Hjem / Andet / Der var engang et borgerforslag

Der var engang et borgerforslag

Der var engang for længe siden en fæl godhedsheks, der luskede rundt oppe i det mørke Aarhus. Godhedsheksen var en underlig størrelse, for selvom hun selv synes, at hun var god og rar mod skovens dyr, så var hun alligevel skyld i at skovene omkring var tomme. 

En dag fik godhedsheksen en slem mavepine. Mavepinen var så slem, at hun ikke kunne bevæge sig ud af huset. Hun kunne end ikke bruge sine aftner på det lokale asylcenter. Hun nød ellers sådan at give en hånd til de hungrende mænd, der på grund af Mette “Perkerflænser” Frederiksen ikke var blevet sammenført med deres koner – eller som vi kalder dem, niecer. 

»Hvad kan jeg mon gøre for igen at kunne få sådan en dejlig fornemmelse nede i mavsen?« tænkte godhedsheksen. Hun tænkte og tænkte.

Hun brugte hvert eneste minut – ja hvert eneste sekund – på at tænke. Selvom hun tænkte hver evig eneste dag, så blev det altid kun ved tanken. Indtil hun en dag havde tænkt så meget, at hun end ikke orkede at tænke mere. »Nu, må jeg have tænkt nok« mumlede hun. 

»Hvad nu hvis, ham Mohammed derm kunne blive sammen med mig forevigt, så kunne jeg lære ham at spille Backgammon og læse H.C Andersen?« Godhedsheksen havde ikke tænkt tanken til ende, før hun allerede sad med sit NemID i hånden og oprettede et borgerforslag

Dage blev til måneder og det så ud til, at forslaget ikke ville opnå de 50.000 støtteerklæringer. Men sådan skulle det ikke gå. I sidste øjeblik lykkedes det godhedsheksen at mobilisere tropperne. Influencer-thots såsom Irina Olsen og Fie Laursen samt diverse “anti-racismegrupper” reklamerede for borgerforslaget i slutspurten, og de nåede lige akkurat i mål.

Ikke alle eventyr ender lykkeligt..


Lars Andersen, hvor er du henne med dine tusinder af bitcoins og vilje af stål? AMPG-tårne er ikke det eneste, der er værd at brænde af. Hør min bøn, du store voluntaristiske anarkokapitalist!

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
NatsokTorsten TorOgier le DanoisSvend GoengeSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Evolation
Blæser læser
Evolation

Æv, en sort pille! Utrolig forstemmende at et så samfundsnedbrydende forslag kan få så meget opbakning hos danskerne. Men man bør vel ikke længere blive skuffet når det gælder nutidens Klovne-Verden.

Claus
Blæser læser
Claus

De kan gøre det ved lov eller per automatik. Deres forræderi vil være lige så meget værd som brugt lokumspapir den dag nationale får Danmark tilbage og siger NEJ. UD.

Claus Boatsinker
Administrator

Det er nævnt 6 millioner gange før, men læg kommentarer og deltag i vores coonmunity. Der er masser af fællesskab på og udenfor Blæseren. Det starter med at være aktiv, så yd i stedet for at forbruge. Det er vitterligt ikke meget vi forlanger.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Godhedsheks, siger du? Var der nogle der ringede efter en heksejæger?

GaskammerMadsen
Blæser læser

oy vey ekstrabladet læsere er yderst højrefløj; deres meningsmåling i den linkede artikel er 81% imod det.. Jeg gentager: luk. det. ned.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Jeg måtte lave en billedsøgning på hende og blev ærlig talt ikke overrasket.
Er det ovenikøbet grønlandske træk jeg detekterer?

inge.JPG
Svend Goenge
Redaktør

Folkeforræderiets ansigt har aldrig før set så dysgenisk ud.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Personer som Fie Lauersen har stemmeret og en platform til at hjernevaske unge piger.

Behøver man andre argumenter mod demoķrati? Jeg tror det, ikke.

Ogier le Danois
Blæser læser

Romersk republikanisme nu!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Der er kommet en artikel ud af sagen, med den væmmelige Sikander

archive.vn/wip/v6ZAB

Selv Radikale Venstre og Enhedlisten mener det langt ude.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Tak for link. Så en fremmed mener at flere fremmede skal have statsborgerskab, flot!
Håber at danskerne efterhånden forstår, at når alle andre etniske grupper dyrker “gruppe-tænkning” og plejer deres egne interesser, så er vi (etniske) danskere også nødt til at gøre det samme for at overleve – uanset om vi kan lide det eller ej (personligt ser jeg stammetænkning som helt naturligt).

Torsten Tor
Blæser læser

Må man gerne reklamere for virksomheder her? Nå, jeg vil skide på jeres nazi-islamo-fascistiske regler. www.randers-reb.com/

NB Homoislam er nazi. Nazi er kommunisme. Altså er homoislam kommunisme.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Som neo-platonisk postmodernistisk Confucius-Duginist må jeg bare sige, at du sidder håbløst fast i anden- og tredjeniveaus politiske teorier. Jeg, en intellektualist, har læst mange bøger og må blot le ved din sammenligning. Tværtimod er det mere relevant at sammenligne homoislam med paleo-mormonisme, som tydeligvis er frugter af samme træ – forskellene er marginelle, men nok for komplekse til at diskutere her.

Hvis nogen ønsker at vi fortsætter denne sofistikerede diskussion (thi jeg har længe søgt en filosofisksindet samtalepartner), vil jeg kræve at de først læser Tolstoys “Анна Каренина” samtidig med Ben Shapiros “Facts Don’t Care About Your Feelings”, mens Jørgen Leths samlede essays på lydbog afspilles i baggrunden. Derefter kan vi indgå en aftale om at mødes til en stimulerende diskussion.

Torsten Tor
Blæser læser

hehe jeg er skakmat

By the way, har du fulgt med i de nationalister der dyrker Duginisme, NatBol osv? Hvis ja, så syntes jeg det savner en god analyse her på blæseren

Natsok
Blæser læser
Natsok

Spøg til side så er mit Dugin-kendskab meget overfladisk. Jeg forstår at han ser kapitalisme som den første politiske teori, socialisme som den anden, fascisme som den tredje, og han så vil bidrage med den fjerde? Så er der noget med raceblind eurasisk identitet i det også, som opposition til den vestlige identiet (men vist ikke rigtig anti-moderne som sådan?).

Der er også en underholdende forklaring på det ved Keith Woods at hente i dette Third Rail podcast:

Dugin var desuden gæst på J.F. Gariepys YouTube-show The Public Space engang, og jeg må indrømme at jeg mistede interessen halvvejs igennem, men jeg tror én i kommentarerne udtrykte det meget godt med at “Third political theory > Fourth political theory”.
Det er lidt en underlig raceblind pro-russisk/asiatisk verdensanskuelse han har produceret, men efter sigende har Dugin haft en vis indirekte indflydelse på Putin – jeg mener det var et TRS-podcast, måske en Europa-report special, hvor Dugin blev interviewet om Ukraine-spørgsmålet, hvor det blev nævnt.

Og NazBol har jeg vitterligt ingen anelse om hvad går ud på. Mest af alt synes jeg det lyder som en meme, men der er åbenbart nogle, der bekender sig ved det.