Hjem / Danmark / Paludan idømt ubetinget fængselsdom for 266b

Paludan idømt ubetinget fængselsdom for 266b

Den kære ‘Stram Kurs’-leder, der med sin gennemgribende viden omkring hottentotter forårsagede, at samtlige Mads og Monopolet lyttere fik kaffen galt i halsen, da han ytrede det famøse ord: H O T T E N T O T S Æ D

En mand der i en debat om minimumsnormeringer mente, at det bedste argument for standpunktet: “Jeg vil ikke have perkere i nærheden af mine børn” var at hottentotbørn sluger sæden fra gamle mænd. ‘

btfo etnostat, tænker Rallemanden imens han smider det danske folks drømme ud af vinduet indbundet i en koran for ekstra chokeffekt.

Selvsamme mand er blevet idømt tre måneders fængsel for blandt andet at overtræde landets værste gummiparagraf, racismeparagraffen. En paragraf hvis eneste formål er at være hæmsko for dissidenter. Har man ikke allerede læst Claus’ brandvarme take på hele demokrati-problemet, så kan det ikke gøres hurtigt nok.

Udover at være dømt for gummiparagraffen fulgte også to domme for henholdsvis at overtræde loven om ærekrænkelse samt for et enkelt forhold vedrørende overtrædelse af databeskyttelsesloven.

En måned af dommen skal afsones, mens resten af straffen gøres betinget. Desuden er han blevet frakendt retten til at fungere som advokat i straffesager og i sager om fri proces i tre år. Very nice, Danmark A/S – godt nok sagde han hottentotsæd, men skal I virkelig også fjerne hans levebrød?

De etablerede magter besidder i sandhed en ondskab som kun en fiktiv Hollywood-nazist ville kunne overgå.

Dommen er anket til Østre Landsret.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

16-årig dreng tvunget til at tage østrogen mod sin vilje

En kun 16-årig dreng begyndte at udvikle bryster efter at være blevet narret af Los …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Svend GoengeSorteSlyngelDanielNatsokLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Hele episoden med hottentotsæd er hermed nomineret til en Dagens Brøler-award

Claus
Blæser læser
Claus

Glimrende og præcis sammenfatning af denne tragikomiske skueproces i Weimardanmark 2020. Super sejt, anklager Bluhm.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Man kan sige hvad man vil om Paludan, men den skueproces han bliver ført igennem er ekstremt klam at se på. Systemet vil dig det værste. “Indsæt Sam Hyde quote”

Natsok
Blæser læser
Natsok

Har den her, familie.

when we win want you dead Sam Hyde.jpg
Daniel
Blæser læser

Paludan har i det mindste rykket tættere på Blæseren når det gælder Grønlandsspørgsmålet

”På samme måde nægtede han, at en konto på Twitter i hans navn, som beskrev grønlændere som et ubehjælpsomt folk uden kapacitet til at styre en nation, tilhørte ham.”
www.dr.dk/nyheder/indland/rasmus-paludan-i-retten-ingen-bliver-anklaget-naar-jeg-bliver-kaldt-ludersoen-igen?utm_source=headtopics&utm_medium=news&utm_campaign=2020-06-23