Hjem / Verden / EU slår fast: Du må IKKE sige nej til jøde-indflydelse

EU slår fast: Du må IKKE sige nej til jøde-indflydelse

Den Europæiske Domstol har i dag slået fast, at udenlandske aktører og fonde har ret til at blande sig i selvstændige nationers anliggender, i hvert fald når det gælder anonym finansiel støtte til samfundsskadelige projekter.

Ungarns kære leder Viktor Orbáns lovgivning, hvis formål har været at skabe gennemsigtighed, når det gælder finansiel støtte fra udenlandske fonde og rigmænd såsom magtjøden, George Soros, er i dag blevet underkendt af Den Europæiske Domstol. Lovgivningen kræver helt specifikt, at alle civilsamfundsorganisationer i landet, som årligt modtager mere end 155.000 kroner i støtte fra ovennævnte, skal lade sig registrere hos de lokale domstole.

Det er åbenbart i direkte strid med EU-reglerne, når Ungarn kræver, at sådanne organisationer skal lade sig registrere. Kæmpe båt.

Lovgivningen har blandt andet medført, at George Soros’ verdensomspændende organisation, Open Society Foundations, har flyttet sit hovedsæde fra Budapest til Berlin. Kan man bebrejde den ungarske regering for at ville offentliggøre, hvem der yder finansiel støtte til hvem? Rusland ønsker heller ikke Soros’ organisation i landet af netop samme grund – formålet med organisationen er at yde samfundsskade.

George Soros (og mange andre) har en lang historik med at støtte samfundsskadelige projekter. Senest kom det frem ved Project Veritas afsløring af Antifa, at Soros har støttet den Antifa-inspirerede organisation RefuseFascism.

 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Gennemsigtighed er fascisme.

EU vil af med hvide mennesker, regeringen vil af med hvide mennesker, din nabo Mufasa vil af med hvide mennesker.
Det eneste rigtige at gøre som en stolt dansk mand i dag, er at organisere sig med ligesindede. Byg netværk og broderskaber. Bliv klar til den tid der kommer.