Hjem / Video / Amazon fortsætter deres obskøne anti-hvide propaganda

Amazon fortsætter deres obskøne anti-hvide propaganda

Det er ikke længe siden, at man kunne læse Ingolf Gaboldsens fremragende artikel omkring Amazons daværende satsning Hunters. 

En helt igennem latterlig tv-serie, der i en fiktiv version af 70’ernes USA følger en gruppe bestående af ikke-hvide mennesker, der hensynsløst går rundt og myrder pensionerede nazister – bare fordi..

Det nyeste skud på Amazon Prime-stammen er mindst lige så rablende vanvittig, hvis ikke endnu mere vanvittig. Med udspring i hele den igangværende oogaboogaloo, så har Dale Resteghini kreeret endnu et fiktivt univers.

Vi følger en ond nazi-racist, der er tatoveret overalt med SS-tatoveringer og hagekors. Der er tilmed en scene hvori, han umotiveret hiver en neger ud af dennes bil og tæsker ham bevidstløs. Altså en fætter med total dårlig optik. Til slut insinueredes det også, at han stemmer på Trump, idet et ’Trump 2020’-skilt hænger på hans bil. Dårlig optik bekræftet.

På magiskjødevis bliver vores onde nazi-racist teleporteret tilbage til 1850’erne. Her møder ham dog et frygteligt syn, negere, så langt øjet rækker er der negere. Ikke nok med at skulle udholde at kigge på disse primatlignede skabninger, så er de også iklædt det dummeste tøj, jeg længe har set. Herefter følger vold, tortur, drab og voldtægt af hvide – selvfølgelig alt sammen begået af disse menneskeaber.

Serien drukner i politik. Vi starter traileren med en direkte reference til den afdøde narkoman, George Floyd. Herefter går turen til det føromtalte Trump-skilt på nazi-racistens bil. Derudover bliver serien udgivet lige inden Præsidentvalget 2020. Den selvhadende filminstruktør, Dale Restighini, må inderligt håbe, at hans serie vil overtale folk til at stemme imod Trump. Hvilket er paradoksalt – for Trump har om nogen været god til at føre antihvid-politik.

Hvis I selv vil se traileren til denne affaldsserie, så vil jeg blot advare mod sorte piller i linde strømme.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Radio 266b – For første gang er der ikke et afsnit

Overskriften passer. En ligedele mangel på nyheder grundet Coronavirus, mangel på Johnnis dagbog grundet Boatsies …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Radikaliseret ungdomHeksejaegerLars Agerbaek med AeIngolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser

Virkelig frastødende, de lægger ikke engang skjul på agendaen længere. Hvis du er en hvid person og du finder underholdning i denne type serier, så er din sjæl død.

“Don’t forget these people want you broke, dead, your kids raped and brainwashed, and they think it’s funny” – Sam Hyde

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg ser dem engang imellem, bare for at følge med i hvad jøden nu har fundet på. I 50erne og 60erne gokkede de den af til anti-semitisk Naziporno, så der er langt vej endnu.

en.wikipedia.org/wiki/Stalag_fiction
en.wikipedia.org/wiki/Stalags_(film)

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hunters? Cracka? Nah dawg. Der anbefaler jeg istedet Hunter. Se DET er en historie.

hunter-william-pierce.jpg
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

En Alt-right Trump nazi, der bliver sendt tilbage i tiden, til en alternativ dimension hvor hvide blev taget som slaver af sorte.

Man skal høre meget før ørene falder af.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Og Playstation spillet The Last of US 2, udnytter at de fik en stor base af tilfredse forbrugere i 1eren. Og har lavet 2eren til en Lesbo/Tranny-fest hvor man kan skyde og sætte ild til alt undtagen Synagogen.

Heksejaeger
Blæser læser

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Gigantisk WEW

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Jeg kan ikke få mig selv til at se de nye Star Wars film, da de har en neger og en kvinde i hovedrollerne. Jeg kan ikke se Joker fordi han forelsker sig i en hun-abe. Jeg kan ikke se den nye Terminator film fordi Arnold er skiftet ud med en kvinde. Jeg kan ikke se Lords of Chaos filmen, da Varg bliver spillet af en jøde.
Og nu kan jeg ikke spille The Last of Us 2 fordi den er fyldt med trannier mm.

Heksejaeger
Blæser læser

Og jeg kan ikke få mig selv til at se Witcher tv serien, da den er instrueret af en jøde og fyldt med neger elvere og cuck scener.

Radikaliseret ungdom
Blæser læser
Radikaliseret ungdom

Modigt at påstå at sorte kan bygge et samfund der ligner det hvide helt af sig selv, de plejer lidt at…ja ødelægge alle samfund der ikke går ud på at Uga Buga