Hjem / Verden / Upatruljeret tysk skøge skifter race

Upatruljeret tysk skøge skifter race

Hvad sker der, når en tysk tøjte uhindret får lov til at misbruge dopamin? Først får hun indopereret silikonebryster, så hun har Europas største barm. Et par år efter er det ikke længere nok – og så blev det være verdens største! En vederstyggelig skøge, der indser at al opmærksomhed belønner hendes korrumperet sjæl med endnu mere dopamin.

»Hvordan kan jeg opnå endnu mere opmærksomhed?« spørger det gale kvindemenneske så. Vi har her at gøre med et sygt euforisk misbrug, hvor mere vil have mere. 

Den ultimative måde at opnå opmærksomhed og anerkendelse på er selvfølgelig ved at være neger. Så i 2017 besluttede skøgen sig for at føre projektet ud i livet. Via selvbruner-indsprøjtninger og massivt brug af et enormt solarie med 50 rør, som hun har installeret i sit hjem, har hun opnået et resultat af blackfacing som end ikke er Karl Stegger værdigt.

Ja, jeg spørger bare..

Når man så har gennemgået sin forvandling og man nu ligner et kasseret udkast til en Boatsinker-tegning, fordi læberne ikke er store nok og fluerne ikke tilstedeværende, hvad gør man så? Tjo, man hiver bukserne af og lægger en lort på hovedet af samtlige hvide mennesker.

Som ‘tidligere hvid kvinde’ fortæller den 32-årige tysker, at hun ikke forstår hvide mennesker, der ikke støtter Black Lives Matter-bevægelsen.

– Jeg forstår ikke den slags mennesker. At fordømme sorte mennesker for at demonstrere mod at blive behandlet som andenrangsmennesker. Det kan ikke fortsætte sådan, at hvide mennesker lever et bedre liv ved at udnytte sorte mennesker, siger Malaika Kubwa.

Åk ja. Jeg glemte og fortælle, at hun i 2018 rejste til Kenya for at blive døbt på ny af en neger-præst og i den anledning skiftede navn til, Malaika Kubwa

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
SorteSlyngelClausNatsokLarsLarsenLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Dafuq?

Svend Goenge
Redaktør

Hun ligner bare en forkullet solarielort. Jeg er 100% på Stegger-vognen, fam.

Heksejaeger
Blæser læser

Karl Stegger var stadigvæk en mere overbevisende neger.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Hun lever i 10’erne. 2010’erne. Hun følger slet ikke med. Så snart begrebet ‘kulturel-appropriation’ når til Afrika som noget negativt, vil hendes nyfundne neger stamme ikke længere nøjes med at sende hende tilbage til kødgryderne – de vil proppe hende ned i dem. Legemsdel for legemsdel.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Er det en abe?

Natsok
Blæser læser
Natsok

Jeg vil bar si at jeg støtte hende og jeg nu selv identificer som Affro-dansker. Min pronouns er nig/nog og det syns jeg bar i skal respekter for jeg lisom os en menske. Alle dansker undertrykke os og vi har ing rattighed så det klart vi stjæl for alt i danmark er byget af afro slaver. Jeg træt af politi altid holde mine brødre nede hvis ik der var så mejet racsisme så var vi stadig konger. Jeg sværg jeg så træt jeg snart flytte til Wakanda.

Claus
Blæser læser
Claus

Hvor er hendes transpenis?????? Det. Er. 2020.