Hjem / Samfund / CNN til angreb på hvide børn ( igen, igen, igen)

CNN til angreb på hvide børn ( igen, igen, igen)

CNN havde for nyligt en ‘antiracistisk aktivist’ inde ved navn Tim Wise, der foreslog, at hvide børn så tidligt som muligt i barndommen skal belæres omkring deres ‘hvide privilegium’ og ikke have lov til at have en uskyldig barndom.

Den ene vært citerede et brev, der blev sendt til hende fra en skole, der instruerer hvide forældre, i hvordan man bedst belærer sine børn omkring deres ‘hvide privilegium’ og spurgte Tim Wise om hvornår forældre skal gøre dette med deres børn. »Det skal være i en så ung alder som muligt, og de skal gentagende gange fortælles, hvor privilegerede de er, fordi de er hvide.« lød svaret.

»Hvis sorte børn ikke kan have en uskyldig barndom uden frygt for at blive dræbt af politiet eller marginaliseret på en anden måde, så fortjener vores børn heller ikke en uskyldig barndom.« 

I sidste uge afbrød børnekanalen, Nickelodeon, deres program i et forsøg på at få børn til at være solidariske med sorte og tage afstand fra den ondsindede racisme. I stedet for animationsfigurer kunne børnene se denne video, hvor en person simulerer George Floyds vejrtrækning gennem 8 minutter og 45 sekunder. 

Børn og familie er altid det ønskede mål at ramme, når Shlomo står og skal vælge mellem hvilke nye tiltag Klovneverden A/S skal importere til samtlige vestlige lande.

Gå fra at være en Blæser Fag til en Blæser Chad i dag!

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
EvolationSkovhuggerLarsLarsenHeksejaeger Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser

Schlomo har trådt speederen ekstra hårdt i bund, for at fremføre planen så hurtigt som muligt. Man kan jeg håbe på at denne “over reach” vil forårsage i en lavine rødpølsning.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

(((Tim Wise)))

Udsøgt meme. Blæser chad er aestetisk af.

cef.jpg
Skovhugger
Blæser læser
Skovhugger

Talmud Tim slår til igen, barrikader jeres vinduer og døer, hans horde af glubske negre banker snart på din dør

Evolation
Blæser læser
Evolation

Tim Wise ise ise ise “glemte” vist at fortælle om Jewish Privilege …