Hjem / Akbaring / Abestreger: Neger luger ud til BLM-demonstration

Abestreger: Neger luger ud til BLM-demonstration

»Man kan tage negeren ud af Afrika, men man kan aldrig tage Afrika ud af negeren.« Sådan siger min kusines fætter altid, og han har om nogen ret set i lyset af dette indlæg. 

I det sydøstlige Tallahassee i løbet af forrige weekend fandt politiet nemlig ligene af to kvinder. Den ene var en hvid 75-årig pensioneret offentligt ansat, der angiveligt var kendt i samfundet for sit frivillige politiske arbejde. I realiteten en kattedame hvis afrikanske kæledyr viste sig at være farligere end først antaget. En synd og skam – men man bør ikke fælde nogle tårer for dem der selv har budt multikulturen velkommen. 

Den anden kvinde var den fremtrædende negeraktivist, Oluwatoyin Salau, bedre kendt som den skøre negerkælling, der råbte navne højt gennem en megafon og afsluttede med ordene: »White racists are the fucking enemy.«

Begge kvinder var velkendte i disse aktivistkredse og kendte angiveligt hinanden efter at have mødtes under de nylige BLM-demonstrationer.

En anden neger ved navn, Aaron Glee Jr., har erkendt morderne efter at have modtaget sin sigtelse. Ligesom så mange andre negere, så har også denne en håndfuld tidligere domme og sigtelser. Blandt andet er han dømt for at have tæsket en anden kvinde der nægtede ham sex.

Hvorvidt der var noget seksuelt relateret til dette dobbeltmord vides ikke. Dog kan der herudfra konkluderes én ting: Aber vil forblive aber.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Strassburg, intet at gøre med Islam

I tirsdags var der en mand der angreb et julemarked i byen Strassburg med et …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLarsLarsenIngolf GaboldsenLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Poetisk retfærdighed.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg vil gerne sørge over de mentalt-handicappede katte-damer, de kan ligesom mongoler ikke gøre for det.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

»White racists are the fucking enemy.«
>Bliver slået ihjel af en neger
Hmmm, big think.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Mange sådanne tilfælde… De nævnte på FTN en konto på insta der gav hvide ofre for multikultur et navn og en historie. Vil man se/følge den var det “wlmmovement”.