Hjem / Indsigt / Love Letter to America

Love Letter to America

I har måske allerede set nogle videoklip med Yuri Bezmenov, KGB afhopperen, som havde erfaring med metoderne kommunisterne brugte til at undergrave andre nationer.

Sovjetunionen gik under, og jeg vil ikke bilde jer ind at ”russiske hackere” står bag, men processen for undergravning fortsættes via de samme metoder af kommunistiske amerikanere.

Yuris første bog, Love Letter to America (udgivet 1984), er yderst relevant i forbindelse med de nuværende begivenheder med Corona virus og Black Lives Matter optøjer.

Han citerer et hemmeligt sovjetisk dokument Rules for Revolution, baseret på Sun Tzus The Art of War, med 7 punkter. Særligt 3 af dem er relevante i dag:

2. Divide the people into hostile groups by constantly harping on controversial issues of no importance.

Her kan man nævne LGBT agendaen, klimadebatten, partipolitik generelt, hvid racisme, og politivold. Sidste år var der hele 10 ubevæbnede sorte amerikanere, som blev dræbt af politiet, og alle disse kan undskyldes. Floyd blev da heller ikke dræbt af en betjent, men havde en række underliggende sundhedsrisici og overdoserede på narkotika.

3. Destroy people’s faith in their national leaders by holding the latter up for contempt, ridicule and disgrace.

Ikke for at tale Trump op, men han fortjener ikke det konstante bombardement han får fra medierne og meningsdannere. Trump er på ingen måde værre end de øvrige amerikanske politikere eller seneste præsidenter. Det er en sindssyg behandling, når en præsident bliver modereret og faktachecket på Twitter.

6. Incite unnecessary strikes in vital industries, encourage civil disorders and foster a lenient and soft attitude on the part of the government towards such disorders.

Man må efterhånden konstatere at Corona nedlukningen har været unødvendig og yderst skadelig for økonomien. Neger optøjerne er blevet promoveret af medierne, og de lokale regeringer og politikere har underkastet sig gadeforbryderne.

Yuri beskriver processen for undergravning via 4 trin, demoralisering, destabilisering, krise, og normalisering. Man må sige at USA befinder sig på trinnet destabilisering, som Yuri skriver følgende om:

”Traditional national institutions no longer appear efficient. They are gradually replaced by artificially created ‘citizen’s committees’ and boards’ which acquire more and more political power. These bodies which are in essence, mirror reflections of the totalitarian structures of power, are more and more ‘responsive’ to mobocracy..”

Den uafhængige zone CHAZ er et ekstremt eksempel på denne tendens, hvor sorte rappere med våben leger politi, og høje hippier leger politikere.

Den nye flinke betjent

“Economic power moves into the hands of “Big Brother”, the State, which functions more and more ‘in cahoots’ with mega-monopolies..”

Corona nedlukningen har smadret små virksomheder i USA, hvis de ikke decideret bliver smadret af sorte forbrydere under dække som demonstranter. Alt imens at mega monopoler bliver fede med økonomiske hjælpepakker og anden støtte, erhvervet gennem lobbyisme og bestikkelse.

Yuri skriver at trinnet for destabilisering typisk tager 2-5 år, hvorefter en krise vil følge, som jeg gætter vil føre til at hvide amerikanere for alvor får et knæ i halsen.

Om Alexander

Tjek også

En vigtig dato…

“Nå ja, det var 11. september”. Det er ikke noget man hører alverden om mere, …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
AlexanderLord of the FrogsTorsten TorSvend GoengeLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Jeg håber Trump sætter militæret ind i the Chaz(Chop) og det viser sig at området er arnested for, for længst uddøde sygdomme og frygtelige forbrydelser.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Mon ikke de giver op når de indser at det faktisk er ret svært at gro sine egne afgrøder? De skulle nok have set nogle Varg Vikernes videoer før de startede det projekt.

Ogier le Danois
Blæser læser

Måske var det også på tide, at det amerikanske empirie faldt.

Lord of the Frogs
Administrator

Hvis de Europæiske folk atter skal blive frie, skal det Zio-Amerikanske imperie falde.

SorteSlyngel
Redaktør

Super godt indlæg, Alexander.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

God artikel!

Man kan håbe på at USA balkaniseres på etniske linjer og at de hvide formår at sikre atomvåbene

Svend Goenge
Redaktør

Balkaniseringsprocessen har fået en ladning benzin i disse dage, så forhåbentligt griber de kære AMNATs chancen til at hjælpe andre hvide til at indse situationens alvor.

Lord of the Frogs
Administrator

Fun fact: Yuri Bezmenov ville gerne gifte sig med en sort kvinde, det ville myndighederne i USSR ikke gå med til, så det blev han så så butthurt over at han valgte at hoppe af til USA.

Lord of the Frogs
Administrator

#Razbolgang reporting for duty!

EaONV5fXgAEzKXv.png