Hjem / Danmark / Demokrati ER falskt og homoseksuelt

Demokrati ER falskt og homoseksuelt

Danmark A/S, den danskfjendske konstruktion der har omdannet landet til et ukendeligt, kvalmende pesthul, er det bedste der findes. Det system der lader uhæmmede landsforrædere gøre selv små byer til opholdssteder for modbydelige fremmede, mens en pædofil transvestit inviteres ind på biblioteket for at læse propaganda op for småbørn, er det eneste system stuerene folk må ønske sig.

Demokratiet er ikke bare en styreform. Det er en værdi. Det er noget der angiveligt repræsenterer os. Vi er ikke danskere. Vi er demokrater. Vi synes det er naturligt og godt at staten formes gennem demokratiet.

Men.. hvis du ikke er tilhænger af afføringssex, ghettoer og multikultur, så kan du jo gå ind på den “demokratiske spillebane” og tage bolden på lige fod med de radikale og andet skidtfolk?

Hvis du taler imod danskfjendsk politik og konsekvenserne af Den store Udskiftning, så får du lige taletid og objektiv dækning i medierne, ikke sandt? Du kan nyde demokratisk frihed til at demonstrere og tale frit fra leveren om hvad der er sket med Danmark? Du bliver helt sikker ikke gayoppet af staten….?

Demokratiet er kun for dem der vil gennemføre den herskende konsensus, for judeoglobale tro soldater der afsværger sandhed, folk og Moder Natur. Stikker du din næse for langt frem, så falder den demokratiske maske og systemets sande, rådne væsen viser sig, præcis som det afspejler sig i gadebilledet i såvel Assens som Vejleeeøø.

Nej. Ud.

Aktivister fra Danskernes Parti er i landsretten igen blevet dømt for “racisme”, for at have uddelt hårlak efter voldtægter fra asylansøgere (som ingen politiker er blevet dømt for at importere – endnu). Det er demokratiets virkelighed. Sagen har huseret helt siden 2016, og er det ultimative eksempel på gummiparagraffen 266b’s groteske misbrugspotentiale.

Yderligere er hetzen mod Danskernes Parti også noget der direkte blev dikteret af daværende justitsminister Søren Pind, der sammenlignede fredelige nationalister med muhamedansk terrorisme, der skulle bekæmpes som den største samfundstrussel.

Nu har vi så Paludan igen-igen, der heeeelt tilfældigt anklages i 14 (FJORTEN) nye sager. Når man ikke stjæler eller røver eller voldtager eller på anden måde begår faktiske forbrydelser, så har demokratiet nederdrægtige bøllemetoder til at bekæmpe ubelejlig politisk aktivisme.

Mig når jeg indser at det demokratiske spil er en spand lort.

Det er “lawfare”, krig gennem love og paragraffer, og at både Daniel og Rasmus, ingen sammenligning i øvrigt, trækkes gennem retssystemet i årevis, fordi de afviger fra politisk konsensus, er præcis hvad de numsesexdemokratiske værdier står for.

Lars Andersen er et tredje eksempel, og han skal også en tur i landsretten, da anklagemyndigheden ikke fandt straffen for hans 40 (eller noget) forhold var hård nok.

“Hvad fanden i helvede sagde du lige til mig?”, spørger Lars retorisk.

Bevares, Lars og jeg ser ikke ens på tingene. Jeg mener kontroversielt nok at børn ikke skal købe narkotika, men det er en anden debat til en anden tid. Det er tydeligt at Lars’ systemkritik har ramt en nerve og at han nu er endnu en dissident i nok en skueproces.

Tilfældigt at alle vestlige demokratier indfører begrænsninger på ytringsfriheden, starter masseindvandring, promoverer raceblanding og homofili på samme tid, med samme resultat?

Tilfældigt at dissidenter i alle disse lande hetzes på identisk vis med identiske metoder?

Eller er vores små øer af paradisisk demokrati bare en illusion af selvstyre, der har som hovedmål at gennemføre en international dagsorden, hvor der ikke er plads til homogene nationer og glade, selvbevidste folk der har en stærk, beskyttende stat til at varetage deres kort- og langsigtede trivsel?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Forsvarschef: Højreekstremisme udgør fare for uniformsnegere!

Gud, konge, familie, folk og fædreland… Det er disse dæmoner som den moderne danske stat …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Svend GoengeNatsokLarsLarsenSorteSlyngelClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Skribent

)))metapolitik(((

SorteSlyngel
Skribent

Danskernes Hus, hvornår?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvide har ingen stat. Derfor må vi starte vores eget parallelsamfund. Jeg vil ikke have noget som helst med Danmark A/S at gøre.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Rigtig god artikel. Uanset hvor stuerene vi fremstiller os selv, så vil systemet angribe os, lyve om os, stille os for retten, dømme os og endda smide os i fængsel. Det betyder ikke, at man skal skide på alting og begå åndsvag kriminalitet, og da slet ikke vold til andet end selvforsvar, men blot at vi skal være bevidste om, at dette system hader os, og vi skal ikke forvente at få noget ud af det.
Lad os danne stærke fællesskaber, sprede det gode budskab og når systemet angriber os, så lad os ikke kue. Vi skal vinde denne eksistenskamp ikke blot for os selv, men for hele folket og alle de fremtidige generationer.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Rigtig god artikel, desværre. Og jeg tror kun det bliver værre.

Systemet gør alt i deres magt for at tromle dissidenter ned, hvilket jo er meget synligt med retssager og udskamning i medier.

Men under raderen, er beskydningen fra 3(globalisterne)3 lige så intens.

For eksempel så er uddannelsessystemerne pivåbne for fremmede mennesker: Jakob fik 7,8 i snit, mens Serghei fra Rumænien fik 7,9. Jamen, så lader vi Serghei studere på Copenhagen Business School og så må Jakob bare fucke af til Bucharest Business School.

Og på arbejdspladserne (især privat) så vælter, gentager vælter, det ind med racefremmede. I det private er det jo også primært hvide mænd, så nåja, fuck dem.

Heldigvis tror jeg løsningen er ligefor. Vi skal holde sammen, støtte hinanden og forbedre os selv. Jeg tror helt seriøst vores potentiale er mangefold højere end alle andre racers, men det kræver stadig hårdt (dagligt, som i hver fucking dag) arbejde at realisere.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det værste ved Lars Andersen er ikke hans tilgang til narkotika, der er hans tilgang til pædofili og incest.

Han mener det skal være tilladt for pædofile at få afløb for deres syge, ved at købe sexdukker der ligner småbørn.

Hvis forældre, søskende er enige og i myndige, så syntes han ikke det moralsk fordækt at de knepper hinanden.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Godt skrevet Claus, denne artikel var så god at jeg endelig tog mig sammen til at lave en Blæser-læser (og jeg er der ewige Lurker af natur).
En strong agree herfra – det er vigtigt at gå væk fra en binær anskuelse af tyranni eller anarki, når loven i praksis bruges situationelt som våben mod dissidenter, men lovens straffende hånd tilbageholdes for adfærd, der ikke truer de anti-europæiske systemer. Vi bør udstille dette hykleri for dem, som endnu tror demokrati bare er totalt nice, mand og alle bare kan deltage.

Det kan være svært at rødpille folk, når magten ofte anvendes så subtilt og mainstream-medierne enten ignorerer, slører eller direkte lyver om, hvad der virkelig foregår. Europæere overalt er demoraliserede, vores empati hacked ved uendeligt globalistisk narrativ-bombardement fra de judeo-ejede medier, hvis dækning er make-or-break for enhver aspirerende politiker, som så selvfølgelig spiller efter de uskrevne regler.

Der er lidt af en kommunikationsopgave for os i, hvordan man forklarer dette nederdrægtige system til en endorfin-beriget normie, der bare vil grille og scrolle Instagram. Men jeg tror alligevel mange fornemmer, at hele det der politik er noget forlorent og homoseksuelt.

Svend Goenge
Skribent

Velkommen til blæserlæser-gang, makker.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Mange tak, kammerat.

SorteSlyngel
Skribent

Den mest gennemførte Blæserprofil nogensinde.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Tak, man kan lave meget i Paint.net, og det er stadig gratis 🙂

trackback

[…] Demokrati ER falskt og homoseksuelt […]