Hjem / Andet / Grundlovsdag – dagen hvor politikere udstiller deres totale hykleri

Grundlovsdag – dagen hvor politikere udstiller deres totale hykleri

På grundlovsdag kan man konstatere at det i praksis ikke gør nogen forskel, at vi i Danmark har dette juridiske fundament. Grundloven er bare ikke praktisk i forhold til den dagsorden vores politiske, danskfjendske regime vil gennemføre, så man ignorerer den blot. At kalde den en ærgelig situation er således en underdrivelse af rang.

Vel kan man ønske at Grundloven havde været mere profetisk, og mere konkret i sin beskyttelse af danskerne og Danmark. Men den seneste udgave fik vi før masseindvandringen, og således kunne eller ville de daværende lovgivere ikke bekymre sig om det kommende scenarie, hvor det dengang 99,9% danske Danmark, ville blive udsat for en systematisk masseinvasion af uønsket bioaffald.

Og stod der i givet fald at Danmark tilhører alene det danske folk, der i årtusinder har udgjort nationen, hvorfra nationalstaten naturligt er udsprunget, ja så ville vores Folketing blot lægge en dampende, friskudpresset hørmer af en lort på også den paragraf.

Men 5. juni er dagen hvor man kan håbe på fremtidig juridisk beskyttelse, som dog vil komme i kølvandet på faktisk handling. For hvis noget er tydeligt i dag d. 5 juni 2020, så er det at vi holder vores skæbne og overlevelse i vores egne, nationalsindede hænder, og at politikere i Folketinget skulle være dem, som både skulle agere bøddel og redningsmand for vores folk er helt og aldeles uden for realismens sfære.

Lyt i stedet til Lars Andersen, der på denne dag er forholdsvis fornuftig i sin korte gennemgang af politikernes komplette foragt for Danmarks riges grundlov.

Og så gør dagen en anelse bedre ved efterfølgende at lytte til “Troels Kløvedal”, der fortæller anekdoter fra Israel og andre steder.

Og, kære læser, få lige lavet et blæserlæser-login og bidrag med kommentarer. Tænk at 95% kun vil nyde uden at yde, trods utallige opfordringer til det modsatte.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Nyt om afdød fra Vollsmose

Efter uroen i et at de besatte zoologiske områder på Fyn, hvor to styk muggi …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Hans JensenClaus BoatsinkerHeksejaegerOversætterenSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvis du ikke er aktiv i kommentarfeltet, så er du gay, sårn er det bare.

Svend Goenge
Skribent

Æhhh bump?!?

Claus
Blæser læser
Claus

Man finder dem hjemme hos Elbæk eller Pape. Det er vitterligt gay og øboagtigt.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Men jeg havde ikke noget interessant at sige!?

SorteSlyngel
Skribent

Hej, Sorte Slyngel her! Det fedeste ved Grundlovsdag er at Dannebrog er hejst.
Husk at I kan kigge forbi min Subscribe-star og donere et fast beløb hver måned for at støtte en af Danmarks mest aktive og forfulgte dissidenter.

Vi ses i næste video!

Oversætteren
Skribent

Magt giver ret.

Hans Jensen
Blæser læser
Hans Jensen

Tak for opfordringen til at få lavet et blæserlæserlogin. Tak for mange gode artikler!!!