Hjem / Danmark / Uvelkomne snapsperkere vandaliserer dansk statue

Uvelkomne snapsperkere vandaliserer dansk statue

En ting er gældende for den neobolshevistiske sojarevolution som GloboShlomoHomo lader udfolde i Vesten: Det handler om magt og om at vise at europæeren ikke er herre i eget hus. Får disse udskud og biologiske affaldsprodukter lov til at terrorisere, plyndre og vandalisere uden at deres blod flyder til gengæld eller tremmer er deres skæbne, så ved du at du lever under ZOG. Så er det ligesom skåret ud i pap.

Et ypperligt bevis på den gennemført ubeskrivelige frækhed, som en dag vil komme til at koste dem meget dyrt, er de forbandede igloperkere, der i denne klovneæra går frit rundt på vores Grønland, og udøver kulturel terror.

Dette mikrohjernede, savlende mongolfolk af en flok snapsbællende børnekneppere, ulykkeligvis vandret til Grønland hvor de stødte på vores forfædre omkring 1500-tallet, kalder danskere – DANSKERE – for kolonisatorer. De har virkelig fået en stor portion jødisk chutzpah, måske af Isi Foighel, den jødiske politiker der hjalp dem med at stjæle øen fra Danmark, for deres frækhed er i sandhed lamslående. “Sagde de virkelig det?”. Ja. Ja, det gjorde det, de usle, usle tundramongoler.

Mand sigtet for hærværk mod Hans Egede-statue

En mand i begyndelsen af 30’erne er sigtet i forbindelse med hærværk mod en statue af den dansk-norske præst Hans Egede i Nuuk.

Det oplyser Camilla Palmann, der er kommunikationsmedarbejder i Grønlands Politi ifølge det grønlandske medie KNR mandag eftermiddag.

Statuen af Hans Egede, som i 1720’erne var med til at kolonisere Grønland, blev søndag på Grønlands nationaldag overhældt med rød maling. 

Samtidig blev der skrevet “decolonize” (afkolonisér, red.) på den.

Ifølge KNR er sagen mandag fortsat under efterforskning.

Manden i 30’erne er sigtet efter Grønlands kriminallovs paragraf 46, som blandt andet omfatter “krænkelse (…) af offentlige mindesmærker og lignende”.

Det viser sig at de øvrige medskyldige ikke er svære at finde.

Den grønlandske kunstner Aqqalu Berthelsen, som Sermitsiaq.AG har talt med, er ifølge eget udsagn i kontakt med bagmændene til hærværket og siger, at “det ikke kan gå stærkt nok med at fjerne statuer, der symboliserer kolonialisme”.

– Jeg er budbringer for dem, der vandaliserede statuen. Jeg er ikke direkte involveret i vandaliseringen, men jeg kender personerne, der gjorde det, siger han til Sermitsiaq.AG. 

Aqqala har leget med Photoshop for at vise halshugningen af danskerne. Kranerne i Godthåb får travlt en skønne dag.

Jeg siger: Få fat i Aqqalu og “arbejd” med hans smertereceptorer til han har opgivet hvert et navn på hans igloperkermedsammensvorne og så lige ti ekstra navne for god ordens skyld. Sæt et eksempel, myndigheder.

Han har en meddelelse fra dem, som vandaliserede statuen natten til søndag. Den står på engelsk på følgende måde:

It’s about time that we stop celebrating colonizers and that we start taking back what is rightfully ours. It’s time to decolonize our minds and our country. No colonizer deserves to be on top of a mountain like that. We need to learn the truth of our history

Kunstneren vil ikke vil afsløre, hvem der sprøjtede rød maling over statuen, eller hvornår det skete.

Som nævnt kan man med diverse metoder få ham til at afsløre nærmest alt.

Vil have fire statuer væk

Aqqalu Berthelsen, der bor i det nordlige Finland siger, at der er et formål med vandaliseringen.

– Vi vil gerne have fjernet én statue i Danmark, to i Norge samt den, der står i Nuuk. Hans Egede er en grusom person, og hvis der skal stå statue af ham, må historien bag det hele fortælles på en korrekt måde. Alle historier om kolonialisme er forfærdelige, og statuerne må fjernes omgående, påpeger han.

Den her isflagenigger bor i komfortable Finland, der ligesom Grønland heller ikke er et sted der burde findes inuitter.

Men jeg er enig. Det er en forfærdelig historie, og historien skal genfortælles. Sandheden skal frem. Historien om den fromme, danske præst Hans Egede der ville til Grønland for at besøge sine blodsbrødre og lige få dem forklaret at vi var protestant-gang-gang nu. Men de var borte, måske myrdede, og i stedet stødte han på øens særdeles uvelkomne gæster: eskimoplagen.

Nu ser vi hvad resultatet af at skubbe et problem væk og give det til næste generation er. Det giver blot endnu større problemer. Vi siger de nødvendige ord: inuittens frækhed skal ophøre, inuitten skal sendes permanent mod nord, og Grønland skal være dansk, beboet af danskere og det dystre kapitel med pædofile alkoholikere med sprækøjne skal for altid høre til på historiens stinkende losseplads.

Vi har ikke behøvet at skulle svare på spørgsmålet om sameksistens på Grønland. Det har de med deres chokerende frækhed og næsvise opførsel selv afgjort. Nej. Ud.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
Svend GoengeHeksejaegerClaus BoatsinkerKalaalikasikFuckdanesdickpigs Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Inuitternes frækhed overgår sommetider muggiernes.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det værste er næsten at Hans Egede var “human” som man kunne være på daværende tidspunkt.

De politiske-korrekte fortæller at han piskede dem til at være kristne, men de historieløse glemmer at han bare ville have dem til at indrette sig efter reformationens deviser. Folk på Grønland var allerede kristne, de vare bare kun bekendt med den jødiske-katolisme hvor man blev slavegjort pga af arvesynd osv.

Hans Egede overtalte Grønlænderne med gode skikke. Han bød dem på en dram, der skabte en god stemning som gjorde udslaget og de blev omvendt til lutheranismen.

Det værste Hans Egede gjorde det var at bringe sygdommen kobber med til Grønland, noget som han angrede dybt og var i sorg over.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Han bød dem på en dram”
Årgh, hyggeligt! Hvad er det værste der kunne ske?

Åh nej nej nej

Heksejaeger
Blæser læser

Grønlændere er bare en dybfrossen version af mexicanere. Et dovent, lav IQ, ooga booga indianer folk.

Heksejaeger
Blæser læser

Det var der åbenbart nogle der blev meget fornærmet over, lol.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

snapsperkere, igloperkere, mongolfolk, børnekneppere, tundramongoler, den evige inuit, isflagenigger, eskimoplagen, pædofile alkoholikere med sprækøjne.

ja kært barn har mange navne.

“kært”.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hørt Broder! Grønland er Danmarks ø, glem det aldrig!

gg.PNG
Ogier le Danois
Blæser læser

Hvis det skal være helt rigtigt, så var det folk med norske aner, der kom først til det sydøstlige Grønland.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Jeg drømmer om en verden, hvor Grønland er en uomtvisteligt dansk, inuit-fri feriekoloni, hvor man kan undslippe hedebølger og opleve en unik arktisk natur uden at forlade kongeriget.

Det er jo pinligt, hvor lidt vilje ordensmagten udviser i at få denne “budbringer” til at afdække et kriminelt foretagende. Hvis denne *spyttelyde-dialekt* Aqqalus karakter i Minecraft blot fanges i et lukket rum med tykke obsidian-vægge og snapsen tilbageholdes i et par timer til han får abstinenser-debuffen, så skal vi nok få at vide hvilke brugernavne skal bandlyses prompte fra Grønland-serveren. Men så igen, det er nok nemmere og bedre bare at bandlyse alle, der har et navn man ikke kan udtale uden at lyde som om man har noget siddende galt i halsen.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Medier ved ikke engang at Grønland aldrig har været en koloni, inuiterne er gæster i Grønland længere er den ikke. Men det lader til at alt det her hærværk mod historiske statuer smitter og det hele bliver værre og værre også for hvad man må sige og ikke må sige der bliver samtidig stillet spørgsmål til om en is nemlig kæmpe eskimo må hedde kæmpe eskimo og om Tordenskjold må være på tændstik æskerne latterligt båt båt !!!.

Selv for at høre en børne sang fra filmen Far til fire og ulveungerne skal man logge ind på youtube for at bekræfte sin alder det er jo sygt, formentlig blot fordi sangen indeholder ordet nigger. www.youtube.com/watch?v=NotEbW10iVI

Kalaalikasik
Blæser læser
Kalaalikasik

🇩🇰🇬🇱

inbound1507875177541550468.jpg
Kalaalikasik
Blæser læser
Kalaalikasik

Harald Blåtand

Fuckdanesdickpigs
Blæser læser
Fuckdanesdickpigs

Søges: vidner søges til voldtægt af en fedladen dansk håndværker(læs alko-svin)
DNA test har bekræftet at der er tale om en orne i brunst og derfor er den kendt ikke-skyldig, da der er bevidst samtykke-bedækning. Vedkommende “offer” lignede da også en typisk dansk so med flere pattelignende udspring, der pendler med en trailer mellem nazityskland og sandbanken DK. Vidnet var en statue, der af uforklarlige årsager fik en stivert.

Svend Goenge
Redaktør

Downvoters gtfo REEEEEEEEEE