Hjem / Samfund / Hvid strejke?

Hvid strejke?

Mens bydele blev besat, mens hvide endeligt havde mistet deres retsstatus, mens symbolerne på hvides civilisation blev ødelagt kunne den nationalistiske fløj kun se på. Dyrkelsen af kriminelle engle og dæmoniseringen af Jordens eneste kustoder, er en udløber af europæerens tab af sidste verdenskrig og den ondskabens triumf.

Vi er statsløse og ZOG-memet forekommer at være mere end korrekt for hvert år der går. At medier, politikere, uddannelses- og statsinstitutioner alle arbejder for at stjæle vores fædrelands jord, kulturarv og rigdomme fra os, er en realitet kun en tåbe kan benægte.

Hvad kan der gøres? Man kan ikke deltage i det politiske spil, da demokratiet som beskrevet tidligere på ugen, har indbyggede funktioner – lovmæssige og mediemæssige – der gør at dissidenter ikke får lov til at udfordre regimet. Frataget vores fædreland, såvel som vores politiske frihed og ytringsfrihed, er vi så fisk i en tønde, der kun kan afvente vores skæbne i et brunt, fordummet helvede af et skodsamfund?

Vi behøver ikke væbnet modstand. Blot strejke. Med lanceringen af #whitestrike så vi ikke blot konceptets popularitet, men også fødslen af en ide, der kan vise vores magt gennem blot at afkoble os fra systemet. I dansk regi kan modstand mod befolkningsudskiftningen ske uden et politisk parti, hvis blot vi i ganske kort tid lader vigtige samfundsmæssige funktioner lide. Uden chauffører, uden el og vand, uden politi og andre varetagere af nødvendig infrastruktur, så er vi blot dage fra Mad Max Danmark.

Er det realistisk? I dag, nej. Men uden politisk repræsentation i et system der ikke tillader det, så kan man alligevel med strejkens magt udøve pression der kan tvinge vores danskfjendske demokrati i knæ. Hvordan det skulle foregå, hvordan man skulle kunne organisere folk og faggrupper, hvorledes man skulle kunne fremsætte krav, alt det er detaljer der hører fremtiden til. Vi er stadig tykt viklet ind i Kreditforeningslånsdanmarks komfortable fladskærmshverdag, hvor politisk forandring ikke er højt på listen hos hr. og fru Håndsprit.

Bevares, uden ofringer og afsavn ville folk gerne sende perkene til Månen, men selv om vores byer i dag er ukendelige hybrider af Mogadishu, Izmir, Baghdad og Phuket, så er det ikke nok til at vække folket, der stadig har nok i at afreagere med signalering på Faceberg.

Nu er det blot en ide. En anden vej. En mulig løsning der bør hilses velkommen som et værktøj til fremtiden. Det eneste der ellers har virket som den fornuftige kurs, vores nationale fløjs størrelse og kvalitet taget i betragtning, har været at organisere os på den lange bane og skabe kødrumsgrupper. Det er stadig det optimale, og forhåbentlig noget der vil blive mere organiseret som tiden skrider frem. Men at have ideen om, at få ægte forandringer til at ske gennem Hvid Strejke, når tiden skulle blive opportun, er ganske glimrende.

Udskiftningen af vores eget folk med affald fra nær og fjern, sker med vores egne penge, gennem vores eget arbejde, gennem blåstemplingen af vores institutioner, og kan det alt sammen stoppes, ved at vi lader dem der hader os så meget sejle deres egen sø, så lad det endelig ske. Det vil polarisere samfundet yderligere og vi har mere end nogensinde før brug for en “dem og os” holdning hos så mange danskere som muligt.

Ja, det er bare en tanke nu, men uden tanke ingen handling.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
SorteSlyngelLarsLarsenLars Agerbaek med AeKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

#whitestrike

Man kan være en idealist og sige “jeg vil ikke støtte en regering der ikke er 100% 1488 mega based!”, og det er hvad det er. Det er ikke fornuftigt.

Det handler om som minimum at få noget repræsentation i vores pisdemokrati.. Så hvem er det der repræsentere os? DF? NB? Paludan?? Nej. De repræsentere alle, på hver deres måde, den illegitime stat Israel. Hvis du ingen repræsentation har, så fortjener staten hverken din stemme, skattekroner eller ‘hvidhed’.

Det er useriøst at støtte en fundamentalt useriøs regering.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Der er ingen grund til at vores situation skal være sådan som den er nu. Overhovedet.
Men når dem der er utilfredse ikke udtrykker deres utilfredshed under eget navn, så bliver hver eneste mishagsytring, en bekræftelse på at modstand er noget man skal skamme sig over, noget der er forkert.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Lolland most vindicated man in Denmark?

SorteSlyngel
Redaktør

aaer