Hjem / Andet / Underkastelse for sorte – i Sverige

Underkastelse for sorte – i Sverige

Jeg har brugt sammenlagt 0 timer og 0 minutter på at se videoer af Afrikas mest rædselsfulde, værdiløse og skadelige eksportvare udøve vold på hvide amerikanere og materielle goder. Det gør mig intet godt, og min motivation til at få Danmark og Vesten befriet fra den ikke-europæiske plage er allerede makset fuldstændig ud. Så skal jeg se voldsporno skal rollerne være anderledes fordelt.

Når der ikke er optøjer skal gennemsnitsamerikaneren helst bare forbruge i god ro og orden.

Inspireret af begivenhederne er jeg dog i gang med at genlæse den, i forhold til statens og mediernes antihvide og undertrykkende rolle, nærmest profetiske bog The Turner Diaries af my nigga Pierce.

“Toooooooold yaaaaa!”, udtaler William Luther Pierce fra graven til Dagens Blæser.

Så upåvirket er jeg ingenlunde, men lektien bør være hos alle, at vi lever som statsløse europæere i vores respektive lande. Vores institutioner er overtaget af folk der ønsker og arbejder aktivt og succesfuldt for at udskifte os med affaldsfolk fra andre verdensdele.

I USA må du ikke ringe til panserne, du må heller ikke forsvare dig selv, og dertil må du gerne udsættes for vold, trusler og andre uacceptable situationer.

Der er ingen fornuftens stemme at høre andet end fra hvide nationalister, og skulle man tro at de jødiske medier i USA var et særtilfælde med deres gennemført bizarre narrativ om de sorte som værende undertrykte og de hvide som priviligerede, så er dette endnu en lektie for de mere tungnemme. Man tror knapt sine øjne, når man ser at de “danske” medier 1:1 præsenterer nøjagtigt samme løgne som den krognæsede levantinerpresse på den anden side af Atlanterhavet. Vi lever i et dansk mediebillede, der ufiltreret kommer fra folk der ønsker at udrydde os. Frugterne af det har vi set de sidste 60 år, og gå en tur i Vejle eller Kolding hvis du er i tvivl om hvad der menes.

I Sverige, som selvfølgelig skal være transtamburmajor i denne klovneparade, så vi i går en så tåkrummende episode, at den skal refereres her – giv mig styrke.

Den tidligere svenske statsminister Tage Erlander (S), sagde i 1965 i forbindelse med raceuroligheder i USA, 10 år før Sverige vedtog at blive multikulturelt per lov:

Vi svenskere lever jo i en så uendeligt meget lykkeligere situation. Vort lands befolkning er homogen, ikke bare i henhold til racen, men også i mange andre henseender.”

Den socialdemokratiske elite var altså klar over at det homogene folk var grundstenen for deres trivsel, og alligevel underkastede de sig den aggressive og hyperaktive jødiske lobby i Sverige, der gennem deres medier styrede Sverige mod multikulturen.

Det bringer os til symbolet for forfaldet, symbolet på den tilsyneladende evige voldtægt af Moder Sverige. I går lavede negere og andet skidtfolk ballade, som en tro kopi af gadeterrorismen i de amerikanske byer. Politiet angribes, de fremmede råber “hele Sverige hader politiet” og “gå på knæ”. Mens muggier hopper på politibilens tag, er en kvindelig betjent gået på knæ, og laver black power knytnæve, mens utallige obamaphones optager hendes fornedring. Hun holder herefter et skilt med “white silence is violence”, og der bliver også givet kram til en burkaklædt slamperker for god ordens skyld.

Tårer er der ingen af når svenskere massakreres. Tværtimod. Til højre ses den forræderiske feltmadras, der sidste år fik stoppet en flyafgang, der skulle have sendt en somalisk voldtægtsmand hjem. Reb, et cetera.

Som en brandmand der bringer benzin med til brandslukning.

Som en elitebetjent der rykker ud til en gidseltagning og skyder gidslet i hovedet.

Som en panser der holder sækken åben, mens røverne hælder tyvegods i.

Som en repræsentant for ordensmagten, der reagerer på en voldtægt med at holde pigens ben spredte.

Hun er et symptom på den faldne stat, det moralløse etablissement, og den identitetsberøvede forbrugseuropæer, der ikke har andet kompas end det Netflix giver vedkommende.

Forhåbentlig kan hun også være endnu en opvågnende lussing til de mange, der helt passive deler sorte skærme på sociale medier, men som er helt tavse og passive når hvide slagtes eller voldtages foran deres næser.

Denne betjent fandt det ikke i sit hjerte til at lave en offentlig manifestation for

Ebba Åkerlund

Tommie Lindh

Emil Herlin

Carola Herlin

Kenny Malmberg

Pia Östlingh

Matthias Borsing

Liv Lundgren

Jan Nilsson

Anna-Lena Lernhede

Daniel Wretström

Kjäll Gustafsson

Tommy Gustavsson

Elin Krag

Stina Zetterberg

Lisa Holm

Elin Krantz

Daniel Strålhake

Wilma Andersson

Alle myrdede i koldt blod af politikernes muggigæster. Må de hvile i fred.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Torsten TorSorteSlyngelHeksejaegerLarsLarsenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Må de hvile i fred ja. Og må deres død blive hævnet.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det samme foregår i UK

Om 10-15 år, så bliver optøjer fra minoriteter normale i Danmark også. De forsøgte at gøre det til en retfærdig metode i forbindelse med Paludan på Blå Gårds Plads. Antifa var der også til at kaste brænde på bålet. Heldigvis er samfundet på nuværende tidspunkt ikke så forrådnet.

Det grimme ansigt stak også sit billede frem i forbindelse med Burka-forbuddet hvor politiet dagen efter dydssignalerede imod lovgivning ved at kramme en burka-klædt kvinde.

photo_2020-06-04_14-45-49.jpg
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Det er afskyeligt hvor villige hvide kvinder og soja cuck mænd er, til at underkaste sig andre etniciteters krav. Det er i disse tider at jeg finder det utroligt svært at holde motivationen høj, når mine landsmænd og større europæiske familie, nærmest insistere på at styrtdykke direkte i graven.

Torsten Tor
Blæser læser

Folk kan ikke engang bliver hadefuld imod perkere og medier. De fleste “borgerlige” sluger propagandaen og “stakkels nigger” og så bekræfter de hinanden på arbejdet og føler sig tilpasse.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

>Udtaler Pierce fra graven

Mkay, jeg er ret sikker på at sidst jeg så Pierce der fløj han rundt på et Nazi rumskib med to GI wojaks.

Når det så er sagt så skal vi aldrig glemme navnene på multikulturens ofre. Selvom de er mange.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Pierce kan ikke dø, han er en meme.

SorteSlyngel
Redaktør

Multikulturens ofre skal mindes med monumenter og ceremonier.