforrædere, og deres slægt vil blive nævnt med foragt i 100 slægtsled pga. deres handlinger i dette liv.

Men Stram Kurs og Sagfører Paludan lod sig heldigvis ikke kue, og de har nu oprettet et nyt parti med det angelsaksiske og derved ret utiltalende navn Hard Line. Meningen er så, at man giver en vælgererklæring til dette parti, og så igennem noget juridisk fiksfakseri så ender de i Stram Kurs. At alt dette overhovedet er nødvendigt er tragikomisk, men sådan må det så åbenbart være. Ligemeget hvad der bliver gjort imod os og vores allierede, kæmper vi videre for evigheden og det evige liv. Vi ved, at vi vil vinde fordi vores mål og belønning er så uendeligt større end vores fjenders mål om umiddelbar nydelse og egoisme.

Denne nye partikonstruktion er begyndt at samle vælgererklæringer. Jeg vil opfordre alle til at give partiet en. Hvis ikke for Stram Kurs, så i hvert fald for vise vores modstand mod vores nuværende sataniske regime. Det er vores pligt overfor vores forfædre, det er vores pligt overfor vores efterkommere, det er vores pligt over Gud.

Man skal gøre oprør i alt, hvad man gør. Man skal gøre oprør i små såvel som i store ting. Og her er så en af de små.

Man afgiver vælgererklæringen ved at indtaste sin email via denne hjemmeside: hard-line.dk/. Der vil så senere komme en email fra staten, hvor man så godkender via sit nemid. Det er tydeligt gjort så bøvlet som muligt med ond vilje. Huske at tjekke jeres spamfilter.

 

Make a stand.

Make a stand with prayer.

Make a stand with work and organisation.

Make a stand with your vote, with bullets and with guns.

Make a stand in God’s name.

 

Gud med os.

Om Oversætteren

Tjek også

Hvid strejke?

Mens bydele blev besat, mens hvide endeligt havde mistet deres retsstatus, mens symbolerne på hvides …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLars Agerbaek med AeOversætterenSvend GoengeIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Efter hans video med Neger Tim er jeg ret kold overfor Paludans farve- og folkeblinde parti. Fortæl mg gerne hvorfor man kan pege i to forskellige retninger (etnonationalt vs. negere som partirepræsentanter) og forvente støtte. Hvad mener manden? Alle slikker røv på Stram Kurs negeren som en “tag den” til DR og andre der kalder ham racistisk. Det er så klamt. DF-agtigt.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Stil selv op så.

Claus Boatsinker
Redaktør

Jeg mener energien er brugt langt bedre udenomparlamentarisk. Se videoen med hans yndlingsneger Tim og læs kommentarerne. Det er IKKE det vi har brug for. Hvis Paludan ikke kan eller vil gøre det bedre, så skal man have lov at sige det klart og tydeligt. Ellers samtykker man jo passivt til hans kurs.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Paludan har haft en AMA på reddit

Rasmus Paludan, AMA from scandinavia

Svend Goenge
Skribent

Hvis bare Paludan var lidt mere som lederen af AWB.