Hjem / Danmark / Seksuelle overgreb mod skolebørn er nu officielt hverdagskost i Danmark

Seksuelle overgreb mod skolebørn er nu officielt hverdagskost i Danmark

Har man skolebørn der færdes udenfor om aftenen, så kan det godt være man lige skal revurdere situationen. Ældre, kvinder og børn er yndede ofre Abdellah og hans fireogtyve fætre.

Det er i hvert fald endnu engang blevet bekræftet efter det er kommet frem, at skolebørn helt ned til 6. klasse jævnligt er ofre for seksuelle overgreb begået af perkere.

Forældre med børn på Fløng skole, der ligger på den københavnske vestegn, har modtaget en decideret advarsel gennem Aula (rigmands kontaktbog) mod at lade deres børn opholde sig på skolens ejendom om aftenen efter gentagende seksuelle overgreb rettet mod disse børn. 

Læs gerne selv hele beskeden i bunden af dette indlæg. 

I advarslen nævner skolens lærer, at disse perkere udviser en decideret voldtægtskultur, hvor de enten isolerer pigerne eller trækker dem med fysisk magt ind i budskader o. lign. Vores venner på Nordfront skrev en fin fremstilling af den arabiske “voldtægtsleg” Taharrush gamea, som der kan læses mere om på deres side.

På trods af disse begivenheder, der er en kran-parade værdig, så undrer politiet sig over, at der ikke er anmeldt noget. Tjoh, hvorfor mon? Vi har da for længe siden indset, at politiets opgave ikke er at beskytte det danske folk. Det de bliver betalt for er at chikanere politiske dissidenter samt at stå i hver evig eneste jyske flække og udstede fartbøder til Hr. og Fru Danmark.

De er blot Weimardanmark muskelhund, der frådende kaster sig over det danske folks interesser og æder løs med hud og hår. Samtidig forvandles de til en lille kastreret tæppetisser i samme øjeblik Mohammed krydser gaden. Paradoksalt – men sandt..

Hvis bare der var en løsning…

“Kør kranen i stilling, Torben, vi har en ny omgang på vej med bus”

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Statue af Kong Frederik Femtal smadret af undermennesker

Vi har set hvad historieløshed, som resultatet af et bevidst propaganderende, danskfjendsk undvisningsvæsen, kan gøre …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
voltairLarsLarsenLars Agerbaek med AeHeksejaegerAsbjoernNielsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Det er VITTERLIGT en kran der skal til. Eller rettere, mange. At små flækker i det snart muggimættede Danmark, bliver til små Rotherham/Køln-områder, skyldes statens og myndighedernes utålelige, forræderiske passivitet. Kran, kran, kran.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

>som bliver antastet/kigget på af halvvoksne mænd
>halvvoksne mænd
Bare kald dem perkere.

Det er i øvrigt ret ironisk hvordan et samfund der ophøjer feministiske idealer, ikke kan finde ud af at beskytte deres unge piger mod seksuelle overgreb. Det sætter virkelig tingene i perspektiv, det har aldrig handlet om kvinder. Kattedame skolebestyrelsen vil ikke gøre en skid. Unge zoomer drenge skal holde op med at spille Fortnite og begynde at træne kampsport.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse satte klistermærker op i området omkring skolen for at tydeligt sige NEJ, og samtidig signalere til de unge ofre, at de ikke står alene i kampen mod multikulturen. På klistermærkerne var en lygtepæl med et reb samt teksten “Til voldtægtsmænd”. Dette er selvfølgelig ikke en opfordring til selvtægt mod racefremmede pædofile voldtægtsmænd, da det ville være ulovligt, men blot for at udtrykke et ønske om at disse mennesker bliver straffet hårdt efter en dom. 🙂

Aktion mod voldtægtskulturen omkring Fløng Skole

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Bæjsd.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Tror vi må anlægge en kran-park i hver ghetto.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Man bliver så ekstremt rasende. Vores samfund er en joke, vi må klare det selv.

voltair
Blæser læser

Oprop!