Hjem / Verden / PayPals terror mod hvide afsløret

PayPals terror mod hvide afsløret

 

PayPal, ledet af (((Dan Schulman))) arbejder sammen med den jødiske terrororganisation The Anti Defamation League of B’nai B’rith, bedre kendt som ADL. De arbejder også sammen med FBI, der under Donald Trump har fokuseret deres politiske terrorisme mod hvide dissidenter. At man både retsligt og økonomisk forsøger at ødelægge eksistensgrundlaget for mennesker, der blot ønsker at have et fædreland, eller måske bare ønsker at grille i fred, viser at den eksisterende, amerikanske stat ikke længere er et sted der hvide kan håbe på en tryg fremtid.

Et lækket dokument fra et PayPal-seminar viser hvor langt ude denne jødiske hadkampagne mod hvid aktivisme er, og den er endog også rettet mod helt normie-agtig dellepolitik i form af indvandringskritik.

Afsløringen viser at stort set al økonomisk diskrimination er rettet mod hvide, opdelt i diverse kategorier. Vi taler ikke om et særligt fokus mod naziracistfascister, men mod alle former for politisk aktivisme der kan anses for at tilgodese hvide i deres egne fædrelande.

Det er ganske simpelt: Hvis møntklipperne hos PayPal eller de terrororganisationer de samarbejder med, identificerer en person eller gruppe som afviger blot marginalt fra den vedtagede GloboHomo-konsensus om fri indvandring til hvide lande, homofiles ukrænkelighed, holocaust som værende en ægte, historisk begivenhed samt blind loyalitet overfor absurde løgne om sortes undertrykkelse, så vil vedkommende blive forsøgt afskåret fra at kunne give og modtage penge.

Ingen dag uden nye tricks. En særdeles træls situation.

Økonomisk krig er en vigtig brik i vores fjenders spil, og havde vi fri mulighed for at sige hvad vi ville på monopolplatforme, samt have økonomisk frihed til at finansiere vores overlevelseskamp, så ville vi være på sejrskurs.

Således er det klart nok at vores dødsfjender ikke ønsker at spille fair. Det vil være noget der vil gå den anden vej, når pendulet en dag svinger tilbage, og ingen gerning vil være for hård, når oprydningens dag forhåbentlig kommer for os eller vores efterkommere.

I stedet for at klippe citater ud, så vil jeg anbefale jer at læse hele afsløringen på “bindestregen”, alias National Justice. Det er varmt stof.

Nogen gange ville man ønske man kunne glemme sine bekymringer for en stund og bare se genudsendelser af Lykkehjulet…

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det rebelske flag

Nogen har måske opdaget at venstreorienterede i Amerika virker mere end almindeligt hysteriske denne sommer. …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenClaus BoatsinkerLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Lykkehjulet er tilbage. Det er et tegn.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

National Justice, som FTN, har nogle glohede deepdives. Det kan anbefales.