Hjem / Verden / Mercedes introducerer Black Lives Matter niggerbil

Mercedes introducerer Black Lives Matter niggerbil

Åh 2020…. da året startede med ubeskrivelige tømmermænd kunne jeg svært have forestillet mig at vores planet Klovnepisjorden ville blive skueplads for en regulær judeokapitalistisk, bolshevistisk homorevolution, støttet af samtlige medier og baseret på groteske løgne.

I dette skummende hav af oppisket (((had))) mod hvide, som det definitive søm i vores ligkiste, mens vores besatte fædrelande fyldes af stadigt flere, stadigt frækkere fremmede, så udviser storkapitalen en komplet lydighed over for den jødiske magtstruktur i Vesten.

Ydmygelserne kommer blandt andet i form af en række bizarre ritualer fra globale foretagender, hvor vi hidtil har nøjes med AIDS-regnbuefarver, for at hylde afføringssex og grooming af små drengebørn.

Nu er det negeren der (igen) er den ukrænkelige sæbeboble, fordi de som omvandrende kriminalitetsmaskiner har utallige sammenstød med ordensmagten, og at udøve magt mod bipedale abetyper er nu pr. definition forbudt. Vi har skrevet rigeligt om dette. Her skal fokus – og spyt – rettes mod Mercedes.

Formel 1-mastodonten Mercedes har mandag ændret farve på sin racer for at sende et signal i kampen mod racisme og ulighed.

De er notoriske kendte for deres sølvfarvede biler, men når Formel 1-sæsonen skydes i gang i denne weekend, skal fans resten af året holde øje med en sort bil.

– Racisme og forskelsbehandling har ingen plads i vores samfund, i vores sport eller på vores hold: Dette er den grundlæggende overbevisning på Mercedes. Men det at have den rigtige overbevisning og den rigtige tankegang er ikke nok, hvis vi forbliver tavse, siger teamchef Toto Wolff til Formel 1’s hjemmeside.

Negere begår vanvittige mængder kriminalitet. Voldtager, røver, ødelægger. På alle parametre er de totalt umulige at dele jord og samfund med, og hvad er svaret fra Mercedes? At fordømme dem for deres opførsel, håne deres skrumpehjerner og tage afstand fra deres ufattelige forbrydelser mod hvide, der i bund og grund bare vil grille og spille Beach Buggy Racing 2?

Nej, vi farver vores ikoniske biler sorte, fordi sort symboliserer melanin i huden, som negere har. Negere der, trods fakta der beviser det stik modsatte, udsættes for undertrykkelse og vold.

Hvad var Mercedes’ reaktion på mordet af Tommie Lindh. Ingenting??? Det er meget overraskende, meget chokerende. Wow.

Jeg skal have spist en meget dårlig omgang muggimad, for at min lort minder om Lewis Hamiltons lysebrune mulathud. Hamilton, kåret til “verdens mest forkælede neger 2014-2019”, er ikke kulsort, så burde de ikke have nærstuderet hans provokerende ghettofjæs, inden de valgte en afrikansk farve til deres skodvogn?

– Hvis vi kan være ledere og kan begynde at opbygge mere mangfoldighed inden for vores egen sport, vil det sende et stærkt signal og give andre selvtillid til at åbne en dialog om, hvordan de kan gennemtvinge ændringer, siger Hamilton.

“Gennemtvinge ændringer”. At droppe kvalifikationer og evner, fordi negere generelt set ikke har mulighed for at konkurrere med hvide i det topprofessionelle Formel 1 cirkus, er åbenbart det de planlægger. For negere skal der åbenbart rende rundt.

Er Lewis Hamiltons kulbrænderhore af en mor stolt af sit afkoms “kamp” mod indbildt racisme? Sikkert.

Skal der åbnes vandmelonboder, og benyttes komisk store alufælge med spinnere? Skal Formel 1-bilerne hos Mercedes pumpe mumlerap ud under løbet? Er det for at få sorte til at se det? Eller er det bare negere fordi negere? Skal det virke meningsløst fordi det hele er bygget på løgne? Spørgsmålene står i kø.

Er det muligt at se mere øretæveindbydende ud end denne stenrige afroaktivist? Nej, er det korrekte svar. Gættede du det, så har du vundet. Tillykke i så fald.

Bilens udseende er ikke det eneste, det tyske mandskab ændrer. Hamilton og teamkollega Valtteri Bottas kommer til at køre i sorte dragter, og deres hjelme ændrer også udseende, skriver holdet.

“Vores dragter skal afspejle sort negerhud, meget sejt, virkelig progressivt, kill whitey”. Skal hjelmen så, udover at være sort, også modificeres så der er plads til en stor abekæbe? Skal der hænge en banan over frontgrillen, så de eksotiske chauffører er ekstra motiverede? Skal jeg ikke bare stoppe med at skrive inden jeg giver mig selv en overdosis Weimar? Det tror jeg.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det rebelske flag

Nogen har måske opdaget at venstreorienterede i Amerika virker mere end almindeligt hysteriske denne sommer. …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
ClausLarsLarsenKristian NissLars Agerbaek med AeIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
GaskammerMadsen
Blæser læser
GaskammerMadsen

Det hele er så trættende

Ingolf Gaboldsen
Skribent

En omgang hård dyds-signalering efter at Bernie Ecclestone var ude og fortælle sandheden.

www.theguardian.com/sport/2020/jun/26/bernie-ecclestone-says-black-people-are-often-more-racist-than-white-people

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Fedt.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Det værste ved det hele, er at Mangfoldigheds-Jesus-Hamilton, lykkedes med at udskamme resten af feltet, til at lave BLM propaganda opslag på sociale medier – inklusiv vores allesammens über-arrigske ræser-helt Kevin Magnussen!

Jeg kan dog lindre frustrationen en anelse med et link til denne video. Lad vær med at se den! Bare læs kommentarerne og nyd så det faktum at den trods alt – TRODS ALT, har halvt så mange dislikes som likes. Det er selvfølgelig ikke et positivt dislike/like forhold men alligevel. Den her slags videoer, plejer at have tusindvis af likes og under 100 dislikes. Sådan er det ikke her.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Han er ikke engang sort, han er en mulatto.

Så vidt jeg ved har der aldrig været en neger i Formel 1

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg har ALDRIG gået op I sport. Hvem ler nu?

Claus
Blæser læser
Claus

VM i snooker starter 31 juli. Første dag i resten af dit liv.