Hjem / Danmark / 14-årig stikker snuden for langt frem i LGBT-debat

14-årig stikker snuden for langt frem i LGBT-debat

En 14-årig ungdomspolitiker ved navn Michael Wittrock medvirkede i Go’ Aften Live d. 16. juli, hvor han argumenterede for at seksualundervisningen skulle have endnu mere fokus på LGBT-personer.

Jeg har i flere af mine indlæg skrevet om hvordan seksualundervisning misbruges til at korrumperer vore børn psykisk. Eksempelvis kan vi tage dette pragteksemplar af en artikel. Skamløs shilling – jeg ved det godt.

Igennem indslaget forsøgte den unge forvirret Michael at argumentere for, at seksualundervisningen er for mangelfuld, når det kommre til oplysning om diverse psykologiske lidelser. En argumentation som jeg kun kan opfatte som et resultat af, at den unge dreng er blevet hjernevasket af den herskende judeglobalistisk agenda.

Efter at have brugt omtrent 20 minutter på og fortælle, at han mener, alle folkeskoleelever bør udsættes for den samme mængde LGBT-hjernevask, så hiver han det ultimative kort: »Ja, det er da fordi, jeg også selv er i tvivl om min seksualitet« I selvsamme øjeblik ordene forlod strubehovedet og kom ud gennem munden var det forsent.

Nu havde han givet en åben invitation til samtlige stik-pik-i-røvhulshul-typer i Danmark. Pikbillederne strømmede igennem på både Snapchat og Facebook. Kaos brød ud. Politianmeldelserne fløj igennem luften og han udtalte offentligt, at det var noget svineri. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Den store ludderprofet

Jeg har altid tænkt at Paludan, ud over at være sjov, var pænt cringe når …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
HeksejaegerClausSorteSlyngelLarsLarsenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Lmao! Klassisk.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

comment image

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Ring, ring” Ja goddag, er det hos den baserede afdeling?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja de så en “svag”-sjæl, også gik groomingen ellers igang. De kendte homoseksuelle fortælle også glædeligt om dengang de blev “groomed”.

www.seoghoer.dk/nyheder/mistede-min-moedom-som-9-aarig

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

så vidt jeg ved var Dagens Blæser det eneste medie der skrev om denne udmelding fra en negativ vinkel.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg kan desværre ikke komme i tanke om andre, der er selvfølgelig altid Danmarks første homoseksuelle-par, der startede det der svare til NAMBLA i Danmark.

Heksejaeger
Blæser læser

Virkelig bizart hvordan en homo kan tale højt og åbent omkring sine seksuelle barndomsoplevelser med ældre pædofile mænd, og normie danmark syntes bare det er en sød historie. Men du skal alligevel lede længe efter en dansker der IKKE mener at pædofili er ekstremt frastødende.

Claus
Blæser læser
Claus

Du så klippet så vi andre ikke behøvede det. Må de højere magter velsigne dig.