Hjem / Danmark / Hunchimpanse går amok i radioen

Hunchimpanse går amok i radioen

Black Lives Matter Danmark har tilsyneladende bedrevet ulovlig indsamling. Det er ikke den store overraskelse, for når man ser på plyndrede og udbrændte butikker i USA, så må man sande at den Amerikanske søsterorganisation også går ind for ulovlige indsamlinger.
Omend på en helt anden skala.

Bwalya Sørensen er i denne forbindelse blevet interviewet af Radio 4, i hvad der kan betegnes som et af de mest absurde radiointerviews i Dansk historie. Hun ignorerer spørgsmål, råber, og forsøger febrilsk at snakke udenom som en mentalt handikappet abe på coke. Hvilket hun, formodentligt undtaget kokainen, også er.

Jeg vil ikke komme med nogen lang analyse, for det ville være som at prøve at finde livets mening i en hundelort. I stedet vil jeg opfordre til at man varmer lattermusklerne op inden man lytter, ellers kan det hænde man forstrækker noget når man begynder at grine over at denne absurde eksistens får lov at optræde i radio frem for zoo.

Bwalya Sørensens nedsmeltning i Radio4

I morges var Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter Denmark i Radio4. Interviewet varer ca. 20 minutter og ender med at hun lægger på i vrede. Inden da får hun dog afsløret sig selv ret meget. Af højdepunkter kan nævnes:Hun påstår, at det er civil ulydighed at undlade at anmelde sin indsamling til Indsamlingsnævnet. Hun siger, at de ikke fører regnskab. Hun siger at hun ikke har modtaget noget fra Indsamlingsnævnet, men man modtager Digital Post fra dem normalt. Jeg gætter på, at hun ikke tjekker sin forenings digitale postkasse.Hun siger, at det tager tre måneder at få tilladelse til en indsamling. Det passer ikke. Det tager et par dage, og man kan sikkert godt få Indsamlingsnævnet til at speede processen lidt op, hvis det haster. De er utroligt hjælpsomme derinde. Hun siger at det koster over 3.000 kr. at få en tilladelse, men det rigtige beløb er nærmere 1.200 kr. Udover det, så er det virkelig et skørt interview, og radioen beskyldes selvfølgelig for racisme, som jo nærmest er en regel når man har med denne dame at gøre. Hør det hele her.

Geplaatst door Storm over Europa op Woensdag 10 juni 2020

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Statue af Kong Frederik Femtal smadret af undermennesker

Vi har set hvad historieløshed, som resultatet af et bevidst propaganderende, danskfjendsk undvisningsvæsen, kan gøre …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
11 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
14 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
OlavleivarScandinavianheritageOversætterenSkovhuggerDr. Shekelgrubler Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Holy fuck, jeg kunne høre samtlige 60iq point knage og brage.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

BLM temasang:

Ogier le Danois
Blæser læser

Vær så venlig at stå op for Afrikas nationalsang.☻

Oversætteren
Skribent

Måske et link ville være en fin idé?

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Den evige roe.

Claus Boatsinker
Administrator

Jeg giver pr. definition en tommel op for roebashing. Det vil jeg altid gøre. Altid.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Forsøgte at skrive en kommentar til billedet her, men jeg fattes ord. Bare hvaaad??

BS.JPG
SorteSlyngel
Redaktør

Jeg må gentage mig selv. Hun ligner en abe.

asset.dr.jpg
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

WEW
E
W

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Hun ligner en fed sæk lort, og det er sjovt nok også, hvad hun er.

Claus Boatsinker
Administrator

Det er en mand. *indsæt håndklap-emoji mellem hvert ord*

SorteSlyngel
Redaktør

Hun skulle sættes på en båd og sejles tværs over Middelhavet.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

F for båden. Sejl i Valhalla, broder.

Ogier le Danois
Blæser læser

Fuaaark jeg lol’ede🤣

voltair
Blæser læser

Skovhugger
Blæser læser
Skovhugger

For hver dag der går med disse abestreger, afskyr jeg muggiemaskinen™ mere. Alle medier er så sprudlende danskfjendske, med skyldopfordring fra alle såkaldte fløje. De har endda smidt alle de falske konservative boomer hottakes væk; kun tredjegenerations kulturradikale turbojøder må nu skrive artikler

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Det utroligt som flere hvide folk underkaster sig organisationer som black lives matter og
ligefrem vil knæle for dem.
comment image?quality=90&strip=all&zoom=1&resize=644%2C460&ssl=1
Den var ikke gået i vores forfædres tid blot et par generationer tilbage i tiden.

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Hej … Bor på Lolland ( tilflytter ) Kunne tænke mig at lære Redaktionen nærmere at kende . Jeg ved mange ting . Har arbejdet ude i verden det meste af mit liv og kan måske bidrage med et eller andet.. Who knows ? I har min Mail adresse ..hvis det har interesse