Hjem / Verden / Styrk kernefamilien og fødselsraten øges

Styrk kernefamilien og fødselsraten øges

Et ungarsk parlamentsmedlem kunne i torsdags meddele, at landets fødselsrate var steget 5,5 procent fra sidste år som et resultat af regeringens gennemførelse af dens familiepolitik.

Den ungarske premierminister Viktor Orbán har gentagne gange erklæret, at det bedste svar på lave fødselsrater og en faldende befolkning er at give økonomiske incitamenter til at stifte familie.

I forhold til diverse familiepolitikker er der blandt andet givet skattelettelser til familier med mere end et barn, samtidig med at kvinder med mindst fire børn er fritaget for indkomstskat resten af livet. Derudover ydes der også i større grad boligstøtte til familierne.

Man skulle jo tro, at samtlige vesteuropæiske politikere nu ville indse, at der er bedre alternativer til deres katastrofale forsøg på at tackle det demografiske problem end deres simple løsninger. Simple løsninger der har fatale konsekvenser for det danske folk på den lange bane.

Men nej – sætter man sin lid til politikkerne i situationer som disse, så vil man kun blive slemt skuffet.

Ungarn har valgt den langsigtet og svære tilgang, men Europa kan kun blive økonomisk stærkt igen, hvis vi opmuntrer til fødsler ved at placere familiers interesser i fokus.

Vi har ikke brug for somaliere til at trække i håndtagene på diverse fabrikker, vi har brug for danske børn. Vores kamp er ikke en kamp for at opretholde et økonomisk system, der favoriserer migranter på bekostning af danskere. Vores kamp er en kamp for at bevare Danmark. En kamp for at bevare den danske historie, kultur og det danske sprog.

Om SorteSlyngel

Tjek også

Islands Socialistparti vil fjerne statue af den første permanente bosætter

Islands Socialistpartis formand, Gunnar Smári Egilsson, har opfordret til, at statuen af Ingólfr Arnarson, som …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
SorteSlyngelHans JensenvoltairAsbjoernNielsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Skribent

Baserede magyarer.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Vi må sikre eksistensen af vores folk og en fremtid for hvide danske børn

voltair
Blæser læser

Denne kommentar er blevet anmeldt for anti-semitisk indhold. Vi opfordrer alle medlemmer af dette community til at indrapportere kommentarer, der overskrider fællesskabets retningslinjer.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Det kan kun fejres med lidt slaver-techno www.youtube.com/watch?v=8kbCY6kncd0

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

>tfw ingen slavisk mundharpe gf

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

REJECT KARRIERE: EMBRACE STORFAMILIER

voltair
Blæser læser

Hvorfor få børn og være tilfreds når man kan sælge sin sjæl i 100 timer om ugen til et identitetsløst og neo-liberalt globo-homo management consultant firma i London eller New York?

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

God artikel som altid 🙂

Hans Jensen
Blæser læser
Hans Jensen

Ungarns udmærkede tiltag vil desværre ikke kunne fungere i Danmark. De ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere i Danmark vil tage ordningen til sig med kyshånd og producere en sand flodbølge af børn med lav intelligens. DK har allerede, i modsætning til Ungarn, for mange indvandrere til en ordning af den art.
Den kunne dog fungere, hvis det kun var etniske danskere, der kunne gøre brug af ordningen. Men denne justering ville blive kvalt i racismebeskyldninger og hensyn til internationale konventioner. Gab!