Hjem / Danmark / Ny Rwanda-statue i Horsens: “Er det en abe?”

Ny Rwanda-statue i Horsens: “Er det en abe?”

SHIIIEEET.jpg

Moderne kunst er til for at dyrke grimheden. Vil du inspireres til storhed? Så se på guldaldermalerier eller læs (og kommentér på) Dagens Blæser. Det er skønhed, inspiration og noget oprigtigt, der forbinder os med vores egen arv og lader os drømme om en værdig fremtid.

Skøn kunst på højt niveau kan være malerier, skulpturer eller gudeskøn symmetrisk, delikat arkitektur. Du ved det når du ser det.

Modsat ved du også når du ser horribel judeomodernistisk kloakkunst. Det er grimt, det er (i bedste fald) middelmådigt, og det har gerne et nedslående budskab, enten direkte eller via sin fremmedhed og grimhed i omgivelserne.

Tag de monstrøse konstruktioner ved smukke Palsgaard: den skæve, polerede dåse i parken, den sorte afrokugle, damen med hunden, planten og så videre. Her kunne man have ladet naturen være i sin skønne fred, eller rejst vellignende statuer af danske helte. Men det kan ikke lade sig gøre. Kunstverdenen, just som alle andre institutioner i Danmark, er besat af folk der ønsker det nationale udslettet.

Den her, men 10 meter høj. “Den skal stå centralt i et smukt parkanlæg”, har nogen ment.

I Horsens er man gået Fuld Neger. Den brede gågade hvor østabernes stemmer klinger alle vågne timer, er lige nu i gang med at blive lavet om for 90 millioner kroner (F), og der skal selvfølgelig tilføjes mere grimhed, mere globalisme, mere af det fremmede, det uvedkommende. Flere symboler på et land vi ikke kan genkende som vores. Så grib en Nogger, gå en tur på Søndergade og tjek hvor absurd Danmark A/S er i provinsen.

Et nyt stykke kunst på gågaden i Horsens har sat sindene i kog. Den nye figur viser en afrikaner med hånden på hjertet og et smertefuldt udtryk.

Der er i forvejen tre statuer på gågaden i Horsens. En af Michael Kvium, Dobbelt Blind, der viser en blind dreng, der kigger døden i øjnene, og to af Christian Lemmertz. Den ene er en mor med et dødt barn i armene, der skal minde os om hungersnøden i Dafur, og så en hyæne, der bærer et barn i et klæde i kæberne. Ikke ligefrem sofastykker.

I Horsens kan man også få sin afrolyst styret gennem enorme gavlmalerier.

Den nyeste, der endnu ikke er kommet på plads, er Adam fra Rwanda. Han står med hånden på hjertet og et tydeligt friskt ar efter et machetehug på læben, og han har fået lidelsernes bæger til at flyde over hos Michael Nedersøe, Dansk Folkeparti, og medlem af Plan- og Miljøudvalget i byrådet i Horsens.

Ønsker du ikke at kigge på negere, når du går på gågaden? Hvad fanden bor du så i en dansk by for? Her har vi statuer af negere, der er i en tilstand af lidelse fordi de er negere udsat for andre negere. Det er det dit hjerte skal bløde for.

Helt sikker bix, men i nogen grad også nood.

Går man på Søndergade i Horsens ser man disse grimme konstruktioner. Man kender ikke til deres historie, eller deres politiske budskab. For man er ligeglad. De er der bare. De er ækle og ingen stopper op for at beundre dem. Kun for at undres, hvis man er i byen for første gang.

Nu suppleres der med negeren “Adam” fra Rwanda. Never forget, goyim. Deres interne machetekamp i 1994 var ægte popcornstimer, og besynderligt nok noget europæere fik skylden for fordi selvfølgelig. Om der så levede negere i en anden galakse ville deres uduelighed og barbarisme blive forklaret gennem institutionel racisme i Assens.

Er det ikke træls at skulle tilsøles af afrikanske løgne, og skulle tildeles skyld, når man er det væsen der har ophøjet Jorden til et stade andre bipedale væsener ikke engang har kapaciteteten til at drømme om? Jo. Jo, det er faktisk mega træls. Og det vil da også være at betegne som træls for de kulturterrorister der sætter endnu en abestatue op i Horsens, hvis den blev udsat for en “happening”. Denne type kunst ønsker jo en debat og en reaktion. Det må man så håbe den får.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Demokratiske demokraters usminkede hykleri: kNus nAzieRn3!!!1!

Ingen lever i et åndeligt vakuum. Ikke engang de atomiserede individer i vores normløse Danmark …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Svend GoengeAsbjoernNielsenDr. ShekelgrublerIngolf GaboldsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Lemmertz……? 🤔

SorteSlyngel
Redaktør

Hej, Danmarks største voluntaristiske anarkokapitalist også kendt som Lars Andersen her! Jeg udlover 10.000 kroner i digitale bitcoins, hvis nogen skulle have lyst til at sætte ild til Horsens’ abestatuer. Denne form for kunst er et direkte angreb rettet mod danskernes frihed.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Du er hvad du ser på. Smuk arkitektur og smuk kunst er produkter af et sundt folk og hjælper med at reproducere sundhed i de nye generationer. Det ved (((de))) udmærket godt. Derfor er der ikke blevet bygget noget som helst af værdi siden 60’erne.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det værste er at hele det her opstod som en kamp mellem Vest-Europæiske jøder og Zionister. Den første større kritik af forvansket kunst afstedkom fra jøden Max Nordau. Hans tænker udspringer fra jøden Cesare Lombroso, der beskrev det i hans teori om den kriminelle mand og hans sind.

Begge anses som folk der i et tidligt stadie beskæftigede sig med psykiatri og kritik af modernismen.

Det lidt sjovt at denne teori er blevet vendt 180-grader siden dengang, idag er det folk der går op i traditionel kunst og afskyr forvansket kunst, der bliver anset som personer med et beskidt sind.

Det skal dog ikke undskylde de sekulære jøders indflydelse på at kunsten er blevet forvansket, de selv stolte af det. Hvis man er i tvivl så beskriver tyske Alfred Rosenberg deres indflydelse, i detaljer, i bogen “The Myth of the Twentieth Century”.

Der er dog nok at tage fat i hos os danskere, Rindalismen ligger til højrebenet.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Det ville være rigtigt ærgerligt hvis den statue blev revet ned. Årh mand, det ville VIRKELIG være en skam…

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Ja, det ville da være forfærdeligt. Må vi endelig ikke håbe sker.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg forstår ikke vi skal have grimme statuer af folk, der ikke har gjort noget for danskerne.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Den samme “kunstner” Christian Lemmerz har også lavet disse. Hvorfor lader vi disse mennesker bestemme, hvad der skal være i vores gader?comment imagecomment image
Kilde: kunsten.nu/journal/christian-lemmerz-er-aktuel-med-udstillingen-genfaerd/

Svend Goenge
Redaktør

Nu har jeg lige været inde og se på de forskellige billeder fra udstillingen, og hold nu kæft, hvor er det noget af det mest perverse og degenererede ‘kunst’, jeg længe har set. Hr. Lemmerz lavede sågar marmorstatuer, men på en sådan måde, at det fjernede enhver form for storhed og erstattede det med en bizar blanding af pornografisk og torturforhædrende symbolik.
Det er et fuldkomment åndssvagt koncept, at kunst skal være så identitetsløs og uinspirerende som muligt, bare for at pseudo-intellektuelle kan grave efter en eller anden abstrakt betydning i det.

Størstedelen af folket giver ikke to potter pis for moderne kunst, og vil meget hellere se noget opløftende, noget med et folkeligt budskab, der har taget talent og snilde at lave, i stedet for en eller anden kønsløs urbanits febrilske forsøg på at skabe antihvid sAMFuNDSdEbaT gennem en plastikskulptur af en blodstænket negerdreng med teksten “HAN HAR DET VÆRRE END DIG LOL ERGO IMPORTÉR 650.000 FREMMEDE”.

pervers kunst.jpg