Hjem / Andet / Sort svin forarget over at blive kaldt sort svin

Sort svin forarget over at blive kaldt sort svin

Det tidligere folketingsmedlem fra Alternativet, Sikandar Siddique, er havnet i det som de etablerede MSM ville kalde for en »shitstorm« efter at have brugt sin taletid i folketinget på at have holdt en minuts stilhed for den døde neger-narkoman, George Floyd. 

En lortestorm der blandt andet fået Boomer Waffen op i det røde felt, fordi det åbenbart er super “udemokratisk” og “en skændsel for demokratiet” at bruge folketinget til den slags. Det klassiske cope og den kommentar der snupper kagen vil altid være følgende: »Det er altså Siddique selv der er racist, når han siger sådan noget der!!1!!«

»Jeg er blevet kaldt abe, sorte svin, perker og kræftsvulst. Det ødelægger en. Det ødelagde noget i mig,« siger Sikandar Siddique.

»Som teenager kæmper man i forvejen med identitetsproblemer. Når man så oveni har en anden hudfarve og en offentlig debat, der er dæmoniserende.«

Det kunne være, at Sikandar Siddique skulle foræres et eksemplar af Michael Levins bog “Why Race Matters” eller Jared Taylors fremragende værk “Racial Consciousness in the 21st Century”. 

Har du forresten lyst til at se hvor mange gange du kan krumme tæerne på blot 1 minut? Så skal du høre rapperen $ort$viin spytte nogle fede linjer sammen med den kendte folkeforræder Jesper Dahl / Jokeren.

Jeg nået lige at krumme tæerne 88 gange..
Kæmpe S herfra.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
lebensraumLarsLarsenEvolationClaus BoatsinkerSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Fremmede som Sikandar har slet intet at gøre i Danmark. Punktum.

Langt bedre ville det være, hvis han og alle andre fremmede folkeslag drog hjem til deres egne lande, så vores folk kunne blomstre uanfægtet i vort ældgamle fædreland. Men der er naturligvis ingen gibs i Oompa-Loompaland.

Claus Boatsinker
Administrator

Hvis man skulle tælle til ti, hver gang en fremmed sprang frækhedsskalaen, ville man ikke lavet andet. Vores dag kommer. Blenderens dag kommer. Sømmaskinekorstfæstelsernes dag kommer. Frækheden vil i sidste ende ikke have været gratis, men meget, meget dyr.

I Poly Bridge 2. Hør mine ord.

Evolation
Blæser læser
Evolation

SorteSlyngel gør det godt som blæser-skribent 👍

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Findes der noget mindre sympativærdigt end perkere? Jeg tror det næppe.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

ja, jøder