Hjem / Indsigt / Bizar koshersandwich i Floyd-sagen

Bizar koshersandwich i Floyd-sagen

Kald mig sløv på aftrækkeren – men jeg stiftede først for nyligt bekendtskab med adskillige palæstinenseres sammenligning af Floyd-sagen og Israels besættelse af Palæstina. Massere af palæstinensere var nemlig hurtigt ude og drage paralleller mellem tilbageholdelsen af Floyd og de israelske styrkers metoder til at pacificere indfødte palæstinensere, når disse færdes rundt i det besatte Palæstina. 

Over hundrede af Minnesotas politibetjente deltog i en konference i 2012 arrangeret af det israelske konsulat, hvor det israelske politi uddannede dem i israelske polititeknikker. Gæt selv hvilke teknikker.

Diverse jødisk-kontrollerede medier propaganderer konstant omkring “racisme begået af hvide.” Se blot på de forskellige episoder hvor en sort kriminel har mistet livet under anholdelse eller forsøg herpå. Narrativet her vil så godt som altid være, at drabet var et resultat af “undertrykkelse af sorte” eller “racistiske tendenser i samfundet” samt en masse andet som den pågældende jøde-marionetdukke til en journalist har mulighed for at hive ud af røven. 

Samtidig har selvsamme medier haft succes med at indoktrinere amerikanere (og andre vestlige) til at have respekt for Israel. Det er jo trods alt dEt eNeSTe dEmOkrAtI i mElLemØsTeN!!1! ‘

Israel afbildes altid som en kær og tæt allieret. Denne indoktrinering har medført, at et utal af amerikanske politiafdelinger har accepteret træning i israelske polititeknikker, såsom at fastholde en mistænkt med et knæ i nakken.

Selv Amnesty har været tvunget til at rapportere om, at hundredvis af betjente fra adskillige stater er blevet fløjet til Israel for uddannelse. Yderligere tusinder af betjente er blevet trænet af israelske styrker, der er kommet til USA for at være vært for lignende begivenheder som den konference, der blev afholdt i Minneapolis. 

Siden 2002 har Anti-Defamation League, American Jewish Committee’s Project Interchange og The Jewish Institute for National Security of America betalt for at politichefer, assisterende chefer og kaptajner har kunne træne i Israel

Israelske styrker på politiarbejde i de besatte områder

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Europæisk samarbejde – ja tak!

Undertegnede har ofte, ikke mindst i Radio 266b, talt dunder mod andre europæere. Det har …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Svend GoengeSorteSlyngelolsenHeksejaegerlebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

jill da kews !

Claus Boatsinker
Administrator

Nu bemærker du ting, og det må du så være helt alene om! Jeg har ikke set eller hørt dette på de store licenskanaler, eller den samlede trykte presse, så det kan da ikke være relevant. Hold venligst op med at bemærke ting. Vi kan ikke kritisere Israel, de BEKÆMPER jo iSLAM og er så seje!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

elsker din nørdede humor -please come back og lav podcasts.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Ide til boatsinker tegning: En jøde der fastholder Amerika/Europa med et knæ i nakken.

olsen
Blæser læser
olsen

Får helt lyst til en flæskestegssandwich..