Hjem / Verden / Jødisk retsmediciner i obduktion af George Floyd

Jødisk retsmediciner i obduktion af George Floyd

Er du lige så uheldig som mig, at du er omgivet af DR-slugende boomerkollegaer, så har du uden tvivl oplevet at blive forsøgt belært omkring verdenssituationen af disse sofakartofler, hvis eneste lod i livet er at se TV-avisen og snakke om det på arbejdet næste dag.

Jeg var så (u)heldig at blive udsat for dette i dag i forbindelse med hele den nuværende oogaboogaloo-situation i USA.

»Så kom der en ny obduktion, han blev fandme slået ihjel. Deres politi er sindssyge derovre!« sagde vedkommende i forbindelse med, at dennes ulækre smartphone blev viftet febrilsk op i ansigtet på mig.

Tager man et kig på DRs artikel omkring denne “uafhængige” obduktion af George Floyd, så falder man over navnet Michael Baden. Dette er manden som familien har betalt for at lave en “uafhængig” obduktion.

Lyder navnet bekendt, så er det fordi, at Michael Baden er en meget fremtrædende retsmediciner som blandt andet også stod for obduktionen af negeren Michael Brown. Baden har tilmed sit eget realityshow. Herudover har han givet vidnesbyrd til forsvar for morderne Phil Spector og OJ Simpson.

Så når Danmarks Radio til start skriver:

Obduktionen af Floyd viser, at han ikke havde andre helbredsproblemer, der kan have udløst eller bidraget til hans død, siger retsmedicineren Michael Baden

..så har disse boomerkollegaer allerede fået bekræftet deres narrativ. Hvilket vil sige, at der ikke længere ses med kritiske briller på noget som helst information.

Til DR’s kreditering nævner de til slut rapporten fra Hennepin County, der konkluderer at Floyds system var fentanyl-forgiftet. Et faktum som Michael Baden ignorerer. Bivirkninger ved overdreven brug af fentanyl er blandt andet muskelsammentrækninger i strubemuskulaturen eller luftrørene. Der ses ved fentanyl-forgiftning normalt svag eller ophørt vejrtrækning

 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Det aserbajdsjanske spørgsmål

Den igangværende konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har grobund i regionen, Nagorno-Karabakh. Begge lande er …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Torsten TorIngolf GaboldsenHeksejaegerLars Agerbaek med AeClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Normies er hjerneskadede…
Boomer-normies er… Ja. Boomere.

Claus Boatsinker
Administrator

Sofadanmark tror han udåndede under betjentens knæ, mens han død høj på stoffer på et hospital. Denne retsmediciner er hyret til at mudre vandene og hvor overraskende er det lige at den danske kloakpresse, der alle skriver som sad de på redaktionen hos New York Times, viderebringer løn, had og bagvaskelse. Reb, reb, reb, reb, reb, reb og så mere reb.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

det ligner godt nok han bliver kvalt i videoen med fråde om munden etc. -skal dog ikke udelukke at han bare var bevidstløs og døde som følge af stoffer også

Claus Boatsinker
Administrator

Indsnævring af luftvejene er en af bivirkningerne af fentanylmisbrug, så det har nok ikke hjulpet at han har ligget på maven med 100-120 pansere på sig.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Det er den samme læge der obducerede Jeffrey Epstein.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

comment image?fit=1000%2C500

Ingolf Gaboldsen
Skribent

“Han havde vendt sig liv rundt!”

Vend til de opdager George Floyds kriminal-register, så får de dårlig smag i munden over at hylde ham.

www.dailymail.co.uk/news/article-8366533/George-Floyd-moved-Minneapolis-start-new-life-released-prison-Texas.html

Operator: How can I help you?

Caller: Um someone comes our store and give us fake
bills and we realize it before he left the store, and we ran
back outside, they was sitting on their car. We tell them
to give us their phone, put their (inaudible) thing back
and everything and he was also drunk and everything
and return to give us our cigarettes back and so he can,
so he can go home but he doesn’t want to do that, and
he’s sitting on his car cause he is awfully drunk and he’s
not in control of himself.

www.ci.minneapolis.mn.us/www/groups/public/@mpd/documents/webcontent/wcmsp-224718.pdf

Torsten Tor
Blæser læser

Jeg er også uheldig at arbejde med dem men andet vil nok være umuligt i Copenhell. Jeg sidder dog forholdsvis isoleret men gennem de sidste 9 år har jeg haft diverse oplevelser og konfrontrationer med dem. Jeg pisse mit territorie af hvis de bevæger sig ind og ellers gør jeg ikke så meget mere. Åbner aldrig op for politiske diskussioner fordi det er håbløst med total hjernevaskede nordkoreanere (ja undskyld nordkoreanere, i hader i det mindste ikke jer selv, jeres folk, jeres land, jeres historie osv). Man kan smide nogle redpills til dem men ellers er det kun rå magt der kan vinde dem, men så vil de også skifte side hurtigere end danskerne gjorde de sidste dage af WW2.