Hjem / Andet / Dine tæer vil krumme, knogler vil brække

Dine tæer vil krumme, knogler vil brække

“Men doktor… hvad vil der ske med mine tæer? V-vil de nogensinde blive normale tæer igen?”

“Gut. Det var desværre en fatal beslutning du tog. Du så det du så, hørte det du hørte. Tåkrummende er meget mere end et udtryk. Det er et medicinsk begreb. Det du så var så fysisk tåkrummende, at ledbånd, muskler og knogler blev stærkt beskadigede ved hændelsen. Krumningsgraden var det vi kalder “max”, hvilket lægeligt sagt er særdeles slemt.”

“Så hvad nu? Genoptræning? Proteser? Eller smertehelvede? Hvad skal jeg gøre??”

“Fætter, der er ikke meget at gøre. Jeg har forsøgt at tvinge dine tæer på plads og stabilisere dem. Nu får vi dem fikseret med metalklamper i en periode, og så er det kun at håbe på det bedste. Men…”

“Men hvad? Men hvad, doktor?!?”

“Men med den oplevelse du har haft, så kan du i værste fald komme til at lide af PTT, post-traumatisk tåkrumning. Det vil konkret sige, at mindet om hvad du så og hørte kan komme tilbage og ride dig som en mare; som et permanent traume. Og det vil igen tvinge dine tæer i krumning. Sker det kan vi ikke længere finde kirurgiske eller terapeutiske løsninger, men blot trykke F, eller hvad man nu siger.”

“Hvorfor…. HVORFOR klikkede jeg på den fandens Baked Alaska video? HVORFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!”*

*samtale du har med din læge om kort tid

Om Claus Boatsinker

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
AlexanderHeksejaegerLudvigTorsten TorLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Trump toget er for længst kørt af sporet, men denne sang er dødsstødet.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Damn! Den bliver dyr hos tå-kiropraktoren! Cringe Alaska overgår sig selv … og det kræver en hel del … Yikes!

SorteSlyngel
Redaktør

Sur smiley

E-net Aristokraten
Blæser læser
E-net Aristokraten

🎶 we love our cops, our law enforcement. We love our military they´re important 🎶

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Fy for pyffer, sikke da en gang kontraproduktivt tåkrummende klovneri.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Det er sgu manglende situationsfornemmelse på højt niveau fra BlæstAlaska. Hvem mener oprigtigt i 2020 at USA er storslået og skal bevares som det er?

Throwback til dengang han i det mindste faciliterede nogle diskussioner.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

AAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVV

Alexander
Blæser læser

Alt right bevægelsen i USA er døende, og America First vokser. Selv om han er zionist, er Trump 2020 nødvendig for at den voksende patriotiske bevægelse ikke bliver kvalt i vuggen af demokraterne, som vitterligt vil sætte dem i fængsel eller slå dem ihjel.
Trump vælgere er i øvrigt den demografi, som AF skal rekruttere fra.

Torsten Tor
Blæser læser

Ikke før de ryger i fængsel eller bliver slået ihejl vil de vågne. Det er ligesom herhjemme hvor folks børn skal dø af sult før der sker noget. Så længe camperen kan sættes på bilen de næste par uger med rødvin ad libitum i Italien kommer der ikke noget oprør. Det er (brød + cirkus) + (del + hersk) + (uddannelse + medier) = den totale magt.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Jeg har gjort mig samme observation. Den almindelige danskers evne til at fremskrive situationen 5 til 10 år – når demografien skifter yderligere – er som oftest komplet fraværende.
Det bliver en uskøn kamp imellem en blanding af etniske grupper. Og det er bedste udfald. Med raceblanding ender vi som brasilien.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Den nationale fløj er opdelt mellem to grupper, revolutionære og reformister. Reformisten søger at omdanne det nuværende system, mens den revolutionære søger at oprive alle rødder af det nuværende system, og har affundet sig med den sørgelige sandhed at løbet for længst er kørt, og vi er på vej ud over kanten uanset hvilken politiker du lægger din stemme til. Nick Fuentes kan defineres som en reformist, men jeg tror bare at vi for længst har misset nåleøjet for nogensinde at få en republikansk præsident der vil tale vores sag. Trump var den sidste chance, og han tabte bolden totalt. Nu handler det om at acceptere den grumme fremtid, og bygge parallelsamfund der kan modstå den kommende storm, samt netværke med ligesindede. Amerika er ikke bare døende, men i kritisk tilstand.

Det samme er selvfølgelig også gældende herhjemme. Jeg lægger gerne en stemme til en ny Daniel Carlsen, jeg tror bare ikke det kommer til at ske.

Alexander
Blæser læser

Problemet med det du kalder den revolutionære fløj, er at de ikke har nogen plan. De tror at de bare kan sidde og vente på at revolutionen kommer.
Selv hvis den kommer, er man nødt til på forhånd at have forberedt og organiseret sig, ellers vil man ikke kunne vinde.
Hvis du lytter til Nick er han klar over at det kan være nødvendigt med et voldeligt opgør, det giver bare ingen mening at fedposte, få frataget sine våben, blive smidt i fængsel, få organisationen bandlyst, osv. Det nytter heller ikke noget at fremstå som voldsliderlig ifht. at tiltrække kloge og ressourcefulde mennesker til bevægelsen.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Jamen jeg er sådan set også enig, det skulle ikke forstås som en fedpost. Siege spergs er ikke konstruktive mennesker. Jeg tror bare vi er bedre tjent i at bruge tiden på at opbygge vore egne miljøer, både i kødrummet såvel som i det virtuelle. En Trump sejr er stadigvæk det bedste outcome for Amerika lige nu, men jeg har ikke noget håb om at en politiker vil komme og vende skuden på rette kurs igen. Men måske er jeg bare sortkalket.

Alexander
Blæser læser

Ifht. USA skulle det være Trump 2020 efterfulgt af Tucker Carlson 2024. Det ville også kræve nyt blod i resten af det politiske apparat, for at de ikke spænder ben.

Jeg påstår ikke at dette scenarie er sandsynligt, og amerikanere bør da også samtidig forberede sig på det værste. Man kan dog ikke lave en bevægelse med det eksplicitte formål at forberede sig på det værste, da det er ulovligt og dårlig optik.

Selv hvis man ikke får det bedste scenarie, vil man kunne udnytte evnerne, forbindelserne, ressourcerne, MENNESKENE man har samlet via den politiske bevægelse i et hvilket som helst andet scenarie. Den politiske bevægelse kan omdannes til en revolutionær bevægelse, en modstandsbevægelse, et lokalsamfund, eller hvad end situationen byder.

Hvis man derimod skal starte fra bunden af på at skabe en bevægelse, samtidig med at der er krig på gaden, strømafbrydelse, hungersnød, el.l. uden adgang til internettet, sociale medier, telefoni, osv. så har man meget dårlige odds for succes.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Det giver mening, i sidste ende handler det om vores overlevelse uanset hvordan scenariet udspiller sig. Vi står stærkest sammen.

Alexander
Blæser læser

Du kan nok høre jeg er en shill for AF, men prøv at lytte til den seneste episode, han beskriver det mere i dybden. Søg på America First Ep. 636 på YouTube, da hans egen kanal er banned.