Hjem / Samfund / Nyheder fra fremtiden: Regeringen dropper 266b

Nyheder fra fremtiden: Regeringen dropper 266b

Efter at have gået til valg i 2022 på at sikre fuld ytringsfrihed og dermed få fingre i det store vælgersegment døbt “perkerhaderne”, kommer der nu konkret handling.

Det nylige chokvalg, hvor statsminister og landsmoder Mette ‘Afroflænser’ Frederiksen fik sikret Socialdemokraterne absolut flertal, og hvor DF og NB faldt for spærregrænsen, har helt forandret det politiske landskab.

Thulesen Dahls taktik om kun at fokusere på at flytte den danske ambassade til Jerusalem, og ikke i øvrigt at ville tale om politik, mål eller visioner, viste sig ikke at være løsningen på det falmede dellepartis vedvarende vælgerflugt.

NB viste sig heller ikke at kunne kapre det naionale stemmekvæg, da Mette Frederiksen med sin såkaldte unikke kombination af folkelig socialisme og hjertevarm nationalisme, lykkedes med at lokke samtlige stemmer til liste A. Det var netop lovningen om at sikre danskerne ytringsfrihed, der var nøglen til den enorme valgsucces. Det og så selvfølgelig Vollsmose-massakren i april.

“Jeg fortryder ikke én bombe, én kugle eller ét missil”, udtalte den folkekære leder efter aktionen mod oprørerne i Vollsmose.

Statsministeren udtalte følgende efter ophævelsen af den hadede paragraf 266b.

“Kære alle. Ikke længere skal I binde knude på jeres tunge. Vi har set hvad der sker i samfundet, vi har målt pulsen på familien Jensen og vi anerkender at I har noget at sige.

Ja, vi har fejlet. Vi har skudt på budbringeren og nu siger vi til jer: fortæl os hvad vi gør godt, fortæl os hvad vi gør skidt, og sig hvad I føler. Nu kan der tales frit fra Skagen til Ejderen. Og vi vil lytte tålmodigt.

Vi taler ikke alle ens. Måske siger din nabo nydansker. Eller indvandrer. Men du vil måske foretrække at kalde en eller anden fremmed for sortskalle. Eller gusten slamperker. Lavintelligent skrumpehjerne af en stinkeneger fra AIDS-tiopien. Din oplevelse tæller. Dine følelser er ægte. Mener du at en given type er en rotte, en krognæset parasit, en hjernedød abe, eller slet og ret en fandens til helvedes skodperker – et tænkt eksempel – så kan du nu sige det som du vil.

Lille spejl på væggen der, hvem må sige nederdrægtige muggitæve, eller sygdomsspredende tarmpulersvans? Det må du, kære landsmand.

Vi forventer at ord fører til handling, og at den sprængte holdningskorridor vil fremtvinge politiske forandringer i Danmark. Det er vi klar til, det var også derfor I med stor tillid stemte os til roret igen. Ordet er frit, ordet er dit. Og med det frie ord, kan en sandfærdig kurs for Danmark lægges, og ingen skal længere frygte statens terror, når man ønsker at krænge sin sandhedsfyldte sjæl ud.”

Meget spændende ord fra statsministeren. Meget sejt.

Vi ses om 21 dage.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Demokratiske demokraters usminkede hykleri: kNus nAzieRn3!!!1!

Ingen lever i et åndeligt vakuum. Ikke engang de atomiserede individer i vores normløse Danmark …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Hans JensenClaus BoatsinkerSorteSlyngelNatsokEvolation Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Wauw! Eric Striker havde ret igen. Længe leve nationalsocialdemokratiet.

SorteSlyngel
Redaktør

Bæjsd Danmark slår til igen

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

som ex-Facebook bruger og nu også ex-Nationen kommentator kan jeg kun se frem denne udvikling begynder. Kampen for det frie ord har åbenbart ikke været forgæves!

Evolation
Blæser læser
Evolation

Mette “Social-Nationalist” Frederiksen redder nationen!

Natsok
Blæser læser
Natsok

Morten Østergaards valgstrategi for Radikale med at “Måske kan vi lukke en enkelt perker ind om året? Please?” viste sig at være håbløst out of touch med hvor venstrefløjens vælgere er i dag, hvorfor han prompte blev båret væk af en vred pøbel. Selv Alternativet har taget bedre bestik af situationen og nu profileret sig som et Pentti Linkola-inspireret økofascistisk parti, hvilket gav anledning til tekniske diskussioner om den bedste affaldshåndtering af deres tonstunge lager af dildoer i problematiske syntetiske materialer.

På den såkaldte højrefløj kom Konservatives formand Søren Pape i problemer med sit bagland, idet han forsøgte at forhindre deportering af sine sexpartnere, en population der består af samtlige homoseksuelle udlændinge i landet. Ligeledes indikerede vælgerne en utilfredshed ved Venstres valgslogan ”Deportér alle fremmede – for Stor Linjes skyld”, da det trods at være et skridt i vælgernes retning, tyder på at Venstre fortsat prioriterer økonomiske hensyn over vælgernes absolutte afsky for perkere.
Liberal Alliances formand Alex Vandoplhaghchslph har derimod taget sit parti i en mere ideologisk drejning med valgsloganet ”Fremmedes tilstedeværelse er er brud på NAP”, og udtalte for pressen, at de som bryder non-aggressionsprincippet naturligvis skal ”fjernes rent fysisk”. Vannoppenpleagbh er sidst set stige ind i en helikopter med samtlige medlemmer af Enhedslisten.

Hans Jensen
Blæser læser
Hans Jensen

Mange fine sprogblomster, som fx tarmspulersvans. Spændende scenarium! Mette ville dog nok hurtigt blive tvunget til ændringer, når det internationale jødiske samfund retter deres fokus på Danmark….