Hjem / Andet / Danske negerkultister skånes ikke af deres egen kaosgud.

Danske negerkultister skånes ikke af deres egen kaosgud.

Det skulle ske. Efter titusinde af urbanitter og andet ros udøvede, hvad der næsten ikke kan beskrives som andet end en kollektiv underkastelse til et fremmed folks etniske interesser i vort eget fædrelands hovedstad, møder de nu den virkelighed, som for os nationalsindede og racebevidste har været åbenlys i årevis: nemlig, at på trods af deres uendelige godhjertethed over for disse såkaldte uNdERTRykTE mINOriTEter og deres velvilje til at sælge deres eget folk til stanglakrids, så skånes de ikke af de fremmedes hadkølle.

»Flyt jer venligst. Flyt jer. Hvide mennesker – stil jer her.«

Sådan lød det fra Bwalya Sørensen, der er talsperson for Black Lives Matter Denmark, foran Christiansborg søndag eftermiddag.

Forinden havde tusinder af mennesker marcheret gennem Københavns gader i et fælles slag mod racismen, og her havde samme budskab lydt fra arrangøren:

»Vi vil gerne have ‘black people’ op foran ved bannerne. Vi ved godt, at der har været forargelse omkring det, men vi er ligeglade,« fortæller Bwalya Sørensen til B.T. om søndagens march.

 

Kaosdæmonen Bwalya er ligeglad med om du ofrer din sjæl på multikulturens alter. Hun er ligeglad med din antihvide sympati og hun er i særdeleshed ligeglad med dig og dit folk. Hun er ligeglad med, at du og dine forfædre i tusindvis af år har beboet denne hellige jord og kaldt den dit fædreland. For hende gælder der kun én ting, og det er at whitey makker RET og undskylder for ikke at have taget godt nok hånd om hendes racefæller. 

‘Nogle slagråb er ikke for jer. ‘Hands up don’t shoot’. ‘I can’t breathe’. Ikke alt er for hvide mennesker – heller ikke dem, der er mødt op i solidaritet. At blive kvalt og skudt er ikke ting, der sker for hvide mennesker, i lige så høj grad det sker for sorte mennesker,’ står der.

De slagord, som burde skråles med tårer i øjnene af hvide mennesker overalt i Europa burde være: STIK MIG IKKE MINE SØNNER NED PÅ ÅBEN GADE, VOLDTAG IKKE MIN DATTER, ØDELÆG IKKE MIT LAND, FORSØG IKKE AT UDRYDDE MIT FOLK.

Men det er der desværre kun en brøkdel af folket, der råber, eller tør råbe. Jeg kender det selv fra egne oplevelser, hvor jeg med bekendte kan sidde og snakke om fremmedsituationen, og hvor der overraskende nok kan findes fælles fodslag ved de fleste standpunkter vedrørende hjemsendelse og styrkelse af kernefamilien. Men udsæt de kære boomere/normies for bare én udsendelse af Aftenshowet eller TV2 Nyheder, så ser du dem blegne og undskylde for deres ‘rabiate had’ over for de folk, som i hundredetusindvis er tilstrømmet Danmark de seneste mange årtier.

»Hvis man er utilfreds og ikke forstår, at sorte mennesker vil stå ved siden af hinanden, så må man blive hjemme. Det er white supremacy,« understreger hun.

Hvad fanden i helvede sagde du lige til mig, din skrupskøre hunafrikaner?

Nu skal jeg fortælle dig noget, Bwalya:

Det er en skændsel, at vi har stået med åbne arme i årtier og ladet hundredtusindvis af dine racefæller komme ind i vores land mens vi uden den mindste form for eftertænksomhed rettet på vores eget folk, har ladet jer opnå lige så stor status i samfundet som os, og siden hen har ladet jer overgå os i privilegier. Vi har åbnet vores grænser for jer. Vi har åbnet vores skoler for jer. Vi har øset økonomisk støtte til jer og jeres folk i årtier, i den naive tro på, at I havde præcis lige så noble intentioner som os.

Men som de niddinge I er, har i misbrugt vores velvilje, vores altruisme, til at fremme jeres egen gruppes suverænitet – og nu har I med hjælp fra jeres levantinske dukkeførere fået vendt det danske folk mod sig selv. Jeg var i mine unge dage på bølgelængde med jer, men med tiden formåede jeg at bryde fri og lære at elske mit eget folk. Og det håber jeg ved Gud også, at flere af jeres hvide tankeslaver når at opleve før sandet rinder ud og vi står som et hadet mindretal i det, der engang var vort folks ubestridte ejendom. Jo hårdere I presser, desto flere folk vågner.

TL;DR:

 

Om Svend Goenge

Ærkedansk sojaudsletter og hvid, privilegeret lurblæser hos Dagens Blæser. Født i Assens, opvokset i Vejle. Stolt ejer af en benzindrevet kajak.

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
EvolationSkovhuggerIngolf GaboldsenSvend GoengeLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Jeg er træt af at vi skal komme med undskyldninger for hvem vi er. VI VAR KONGER, men u ironisk.
comment image

SorteSlyngel
Redaktør

Bwalya ligner vitterligt en abe.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Ikke for at lyde racistisk (racisme slemt) men jeg kan altså ikke udtale Bwalja eller hva hun hed.

Skovhugger
Blæser læser
Skovhugger

Heller ikke for at lyde racistisk (bestemt slemt) og med anerkendelse af at jeg aldrig har oplevet den hårdhed og trængsel negerdronning Bwaljiniqua har; men vil hun ikke overveje at skride hjem til sin sandspisende omskæringsglade stammeegn så de stakkelse afroamerikanere endelig kan få noget fedt og kød på bordet. De har levet af luft i århundrede (kilde: DR) pga. den hvide mands plyndring af alt deres næringsrige guld og diamanter

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Vel talt!
Danmark tilhører det Danske folk. Det er en så selvindlysende sandhed at du kan, og skal, sige den til alle. Hvis nogen sætter sig imod, så ér det dem og ikke dig der vil blive set som skøre.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Fortælling om venstrefløjen med deres kælenegere og kæleperkere. I de sidste 30 dage har der været to teater-stykker med samme emne, hovedrollerne indtages af Bwayla Sørensen og Jens Philip Yazdani.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

I USA har vi set parodi blive til virkelighed i denne uge.

View post on imgur.com

Men det gælder også i Danmark.

View post on imgur.com

Evolation
Blæser læser
Evolation

Hov! Er det ikke “cultural appropriation” når Chuck og Nancy har de der afrikanske klude om halsen …?