Hjem / Danmark / Historieløs nogger vandaliserer statue

Historieløs nogger vandaliserer statue

En ussel nogger har spraymalet “racist” henover en statue af Kong Christian 4. på Krokodillegade i det indre København. Hærværket er tydeligvis inspireret af al den nogger-ballade, der i disse dage hærger USA og adskillige europæiske storbyer.

Hvis man tager et kig på hærværket, så er der flere ting der springer i øjnene. Allerførst, hvorfor i himlens navn skal det gå udover Kong Christian 4.? Enten har jeg været meget dårlig til at lytte efter i historietimerne ellers vil jeg da påstå, at Christian 4. ikke har haft noget med slavehandel eller racisme at gøre. Men det er vel, hvad man kan forvente af en nogger.

Nogger see, nogger do. 

Herudover kunne man da lige have været smart og brugt kongens monogram til at udgøre C’et i racist. Det havde lige givet det sidste. 

Ikke længe efter at hærværket blev opdaget, havde en lille gruppe nationalsindede danskere i fællesskab rengjort statuen, så den gamle konge igen kan stå og spejde udover Københavns gader.

Tilbage er der blot at sige, at noggere ingen plads har i det danske folkehjem. Det bør derfor være enhver daners pligt at opspore disse noggers, smide deres beskyttende plastikemballage i skraldespanden og spise dem på en varm sommerdag.

Jeg har i hvert fald gjort mit.

Om SorteSlyngel

Tjek også

Paludan idømt ubetinget fængselsdom for 266b

Den kære ‘Stram Kurs’-leder, der med sin gennemgribende viden omkring hottentotter forårsagede, at samtlige Mads …

18
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
ScandinavianheritageEvolationTorsten TorDr. ShekelgrublerLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

C.4 var hvid, det er deres begrundelse. Det er alt sammen ret skræmmende, primært fordi så mange europæere stadigvæk ikke kan forstå alvoren. Der er en storm på vej, og min mavefornemmelse tager sjældent fejl. Vi synger på sidste vers gutter, og de kommende år bliver hårde.

Svend Goenge
Skribent

At danne nationale fællesskaber virker som vejen frem. Sammen står vi stærkest, borthers.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nogle hædersmænd gjorde statuen ren, andre hædersmænd nød en nogger på en varm sommerdag. Alle er vi en uundværlig brik i spillet om Europas fremtid.

Ogier le Danois
Blæser læser

Søgte efter historien, men fandt ikke noget udover din artikel. Hvordan stødte du på den? SorteSlyngel

Svend Goenge
Skribent

Der er blevet tweetet en god del om det, ved jeg.

Ogier le Danois
Blæser læser

Nu har jeg jo ikke twitter, men kunne stadigvæk godt tænke mig en kildehenvisning. Det er de færreste, der accepterer Blæseren som en troværdig kilde.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Se Generation Identitærs facebook. Billederne med grafitti og uden grafitti taler ellers ret meget for sig selv skulle man tro?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

www.facebook.com/stormovereuropa/posts/637352613522450

Ogier le Danois
Blæser læser
Evolation
Blæser læser
Evolation

Den afskyelige anti-hvide BLM-kult breder sig som en ondartet cancer i hele vesten. Det er kvalmende og forstemmende at se etniske danskere tilslutte sig denne skadelige sekt.

Torsten Tor
Blæser læser

Se positivt på det, jo mere åbenlys nigger og commie adfærd, jo flere vågner omend jeg af erfaring ved hvor programmeret masserne er af årtiers 24/7 hjernevask.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Håber du har ret. Hver gang der sker et eller andet totalt vanvittigt, så tænker jeg også at “nu må folk da vågne op”, men det virker som om at Globo-Homo-Shlomo bare bliver værre og værre …

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Manden gik op i sin højbedsret (Et ord der desværre er gået i glemslen) og så ikke bort fra perkernes hærgen på Island, så det nok derfor han er “ond”.

Spøj til side, så handler det nok om at manden grundlage det første danske aktieselskab Det Ostindiske kompagni, som søsatte “Mission Trankebar”.

Denne ide fik han fra nogle krognæsede Hollændere, samme slags krognæsede Hollændere solgte os senere, under hans søn Frederik d. 3 kongedømme, fallitboet Dansk-Vestindien.

“Mission Trankebar” var der ingen der blev rige på, de fleste der var involveret i denne handel, tabte penge.

Mainstream fortællingen er at selskabet gik nedenom og hjem fordi Kongen havde for meget magt i forhold til aktionærerne, men hvis man kigge lidt på sagen, så viser det sig at der var nogle usle spekulanter der først pumpede selskabet op for lånte penge, som gjorde at kongen blev nød til at tage affære.

mfs.dk/wp-content/uploads/2016/06/2000OstindiskKompagni1616-165099-125.pdf

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Noggers har slet ikke noget at gøre på den her planet.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

De kan bruges som hajfoder, eller som test dummies.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Christjewan d. 4. var en jødeelsker. Vi kan takke ham for at have jøder i Danmark i dag. Med dét sagt, håber jeg de fanger den lille haleneger, der står bag, og smider ham ned i en mørk kælder i 1488 år.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Syntes hele udviklingen omkring black lives matter er skræmmende der bør snart være flere folk af vestlig herkomst der våger op. I mine øjnene er det direkte en hån mod vores kulturarv at udøve hærværk på historiske statuer, men det er medierne tilsyneladende ligeglade med havde det derimod været et jødisk monument så ville det komme på forsiden med det samme og der ville blive sat alle resurser ind for at finde gerningsmændene.